АПРИЛските деца се смеят рано в утринта

• 12 838
  • 294
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia
Ееее момичета, смея си се сама тука от тези бисери - дано не ме е чул съседа, че кой знае какво ще си помисли човека.  Grinning

# 256
Роси, коя работа почваш!? Thinking

Велина разменя някои букви:
вде  =  две
фалстетки  =  салфетки
михикал  =  химикал.
Ами май това е от нас. Grinning

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 14:22 от envia

# 257
  • Sofia
Енви, докато все още се двоумях какво да правя ми се обадиха от тази за която ви питах, там започвам, дано се справя.

# 258
  • София
Енви, а вашия батко кога бе роден?  newsm78
Роси, успех и здрави нерви ти пожелавам. И най-вече не пренасяй проблемите в дома си.  Hug

# 259
Браво, Роси, и аз така бих постъпила - щом съм учила за това и ми е по сърце! Успех! Peace

О, Раче, Fasching ли е това!?  Party
Ако не търпи пиратска превръзка, можеш да му изрисуваш такава с миеши се маркери, дори и мустаци. Пепи го бяха направили така веднъж.
Мммм, не казвам за нашия батко. Mr. Green

# 260
Красе, за синузита много помага Gelomyrtol Forte. Те са едни перлички на основата на етерични масла. Миришеш цяла седмица на борче, но бързо облекчава и минава.

# 261
  • Варна
Мерси, момичета златни сте ще опитам нещо от съветите ви  Hug
Нашият най-голям бисер е изи-телевизор  Mr. Green
коладче-шоколад
ап-хляб
гавата-главата
цок-сок
ноно-л..но  Mr. Green

# 262
  • Русе
Ехееее, Бубке, старохотна новина ни снесе! Hug Хайде лека и безпроблемна, и на финала - една сладка "лъвица"! Flutter

Черпя за порастналото ми момче...

и благодарим за пожеланията! Hug

Ние сега взехме на Преслав тротинетка. Thinking За Диди ми харесват тези, дето са с 2 колела отзад (и Татянка е показала такава), но не съм виждала по магазините, май. Ще видя дали ще прояви интерес към тази на Преслав и как ще се справи евентуално.

И Диди разменя букви:
пакачка - капачка
пилипет - парапет
тилиметър - термометър
друго не се сещам в момента...

Роси, успех на новата работа - дано ти донесе удовлетворение и повече парички! Grinning

Красе, свикито и тя с морска сол действа за синузита (както Росито е описала) - уф, дано не ти се усложни, че е много гадно! Praynig

# 263
честито на рожденика   bouquet
Бубка честито   bouquet
Анелиз после ще чакам снимки и да разказваш, защото и аз организирам една сватба на която ще сме кумове  Grinning. Дори днес ми дойде роклята и е направо страхотна  Heart Eyes
наште думички са много смешни:
гълъб- гъбълче
мляко-меко

# 264
още малк одумички се сетих
цветка - салфетка
макита - 2 шишета мляко  Joy , както и цветета за цветя
качелят - шоколад
квита - бисквита
кача - каша
чънчо - сънчо
като го накарам да повтори някоя дума правилно, се хили и вика - "няма кажа, не мога"

# 265
Аz се сетих и zа квиви (киви) и гвингвин (пингвин)  Wink

# 266
  • София
Иленка, да ти е жив и здрав малкия палавник!  Heart Eyes

Бъбка, страхотна новина! Лека и безпроблемна бременност и накрая едно здраво и сладко бебче!
  stork-girl

За синузита и на мен морската сол ми облекчаваше много.

Смешни думички сега не мога да се сетя. Май не е лошо и аз да започна да си ги записвам.

# 267
Станислав вече произнася повече от думите правилно, но си има и своите "бисери":

шоколад - куюлад
възглавница - гани-гани
Станислав - Туюлав

# 268

Joy

Аz съм Титяна според Милена  bowuu

# 269
Иленка, да ви е жив и здрав и по-малко пакостлив сладкия рожденик!   bouquet

Думичките-бисери ги пиша аз, но на салфетка казваше хохе - трябваше ми около месец, докато разбера какво искаше, за да се изчисти  Crazy  Сега вече е хохетка  Mr. Green

Адашче, не сте ли утре вие  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт