Ваня, честита годишнина, още мнооого години любов и щастие ви пожелавам!

И Ивайло от вчера е с Т, само три дни ходи на ясла и пак е болен, вече незнам какво да правя, а трябваше да отида вчера да си подам документите за назначаване....Мъжа ми вчера е уговорил час да ходим другата седмица при хомеопат, да видим пък там какво ще кажат.
Сега пак е на АБ - Зинат, ама нищо не иска да хапне, как да го лъжа незнам, а плодове въобще от две седмици насам не иска да погледне. Някой дава ли Цитросепт, незнам вече какво да му давам, досега давах една ваксина Бронхо ваксом, оня ден дадох последната доза, а вчера вече беше болен.
Може и да сте го обсъждали вече, но кажете какво давате за подсилване.Иначе ние нямаме една здрава играчка, всичко хвърля, играе десет минути и почва да хвърля или като се нервира, че нещо не може да направи сам и почва да го мята. Ножица съм му давала, но той все още не може да схване как става рязането, та не се и опитвам да му показвам.
Хайде всички болни дечица да оздравяват.
.

Никога, по никакъв повод не слагайте в носа на децата си мед, сок от лук, или каквито и да било дивотии!!!!! Клеевата тинктура е с огромно съдържание на спирт и също изгаря лигавицата и синусите. Може би няма да навреди само, ако е много силно разредена и то само при бистра хрема, за не повече от 1-2 дена.
.
ме гони и не ми дава 

И все повече говори, за седмица дръпна много в говоренето. Има много бебешки думи, но пък е доста артистичен да ви кажа. Преди малко яхнал влакчета за бутане с крака, стои в коридора и си говори с някакви въображаемигерио, които му пречат да мине