Домашна аеробика и Тае бо

• 67 327
  • 378
  •   1
Отговори
# 285
Ох момичета съвсем се обърках. Толкова много гимнастика сега се чудя как да ги редувам.
Pina ти редуваш ли гимнастиките или си само на каланетика. Дали е хубаво да се редуват един ден примерно каланетика на другия зумба на третия тае бо или се кара само с една гимнастика. На времето когато нямаше толкова играех само на Синди но сегаа newsm78 newsm78

# 286
Здравейте Hug.
Вчера правих тае бо.
Мислех ,че ще припадна Shocked
Така бях свикнала с каланетиката ,че ми се видя като издевателство.
Само скачане,тичане,ужас Sick.
Но ми направи впечатление ,че загрявката е същата като каланетиката.
И да помоля за точен линк към това Турбо джам. Моля ви за линк и кое точно да изтегля. Теглих едно цял ден и накрая нямаше звук и филмчето беше 11 мин #Cussing out. Някакви глупости,а уж беше няколко ГБ.

# 287
mimi_msm , аз преди няколко поста писах, но пак ще напиша - понеделнк, сряда и петък - Каланетика; вторник и четвъртък - Зумба.
Избери си какво ти допада най- вече и прави него. Хубаво е да се редува оформящи упражнения (Каланетика, Синди и др. подобни) с кардио занимания (Зумба, Тае Бо, Турбо джам и т.н.)
Според мен на повече от 2 неща не се хвърляй на веднъж, бездруго за около 1-2 месеца поомръзва и можеш да замениш някое, за разнообразие.

Midi4ka* , аз не съм ги теглила тия неща и не съм ги правила, затова не мога да дам съвет. Просто се закачих за заглавието и потърсих в нета, та видях и дадох клип за нагледен пример и линкове за теглене. И аз ще се радвам на препоръки, че мога да включа малко по- натам, като кардио тренировка.

# 288
Pina извинявай нещо не съм доугледала. Малееееееее ти спортуваш почти цялата седмица. Ще почна и аз така. Досега си играех Синди три пъти седмично ама май няма да ми е достатъчно на фона на тия 10 кила дето искам да ги свалям. Макар че като се върна от работа не всяка вечер остава време. За Зумбата как да е щото са по полвин час долу горе но Синдито си е плътно един час и нещо. А след кой месец долу горе почва да се забелязва ефекта от гимнастиката?

# 289
 mimi_msm , по принцип и 3 пъти седмично е достатъчно, за да се появи ефект  Peace
За отслабването, според мен си трябва диета. От тренировките, Поци препоръчва кардио за отслабване, аз му вярвам. Наблегни на Тае Бо, Зумба, Аеробика- за отслабване. Половин час не е достатъчно, трябва си 1 час на тренировка.

# 290
Pina, ти и предния път ми беше написала че полвин час не е достатъчен. Но извинявай за тъпия въпрос но какво значи точно кардио? Аз съм с пролапс на митралната клапа и гледам много много да не се товаря, защото ми се отразява на сърцето макар, че откакто съм почнала да спортувам съм забравила за валидола и се чуствам много много добре /да чукам на дърво/ но някой от заниманията ми идват в повече. Дали от повечето килограми но си получавам и сърцебиене затова гледам да не се напрягам много много. Тае бо то ми е много динамично незнам дали ще изкарам цялата гимнастика докато при Синди има чести почивки.

# 291
О, щом имаш здравословен проблем, с него трябва да се съобразиш на първо място! Кардито или аеробна тренировка, то точно натоварва сърцето, пулса се учестява... Вероятно не е подходящо за теб.
По- добре почни с някоя диета.

# 292
  • в моя свят
Midi4ka* на мен тае бо-то също ми идва множко и не издържам до края. Ще повторя линка,който пусна pina за турбото. http://www.mininova.org/search/?search=turbo+jam&cat=0  Аз изтеглих Beachbody-Turbo Jam-20 Minute Workout,което ми хареса най-много,упростено е и сравнително леко,наподобява тае бо.Лошото е,че е само 20мин. и незнам дали е правилно,но аз го правя 2 пъти и стават 40мин.(което също май не е достатъчно за кардио тренировка,но надявам се като посвикна да издържам и повече време).Изтеглих също и Тurbo Sclupt,което пък е с гирички и мисля да ползвам за силова тренировка един път седмично освен каланетиката,но като ми омръзне другата програма с гирички,която правя.Отскоро тренирам така,че не съм много компетентна,изтеглих още някои,но на мен тази 20минутната ми се струва много добра,по-улеснена и също изпотяваща.От 2 дни тегля и Turbo Jam-Learn & Burn,поне по заглавието ми се струва добро за начинаещи и се надявам да е по-продължително време от първата,но не знам защо става така бавно.Като се изтегли ще пиша според мен как е.

Последна редакция: пт, 06 мар 2009, 12:42 от me4ta22

# 293
Ето това последното май изтеглих аз. Нищо. Дали някакъв проблем нямаше-незнам. Ама много гигабайти за 3 картинки и едно 11 мин филмче newsm78? Пак ще пробвам да видя. Иска ми се да е нещо по-дълго.Поне 50 мин. С това тае бо вчера така се препотих,че накрая вода течеше от мен. И краката сега малко ме болят. Аз правих това с въжетата,но без въжета. И пак ми беше трудно. А ,ако имах и въжета Shocked Днес поне съм на Калан.Обичам я  Heart Eyes

# 294
                         http://www.mininova.org/search/?search=turbo+jam&cat=0
                                        Тук са много  Thinking
От написаното до тук разбирам,че  добро е -
Beachbody-Turbo Jam-20 Minute Workout и Тurbo Sclupt,
а Turbo Jam-Learn & Burn не става  Rolling Eyes

Има ли други доволни и недоволни...Споделете  Peace

# 295
Сега свалям 3 филмчета турбо. Като се свалят ще направя бърз преглед и ще пиша какви са впечатленията ми. И май не е било това последното дето съм свалила преди.  Embarassed

# 296

ок

# 297
И аз чакам препоръки, искам нещо интензивно поне 40-50минути да е!  Ще тегля другата седмица и ще се захващам, че явно имам нужда от здраво кардио.

# 298
ето от тук мисля, че е по-лесно свалянето
http://store4.data.bg/theadmin/Videos/Bodywork/

# 299
Да, но ей сега пробвах Турбо Джем Кардио Парти и написа - директорията или файла не съществуват!

Общи условия

Активация на акаунт