МАМА ВЕРЖИ ГУШНА СВОИТЕ СИНЧЕТА - ЗА ФЕВРУАРИ ТЕ СА НИ КЪСМЕТА!

• 16 918
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
  • София,Младост 3
Честито на всички нови майки!Живи и здрави бебоци!

Фокси успех и от мен,стискам палци всичко да мине още утре
и по бързо завръщане у дома! Peace

Относното кърмата в повече мисля че в майчин дон изкупуват или в детсака кухня.

Аз също моля за повече инфо за Шейново!КОга дават бебето , Кога са свижданията и т.н

# 76
Честито на мама  Niunia и мама g_dimp- да са ви живи и здрави малките бонбонки и мн мн да ви радват   bouquet
Пу пу  и малкия Самуил какъв ни е красавец  Hug

# 77
Честито и от мен на всички нови майчета.
Фокси на теб пожелавам много сила и спокойствие,за двойната радост която те чака  babyuu  babyuuи сега 1 вапрос нали съм нова и малко неориантирана Embarassed каде е това албумче дето го разглеждате всички Embarassed

# 78
Честито и от мен на всички нови майчета.
Фокси на теб пожелавам много сила и спокойствие,за двойната радост която те чака  babyuu  babyuuи сега 1 вапрос нали съм нова и малко неориантирана Embarassed каде е това албумче дето го разглеждате всички Embarassed
Ще ти пиша лично съобщение...

# 79
 newsm51 за Фокси

# 80
ооо,благодаря Hug Искам и подаръъъъъъкккккк.... Flutter А,може и една тава с крем-карамел или 5-6 царевици Blush
За всички филмови маниачки..Гледайте филма по БТВ с Клайв Оуен и Дженифър Анистън..Много е як!!!!!!

# 81
Вержи,идвам у вас да го гледам,че тук ми пуснаха Терминатор 3  #2gunfire

# 82
Вержи,идвам у вас да го гледам,че тук ми пуснаха Терминатор 3  #2gunfire
Раде,оная лошата акушерка дали ще ми дава да дръпна по веднъж-два пъти Сигарка?!??!??!? Blush Ама не казвай на никой...Ти що не дойдеш да раждаш с мен? Хем да сме заедно в мъките Joy
 Joy вече съвсем откачих,еййй Crazy Party
Само спамя темата Embarassed

# 83
Foxy,успех!Чакаме те с нетърпение още отсега!! Hug

q dimp,красавец е този Самуил!Да ви е жив и здрав!

pippeq,сега гледах клипчето за жените зад волана! JoyБлагодаря ти!Бях се вкиснала нещо,но се смях със сълзи на жената,която не успя да паркира колата си на паркинга и накрая един мъж й я паркира!!

Да ви кажа,хем искам да си дочакам срядата и да влизам планово в болницата,хем тайничко се ослушвам и надявам за по-скорошно развитие на нещата.. newsm78
Фокси,аз прегреших.. Laughing

# 84
толо тихо да не чуят другите,ама то накрая ни е простено Blush Ах,как искам да изпуша една ЦЯЛА цигаркааааа..Не съм си дърпала така с кеф от сума ти месеци.Само понякога съгрешавам /добре че мъжо ми прощава/ и дърпам по веднъж на ден от неговата цигарка...

# 85
  • София,Младост 3
фокси може ли е на мен да ми кажеш къде се намира албумчето. аз намерих само списъка с телефони.

# 86
  • в сърцето на един мъж...
Фокси, не че не иска да суче малката, сега се учим да го правим този номер. Но все още е слаба и се задъхва и уморява, така че става много бавно. Въпроса е, че имам инфекция, която трудно лекуваме и се налага да пия антибиотик и този антибиотик е несъвместим с кърменето. Та се налага да спра за 6 дни всякакви опити, както и да изхвърлям кърмата.
Деси, аз я носех в млечната кухня, там я приготвяха на малката и я дават. Надявам се това количество, дето го има да й стигне.

# 87
Фокси, не че не иска да суче малката, сега се учим да го правим този номер. Но все още е слаба и се задъхва и уморява, така че става много бавно. Въпроса е, че имам инфекция, която трудно лекуваме и се налага да пия антибиотик и този антибиотик е несъвместим с кърменето. Та се налага да спра за 6 дни всякакви опити, както и да изхвърлям кърмата.
Деси, аз я носех в млечната кухня, там я приготвяха на малката и я дават. Надявам се това количество, дето го има да й стигне.
Ох,сега разбрах.Лошо,но щом се налага..Пък и нали е само за кратко.След това лека полека ще се научи да суче малката..
Ама и ти през какво ли не премина... ooooh! Заслужаваш после само да се усмихваш и никакви тъжни физиономии повече Naughty Само усмивки до ушите и весел детски смях Hug Пожелавам ти го от сърце!! И дано неприятностите минат възможно най-скоро и да се гледате спокойно с Мила,Алекс и любимия  bouquet Hug Hug Hug

# 88
честито на всички нови майчета! да са им живи и здарави бебоците и бързо възстановяване!
Момичета аз вчера забелязах че са ми излезли две-три брадавички на врата,много малки такива.Дали е от бременноста това?

# 89
честито на всички нови майчета! да са им живи и здарави бебоците и бързо възстановяване!
Момичета аз вчера забелязах че са ми излезли две-три брадавички на врата,много малки такива.Дали е от бременноста това?
Доколкото знам е възможно да се появяват по време на бременност,но след това минавали.Ако не минат най-добре се обърни към специалист по кожни болести.
И на мен ми се появиха,но са съвсем миниатюрни, почти не се виждат,на едната гърда отстрани и в горната част а корем.Според мен става така,защото точно там се получава гънка и кожата се поти повече newsm78 Незнам,може и глупости да говоря..

Общи условия

Активация на акаунт