малък Сечко днес дойде, ГОЛЕМИ РАДОСТИ ДА ДОНЕСЕ!

• 21 053
  • 494
  •   1
Отговори
# 165
  • на дъното
Lilibon положението при нас е все още,че освен ядене нищо др.не ни интересува,но вече се записа с гукане и някой др. вик от рода на ауу като вълче Laughing.Усмивките ги раздава само когато мама му пее и когато е сменен памперса LaughingА любимото ни е да се събуждаме с реееев Mr. Green.Мама се цеди в несвяс  #Crazy за да папа и ако днес ми остане време,ще прескоча да купя една торта Simple Smile по случая.Тъжното е че днес или утри ще ни боцкат за кръв а на 12 ваксина  Sad.
Хайде лек ден на всички,че някой се опитва да се събужда и очаквам всеки момент да  smile3514 Laughing

# 166
Много да папка и да слушка Денис, мамче silviayo ! 
Честита ви първа месечинка! колко бързо времето минава

Hug ви всички и истински ви се радвам,  Hug

# 167
Силви, честит ви мини празник  Mr. Green.

Милички, не мога да направя тортата аз - просто ръцете са ми заврени отзад за тези неща. Преди малко сътворих поредното потвърждение  Confused.

Но пък в сладкарници "Джани" имат много приятни тортички срещу 2.20 лв за парче  Simple Smile. Харесах тортичка, единствения й кусур е, че няма фигурки, а е захарно изображение на Йори и компания  Wink.

# 168
Аз посрещам този месец с много объркани чувства.  Cry Цяла сутрин връщам спомените - не съзнателно. В деня, в който ще станат 3 години без мъничката кукла, Божидар ще навърши точно пет месеца. Затова все казвах, че не искам да раждам на 13-ти.
Светленце Миналата година не 6 март чух най-страшните и мъчителни думи - не намирам тоновете на бебето, малко по-късно , бебето ти няма сърдечна дейност тази година на 6 февруари чух анестезиоложката да ме пита -  чу ли как изплака бебето ти , малко по-късно като ми го показаха, го чух да плаче още по-силно. Опитвам се да не търся символика в цифрите и датите, може би някъде в голямата книга на живота е написано , че аз ще бъда щастлива на 6.февруари 2009 , а ти ще си щастлива на 13 септември 2008 . На нас ни остава само да тъжим и да плачем за това което сме загубили и да се радваме и да обичаме и да сме щастливи с това което имаме.
П.П. С всеки следващ ден , аватара ти става все по-хубав и по-хубав   

Силви, на патеричка и аз да ви честитя първата месечинка, на Денис му пожелавам да папка, да пълни памперсите и да позволява на мама да си почива от време на време

Искам да ви се похваля, току-що говорих с микропедиатърката, малкия ми Шошко днес е качил 30 гр., изследванията му са в норма, яде много лакомо и пълни памперсите

Последна редакция: ср, 11 фев 2009, 13:16 от Nefertity

# 169
  • Бургас
Хайде и от мен набързо  Wink
Nefertity - браво на Шошко, да расте все така и да си го гушнеш възможно най-скоро   bouquet
silviayo - стана ми смешно, като видях какво си писала за Денис, при нас е същата работа , като изключим цеденето. Ама голям глас има мъжленцето, като се сетя каката какво нежно гласче имаше  Simple Smile
Ние сме добре  Grinning Кака Мими е доста ревнива, липсвам и явно / а и тя на мен/, и ми е мъчно , че нямам достатъчно време да се гушкам с нея  Cry Ники папка добре, направил е бузи, дрешките му взеха да умаляват , пу-пу  Heart Eyes

# 170
Аааа, Нефче, не може така без снимки! Naughty  Снимкииииииииииииии!  Peace
Как си ти, маменце? Хайде разказвай ни повече за вас! Чакаме пресни новини!  Hug

Ние днес бяхме наконсутлация и всичко си ни е ок - вече не качваме като преди, ама то и не е нужно де.

Бях без нет снощи и днес.

Алинка, нормално е да има ревност,но вярвам с вермето нещата се нареждат и малчовците свикват с новия член на семейството.

Силвинце, когато Вики беше бебе аз ревях на всяка ваксина - двамата с него дружно. Сега се държа уж по-мъжки. Grinning  Hug Пък за събуждането с рев - на Божидар се е метнал - хи хи. Mr. Green

# 171
Хайде добра вечер и от нас- Mr. Green
Нефче много се радвам на Шошко-мъж голям е той Hug Heart Eyes

Алина и на мене ми стана малко тъжно за Мименцето,еми ревнува детето-съвсем нормално Heart Eyes

Hug Hug Hugна всички и лека вечер Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 172
  • София
Е, Светле що не каза колко е порасло и натежало детето. Голям отчет,хммм , недей така.  Thinking  Naughty

# 173
ами 400 грама - така че сме вече 8 кг. , предниятпът заради варицелата беше качил много мъничко и затова сме по-назад, ама не се притеснявам изобщо де. А и 8 кг. за тази възраст си е много добре. Важното е, че устискахме фронта да сме само на цици досега. А май ще се захранваме. Много се чудех дали сега или след шестия месец, ама малчо взе да търси цица на час-час и нещо, в това число и нощно време, та се чудя дали няма нужда от повечко хапване или  е временно. Засега изчаквам.  Peace По-забавното е друго - тъй като от многото ставания нощно време  съм все със омотана глава и невинаги реагирам навреме като се размрънка, че е гладен. Преди почваше да плаче като се забавя, а сега МИ РЪМЖИ.  Joy Joy Joy

Асето Димитрова не е писала скоро! Асенко, липсваш! Hug

Рита, здрави ли сте вече? Нацелувай прекрасница Лора, молим! Heart Eyes

Някои  три на брой дами явно са в трескаво приготовление на рожденни дни, че никакви ги няма.

Рони, снощи заспах с мисълта за теб, за подписа ти, и изобщо с едни хубави мисли... Heart Eyes

Нефче, пиши,че да минава време докато се гушнете с Шошко!

Аги, мисля те ! Пиши как си, как минава на работа, адаптира ли се вече?

# 174
Аз да побързам да се похваля, на Шошко днес са му изключили кувьоза, продължава да хапва добре, без да повръща, всеки памперс е пълен, остава утре да му свалят и системата. Д-р Юдова каза че в понеделник ще го извадят в кошче да го адаптират и след 3 дена ще можем да си го вземем. Надявам се и утре пак да получа хубави новини, много бавно минава времето момичета, искам вече да е събота и да отида да си го видя
Вчера приготвихме кошарата, вече абсолютно всичко е готово и може да си идва в къщи
 Embarassed Срам ме е да си призная ама имам само две снимки на Шошко направени с телефона на Митко, защото все се забравя за фотоапарата, а и аз докато бях там нали си го следах на живо снимки не ми трябваха, и сега си гледаме само тези двете
И сега да се оплача че нещо май се прецаквам с кърмата, и май май няма да можем да се кърмим, уж се цедя, имам помпа на Авент, ама вместо да се увеличава тя май намаля, повече от 20 мл на ден не цедя

# 175
Браво на Миташки! Heart Eyes Все така да кара и скоро да пълни не само памперсите, ами и обятията на мама и татко.

Нефче, не се тревожи за кърмата. Аз също не се справям с помпата и в началото си мислех, че е защото нямам кърма. Имах сериозни претеснения по повода, ама добре че беше Аги, която много ме насърчи и успокои. Иначе щях да започна да дохранвам и да оплескам всичко.

Като си дойде бебчо и започне да цока, всичко ще си дойде на мястото. Количеството на кърмата зависи от това колко цока бебето. Затова ще слагаш често на гърда - винаги когато поиска - дори когато е минало само половин час от последния път примерно. Не се отказвай. И нещата ще си дойдат на мястото. Пий течности,почивай си достатъчно, хапвай сурови ядки и зърнени култури - жито, овесени, ечемичени и прочие ядки. А и все пак е рано да имаш кой знае колко много кърма. Peace

В кърмаческия има много инфо по въпроса, а и момичетата, които пишат там имат сериозен опит. Peace

Уф, голяма съм акъллийка.  ooooh! Ама то е щото искам Миташки да стане цицоманиак като мойте разбойници. Mr. Green Извини ме ако съм преклалила със съветите.

# 176
  • София
Нефи, чудесни новини, дано минат по-бързо дните в които ще сте без Шошко.
Относно кърменето, бебето най-добре стимулира , но като не може в момента давай на мАжо да цока.
Не знам дали е правилно но ако пробвах на всеки час с помпата , дали няма да стане.
Аз в кърмаческия не съм се ровила много , да си призная честно, но това е защото нямам проблеми, да чукам на дърво.
Но като ми се запушиха канали, много бързо брибягнах до тях. Порови се, сега имаш време поне,че после ще ти е трудно да
седнеш пред комп.

Светле, много малко сте качили, сега ще видим ние колко слончето тежи на 18.

# 177
Нефче, събота ще дойде бързо. Само да мине и утре.  Hug
Браво на Митачето, че вече е стабиляга и съвсем скоро да си напълни приготвената му кошарка (ако има кой да го оставя да седи там, а не в ръчичките на мама и тати)  Hug.
Светле, кой друг е ял от теб докато си била сънита? Признай си. То тези с пристрастяването на Дарко към цица сме ги чували с участието на друг герой. Обаче вече си подозрителна.  Thinking

# 178
Нефче радвам се,че всичко върви по вода с малък бебо Heart Eyes Hug
svetlana_78,абе много лаком тоз младеж-глад,голям глад Mr. Green
Нещо много мами ми се губят- newsm78,съвсем ни забравиха Crossing Arms
Явно тече трескава подготовка
Гуши на всички

# 179
  • Варна
Нефи, браво на Шошко! Още малко търпение, миличка, и после ще сте си изцяло заедно.

Светле, как не те е срам - на 5 месеца 8 кила! Личи си, че е на белтъчна напитка твоят младеж, наддава като фитнесманиак от протеини.  Mr. Green

Алинка, хубави новини  и от теб, браво и на Ники!

Общи условия

Активация на акаунт