АПРИЛските деца се смеят рано в утринта

• 12 869
  • 294
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
Добро утро и от мен.
Ваня, честита годишнина, още мнооого години любов и щастие ви пожелавам!   bouquet
И Ивайло от вчера е с Т, само три дни ходи на ясла и пак е болен, вече незнам какво да правя, а трябваше да отида вчера да си подам документите за назначаване....Мъжа ми вчера е уговорил час да ходим другата седмица при хомеопат, да видим пък там какво ще кажат.
Сега пак е на АБ - Зинат, ама нищо не иска да хапне, как да го лъжа незнам, а плодове въобще от две седмици насам не иска да погледне. Някой дава ли Цитросепт, незнам вече какво да му давам, досега давах една ваксина Бронхо ваксом, оня ден дадох последната доза, а вчера вече беше болен.  Sad Може и да сте го обсъждали вече, но кажете какво давате за подсилване.
Иначе ние нямаме една здрава играчка, всичко хвърля, играе десет минути и почва да хвърля или като се нервира, че нещо не може да направи сам и почва да го мята. Ножица съм му давала, но той все още не може да схване как става рязането, та не се и опитвам да му показвам.
Хайде всички болни дечица да оздравяват.

# 91
Добро утро!
Ванче, честита годишнина! Желая ви много любов, разбирателство и скоро ново попълнение!Преди няколко дни те питах за програмата "В подкрепа на майчинството", но сигурно не си го чела. Има ли някакво развитие при вас? Защото на нас още не са ни се обадили и вече губя надежда, че ще стане преди Станислав да е навършил 3 години!
Момичета, вчера получих от сестра ми подарък - билет за концерта на Депеш мод! И аз съм много щастлива. Някоя от вас възнамерява ли да ходи?
Станислав вече окончателно се разболя. През нощта ми вдигна висока температура - някъде около 39 С. Има много силна хрема и лека кашлица. Нищо не иска да яде и е много кисел. Тъй като при неговото заболяване на очите са противопоказни всякакви нормални капки за нос, дайте ми идея какво друго слагате на децата си при хрема освен Старимар и другите там производни на физиологичния разтвор. Лек ден на всички!

# 92
Анелиз, една приятелка капе мед, ама ми се вижда издевателство...
Априлче, абе педиатърката на бебето като чу че сме дали Бронховаксон на Тони, а е ходил на ясла ми каза, че това е грешка. Това се давало, но не трябвало детето да е в контакт с болни - като ваксина си било. 2 пъти давам серия, 2 пъти е болен и спрях!

# 93
Ванче, честит ви семеен празник! Дълги години все заедно , влюбени и подкрепящи се.

Роси, не мога да ти отговоря адекватно - Ема нали не ходи на ясла и почти не боледува /чук - чук/. Давам и само като се сетя Саностол. Е, отвреме навреме текат едни сополи , като сега, ама това да е.

Енви, раничко ми се струва да и пробивам ушите, . След някоя и друга година и преди съм писала , че може би като тръгне на училище за първия учебен ден  bowuu.

aneliz , аз само солената вода слагам, но преди време писах , че много майки са доволни от някакъв доктор Михайлов, говореха в Часът на мама . Та неговата рецепта беше нещо с клеева тинтура, но не си я спомням точно. Виж потърси с търсачката нещо дали ще излезе.

Лек ден. Ние излизаме , че няма нищо за ядене  Confused.

# 94
Преди няколко дни те питах за програмата "В подкрепа на майчинството", но сигурно не си го чела. Има ли някакво развитие при вас? Защото на нас още не са ни се обадили и вече губя надежда, че ще стане преди Станислав да е навършил 3 години!
Извинявай, прочетох но забравих да отговоря Embarassed.Ами започнали са да назначават, ние сме 130 по ред, със сигурност ще назначат майка ми/така казаха като ходих да питам/, дори може би със стара дата/датата на молбата//.Та ...чакам да се обадят и дано вземем едни 200 лв поне Laughing

# 95
  • Варна
aneliz , 10 мл сребърна вода с 3-4 капки клеева тинктура. Действа бързо, но е брутално...страхотно щипе. Аз слагам защото нищо не помага.
За Депеш аз съм навита, но все още нямам пари за билети. Даже успях за 3 месеца да изнудя моя да дойде с мен Mr. Green

# 96
  • Sofia
Чаена, де да бях споделила  по-рано, да не бях го тъпкала излишно, мислех аз да не му го давам третия път ама на....А една много прехвалена УНГ лекарка ни ги исписа.

# 97
  • София
Ванче, честит празник! Много обич! Весела вечер!  Heart Eyes   bouquet  Heart Eyes

Реа не губи интерес и не чупи! Всеки ден си изравя по някоя стара играчка. А и да чупеше, това нямаше да ме спре да й купувам. Играчките са за това. Децата ги изучават, от къде да знае, че като махне вратичката на някоя кола няма да може да се постави отново. То за това и легото е гениално и почти всички деца го харесват, строиш, строиш и после разваляш.

А за пробиване на уши още не съм мислила. Но може би ще го отложим за другата година.

# 98
Ами, те момите, които останаха без обеци - са все по едни и същи съображения, и най-вероятно и таз година ще ги отлагаме... ама реших, да се спитаме.

Grinning

# 99
  • София
Честита годишнина, Ванче! Да сте много щастливо и сплотено семейство!   bouquet

Вальо вече очудващо дълго може да си задържи вниманието върху конкретно занимание - може с часове да си бръмчи с колите или да реди конструктор. Много обича да рисува, да си играе с пластелин (най-сетне направих домашен, по рецепта от форума, и стана страхотен), разглежда и книжки с огромно удоволствие. Страшно много чупи играчките. В повечето случаи не е нарочно, просто като се вживее повече в играта и почва да ги мята и блъска, а после се натъжава, като види, че счупената част не иска да застане на мястото си  ooooh!

С ножица реже без проблем, има си едни негови списания и от там си изрязва коли. Само че много здрав контрол трябва, че веднъж го изпуснах от поглед и сряза тапицерията на дивана (добре, че ни е за изхвърляне, иначе щях да се гръмна)

За имунитета не давам нищо! Може и да сгреших, че подходих така, Вальо се счупи да боледува в яслата, но по мои наблюдения, децата, които пиха разни имуностимулатори боледуват не по-малко и просто реших да си спестим даването на излишна химия.
За носа вече ползвам само Стеримар, че аз преди време си скапах лигавицата със сравнително честа употреба на капки, а с бабини деветини какво зверско запушване на синусите си докарах.  Close Никога, по никакъв повод не слагайте в носа на децата си мед, сок от лук, или каквито и да било дивотии!!!!! Клеевата тинктура е с огромно съдържание на спирт и също изгаря лигавицата и синусите. Може би няма да навреди само, ако е много силно разредена и то само при бистра хрема, за не повече от 1-2 дена.

Някой да има наблюдения, къде има по-сериозни намаления на ски-екипи?

# 100

А да ви кажа оня ден 20 мин. седя без да мръдне и пука балончетата на един от ония найлони, дето служат за опаковане на чупливи предмети. Опитайте, ако ви се намира  Wink.

Това ДА! Давала съм му и е толкова занимателно, а ако и аз проявя интерес да пукам, че е голяма краста  Crazy ме гони и не ми дава  Mr. Green

Ванче, честита годишнина   bouquet Дълги години любов и разбирателство, а семейството постоянно да се разраства  Mr. Green

Тина, ами поне си извоювах едномесечно предизвестие, че да спестя поне един месец ваденето на осигуровките от джоба. Сега съм на работа до края на месеца, а после при една приятелка на фиктивен договор. Ти имаш ли коремче вече?

Анелиз, слагай мед! Много помага.

Последна редакция: ср, 04 фев 2009, 12:37 от Nadeto

# 101
Ренка, аз също мисля, че слагането на разни неща в нуса е ужас. Майка ми настояваше да сгрея пра з лук и да изстискам няколко капки в ноздрите, но мен ми е гадно да правя такива неща. Може и да бъркам, не мога да кажа.
Доки на Тони пък каза, че клеевата има спирт и е неправилно да се слага по какъвто и да било повод и начин. Той настоява за запарка на 2 пакетчета лайка в чаша с вода и това да се ползва за промивки. Имала лайката антибактериален ефект, та била много полезна в носа. Thinking
Установих, че моят син като не можее да духа, всякакви промивки стават полвинчати, та пробвах с помпичката на бебо /тя е на Тото от бебешарство ма карай/, и като дръпнах какви ги изкарах...това никога нямаше само да слезне в нослето му. Гадни сополи! #Cussing out

Кой имаше Аквадуудъл! Hug

3-ти ден без биба!Тони все по-често ходи при бебето, особено като е в добро настроение, а то мрънка. Ходи и му говори "Не пачкай бебо, не пачкай, биба искаш ли?" И после ми обяснява, че бебето е батко, а той е бебе, да му дам бибата на него  Joy И все повече говори, за седмица дръпна много в говоренето. Има много бебешки думи, но пък е доста артистичен да ви кажа. Преди малко яхнал влакчета за бутане с крака, стои в коридора и си говори с някакви въображаемигерио, които му пречат да мине Crazy

# 102

МИЛА ВАНЧЕ, МНОГО СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ И ЗНАЕШ - ДОГОДИНА ДА СТЕ ПОНЕ ЧЕТИРИМА!

Аз като се посъвзема ще ви пиша какво преживях тази сутрин .....

Аги, ние имаме, кажи какво те притеснява  Mr. Green

# 103
Смин, как се бачка с това чудо, цапа ли и т.н.!

# 104
Аги, разкошно е, химикалчето се пълни само с вода. И всъщност дори и да надраска някъде - просто се мокри мястото. Принципът е, че отгоре е по-тънък плата и отдолу е оцветен и като го намокриш отгоре и отдолу прозира, препоръчвам го много, още и още ни е голяма занимавка  Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт