МАМА ВЕРЖИ ГУШНА СВОИТЕ СИНЧЕТА - ЗА ФЕВРУАРИ ТЕ СА НИ КЪСМЕТА!

• 16 918
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
здравейте бремелинки,от няколко дни не съм писала,защото пак бях в болница,пак не бях добре и докторите вече мнооогоо се надяваха да родя-дотегна им от мен,казаха ми,че дори могат да предизвикат раждането,ако ще се мъча така и ще ходя там през ден,но аз искам бебка да порасне още малко.
Искам да ви питам,защото ми стана интересно,в бг нещо плаща ли се за раждане или прегледи,защото тук всичко е безплатно и по принцип дори е по-добре да се роди в държавна,а не в частна клиника.
После да се похваля,много исках розова количка Bugaboo,а не в този цвят дето я купихме,е,милото ми се обади днес и каза,че нашата я е продал с 100$ по евтино отколкото я взехме,въпреки,че е чисто нова,и е купил тази http://www.crocodilebaby.com/site_assets/www.crocodilebaby.com/i … y%20base_pink.jpgЧестито на новите мами,да са им живи и здрави бебчовците

# 91
Вержи,няма се кара лошата акушерка,тя е пекана.Виж ся,няма лошо да си родим заедно,ама ми е малко рано,от гледна точка на организацията в интериора на спалнята.(Ще дърпам утре ушите на моя тати  Twisted Evil)
M.MEGA и аз си имам няколко по вратлето и тъмна пигментация(като кир седи  Embarassed),но след като родим ще изчезнат.
Супер скука,а не ми се ляга и май ще отида да натупам някой на белота  tooth,но пак ще се мяркам да си спамим Wink

# 92
 cookсега почвам да правя баклавата само кажи къде да я пратя Laughing

# 93
  • Бургас
честито на всички нови майчета! да са им живи и здарави бебоците и бързо възстановяване!
Момичета аз вчера забелязах че са ми излезли две-три брадавички на врата,много малки такива.Дали е от бременноста това?

Моята дофТУрица казва, че е нормално! Даже ако имаш бенки, които започнат да те сърбят - пак било нормално!

# 94
cookсега почвам да правя баклавата само кажи къде да я пратя Laughing

У нас! Crazy

# 95
Раде,що живееш на кънда-мънда ,бе ,душа...Сега щеше да дойдеш у нас да ми правиш компания.И без това в момента готвя,пиша и гледам филм Mr. Green Няма да ми попречи  и да си правя мохабет с някой.Хахахаха.
Айде гледай филма дето ти казвам.изтегли го от нета ако трябва.Много е непредсказуемІнищо в него не е такова каквото изглежда...
И не оправдавай кирта с пигментацията..Нали се разбрахме да се къпем по веднъж в седмицата,само в неделя,за да правим икономии?!? Mr. Green
Тифани Мишел пази се и ако се налага не се дърпай.По добре да изкарат бебчето отколкото да се мъчите взаимно.и без това вече си в деветия.виж колко мами родиха по-рано и бебчетата им от ден на ден сатват все по-силни и по-здрави.Няма за какво да се притесняваш.
Айде сега едно голямо ГУШ на всички.Продължавам с ...тия три неща дето ги правя... Joy

Цитат
сега почвам да правя баклавата само кажи къде да я пратя 
Аууу ,а крем карамел ще ми направиш ли? Моляяяяяя................

Последна редакция: сб, 31 яну 2009, 20:55 от foxy81

# 96
P.S.Това We all know that Mommy is trying to think of ways to get me out...she might even try S-E-X! дето е като коментар на бебо на линийката ми направо ме хвърли в потрес и смях,ама то си е точно така,само дето за КЕКС СА НУЖНИ ДВАМА  hahaha Joy hahaha Joy hahaha :35 Оффффф,ама какво ми става днес,и аз почнах да спамя,просто нямаше начин да не обърна внимание на това Whistling

# 97
много ми е зле  newsm78ти какво искаш а аз взех да ти готвя това дето на мен ми се папка.почвам с крем карамела.  Grinning

# 98
Foxy,аз съгреших три пъти ..изцяло и то в съчетание с червено вино...по малко... Wink..и то за последните 3 дни...

# 99
Е Лисиче,пак ме издаде  Rolling Eyes.Мерси ,че ми напомни,ми то утре неделя-ще се къпя  newsm44.То в тая маала даже и по-рядко от мен се къпят комшиите(мургавите джадай),е аз по-назад ли да остана и всеки ден да се мокря  Thinking
Лека нощ от мен,отивам да си чета книжка малко и  smile3524

# 100
Честито да е синчето на q dimp!
Брадавички имам и аз но са мънички и на мен ми казаха че било в реда на нещата.
Сега трябва да ходя до денонощния, че ми се прияде крем карамел  Crazy  Partyа пък за червено винце да не говорим чеее  Blush  Whistling

# 101
  • Бургас
а пък за червено винце да не говорим чеее  Blush  Whistling

Що, бе - и аз си пийвам червено винце вечер! То зависи от количеството, не от друго!

# 102
ЧЕСТИТИ СИНОВЕ НА NIUNIA I Q DIMP, ДА СА ЗДРАВИ И МНОГО РАДОСТ ДА НОСЯТ НА ВСИЧКИ!

ФОКСИ, пожелавам ти всичко да мине бързо и леко и да си гушкаш сладурите скоро Hug

# 103
q dimp ве голям красавец тоз Самуил бре  Hug пу пу  да ви в жив и здрав !
 Брадавички имам и аз мнооого мънички на врата и на зърната малко. Ама не ги мисля хич.
 Фокси хаиде душа мятай баклавата и крем карамела в коремчето и се стягай за голямото събитие то не остана време. Всички ти стискаме палци и да ни уведомиш бързо бързо за появата на двете талисманчета. Всичко ще е наред, той господ си е с вас.  Hug
 Аз вече всех да я мисля атмосферчето да не съм пропуснала ако е писала.  newsm78

# 104
  • София,Младост 3
фокси благодаря!

Страхотни бебоци!
 И аз ще ви сложа снимки само да се излюпим!
сега мога да сложа на каката, но веце съм го направила посочила съм албума в снимка бг семейни.
 Още веднъж успех фокси.
Лека нощ на всички!

Общи условия

Активация на акаунт