Мадона в БГ?

• 44 250
  • 1 047
  •   1
Отговори
# 840
Дано да е слух! PraynigС такова нетърпение го чакам ! Sad

# 841
Вчера си го мислехме това... Confused

# 842
Дано поне само сменят датата,да не го отложат... Cry

# 843
дали да не ходим на сайта на амдона да пишем там Praynig

# 844
  • Варна
Да, най-много да го изместят с няколко дни, нашият и този в Израел.

# 845
Логично е с такава причина да отложат концерта. Просто съвпадение на дати. Знаете предполагам, че М.Дж. планираше 50 концерта в Лондон. Със сигурност Джексън Five обмислят паметен концерт, като се говори, че Джанет ще бъде като фронтмен, тъй като нито един от братята не би могъл да поеме тази функция. На такива концерт взимат участие големи звезди. Ясно е, че Мадона ще бъде там, какво да се прави.!
Аз си мисля, че просто ще сменят дата.

# 846
  • ВАРНА
 Confused напоследък всичко около мен върви наопъки Confused

# 847

След като нещата се объркат, след това сами се подреждат. Grinning
Концерт ще има, просто не се знае дали ще е на 29ти. Не се впрягайте толкова. Аз пък като вечния оптимист, изобщо не си помислих, че и този път ще се наслаждаваме на тишината / Enjoy the silence   - Depeche Mode/ Wink Wink

# 848
То лесно, ако не е на 29-ти. Но ако пак връщат пари- ooooh!

# 849
a такааа
аз и без това на 29 авг. нямаше да мога да отида, сега поне ако го отложат за друга дата, дано да съм тук и да мога, а ако го отменят - съответната процедура по cashback Simple Smile

а ако инфото е само слух, и конерта все пак се състои на 29 август на В. Левски - аз продавам един билет от 100 лв за Терен

# 850
абе да ама да не стане като с депеш, дето са им нагъсто дадтите и мадона да не може да ни смести някъде ooooh!

# 851
  • Варна
абе да ама да не стане като с депеш, дето са им нагъсто дадтите и мадона да не може да ни смести някъде ooooh!
Споко бе, хора, концерта в София е предпоследния. Просто ще измести два концерта.
Всъщност в Израел са предвидени два концерта. Ще измести нашият и двата в Израел и турнето приключва.

# 852
  • ВАРНА

След като нещата се объркат, след това сами се подреждат. Grinning
Концерт ще има, просто не се знае дали ще е на 29ти. Не се впрягайте толкова. Аз пък като вечния оптимист, изобщо не си помислих, че и този път ще се наслаждаваме на тишината / Enjoy the silence   - Depeche Mode/ Wink Wink

Дано! И като се поотложи концерта къмто септември месец, че може и по-нататък, децата който иска да ги учи Mr. Green

# 853
И студ идва...сепрември си е студено...

# 854
.... а в БГ няма подходяща зала за подобно нещо.....

Общи условия

Активация на акаунт