В очакване на Супербол и Св. Валентин- 90-та тема САЩ

• 15 034
  • 301
  •   1
Отговори
# 255
На много мъка се нагледах и аз в последните месеци. Не ми се пише даже...

Президентът е днес при нас. В района ситуацията е особено критична, не че навсякъде не е. Да не говорим, че в съседния град останаха главно празни, полузастроени и рушащи се къщи. А в повечето обитаеми, гледат, да ги наречем, "забранени растения".

# 256
Az se видях в чудо с пусти мартеници,децата не знаят какво е лястовица,аз не знам че swallow било на английски,изобщо веселба голяма,но с на стефан папагала,войниците с каски и автомати ,една карта на бг  и доста конци и бендъруус успях криво-ляво да предам идея,само дето ния ми казва"защо се радваме като са ранили птицата и носим кръвта и като украшение,нали като се ударим слагаме лепенка и не го мислим повече"(моята трактовка на как се справяме с рани)..гррр Sunglasses

# 257
  • Boston, MA
Напоследък съм аман от Боно, аман от Уди Алън. Всичко анти...

Но ако наистина казвате, мога и да дам шанс на Вики Кристина Барселона. Ако ще и заради Хавиер Бардем, жените не са ми особено приятни (нали казах всичко анти  Mr. Green).

# 258
Айде сега Бубка, дай им шанс на жените  Grinning.

Ето хубава статия за бъговете и училището. http://www.nytimes.com/2009/02/10/health/10klas.html

# 259
Страшно е навсякъде Rolling Eyes
Мъжа ми току що ми каза, че са съкратили целия екип, който остана от първата му работа(по-голяма част от тях се обединиха преди година с фирмата, от която съкратиха мъжа ми). От там пък продължават да съкращават, защото големите им клиенти фалират един след друг.

Бубс, що така?
-----------------
попаднах на нещо интересно преди малко:

Ако искате да спестите от грошърис и пр., Ашли Нузо ежедневно публикува къде и какви намаления има:
http://frugalcouponmom.blogspot.com/

интервю с нея за идеята и резултатите от използването на купони в магазините:
http://www.usnews.com/blogs/alpha-consumer/2009/2/6/coupons-cut- … y-70-percent.html

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 22:18 от benson10

# 260
Аз се връщам от Уол стрийт сега. Ходих да обядвам с една приятелка, която работи там, проджект менъджмънт прави. Съкратили са 2/3 от хората в нейната фирма. Тя е от от щастливите останали и то само заради езика (фирмата й има много проекти с португалско говорящи компании, а тя е португалка).
Страшни картини ми описа. Много силно впечатление ми направиха лицата на хората, излезли за обяд - толкова тревога и съмнение на едно място не бях виждала.
Последният път като бях в района - долу горе преди половин година - атмосферата беше съвсем друга там.

# 261
Напоследък съм аман от Боно...
Лелееее, и  Боно ли... ?

Много страшни неща пишете... Rolling Eyes

# 262
моето впечатление от последните няколко седмици е най-общо казано - паника. хората са притеснени, стреснати, несигурни. ако не те касае директно, касае някой близък. има усещане за надвиснала опасност, и всеки чака да види какво ще последва. никакви рискове, никакво подаване на главата, никакви промени. имаме отворена позиция в отдела, и съм зашеметена от количеството хора, които ми пращат резюмета за да ги препращам на рекрутърите.

# 263
Ние пък чакаме торнадо  Rolling Eyes . Мина едно през Оклахома- много страшно, дано да няма жертви.

# 264
  • Добрич
Клерет, стискам силно палци да ви подмине или, ако има - да е безобидно.  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
За кризата хич няма да се обаждам, че много съм "набрала".  Mr. Green
Тандури, мерси пак за комплиментите!   bouquet Ама, не се наемам да превеждам стихотворенията.  Simple Smile
Стела, мерси и на теб и успешно местене. Т.е. - леко!   Grinning  bouquet
Ирка, какво стана с мухъла и наемодателя?

# 265
  • USA
Лоши времена. Аз си търся нова работа и хич не е добре положението. Говоря с разни рикрутъри, една оня ден ми каза, че трябвало по-дискретно да си търся работа, да не ме разберяли в настоящата. Да съм си скриела името и името на компанията и да съм си направела таен и-мейл. Много ми стана странно. Голямо криене и треперене. Наистина никой не смее да си подаде главата.

# 266
Winx, това чак зловещо звучи.  Thinking

Аз също вече съм в кюпа на официално търсещите работа. Да видим до къде ще я докарам, че май са ми много изискванията.  ooooh!

# 267
  • Чикаго / София
Наемодателя дойде, изми стената с белина /това и аз можех да го направя  Wink/  и каза, че в края на седмицата ще дойде да сложи на стената нещо си /преймър ли, нещо такова/  и да я боядиса. Не знам това доколко ще помогне, но по мое мнение другата зима ако сме тук, пак ще има мухъл. Не знам какво ще правим, ще решим. Имаме два месеца до изтичане на договора ни за наем, ще видим нещата как се развиват до тогава и или ще се преместим или не  Laughing

Анет, и аз използвам същата реплика за рани -  да не ги мислят и ще минат! Simple Smile

Atti, Winx, успех с търсенето на работа. Дано намерите подходяща.

Тиха паника е навсякъде.  И около нас все повече се затяга обръча.  Rolling Eyes

# 268
  • Boston, MA
И Боно, Тине...  Ама айде ще го отдадем на хормони.  Mr. Green

Да не е само с черни новини и моята негативност пълна темата - готова съм да се похваля със щастливо очакване с термин 31 август. Гадене и кривота дотук - на излишество от женски хормони миришат нещата.  Mr. Green

# 269
Охоо, честито Бубка. Хайде, лека и хубава бременност ти желая.  Grinning

Ох, този 31 Август. Mr. Green Някой друг ще си признава ли? Wink

Общи условия

Активация на акаунт