малък Сечко днес дойде, ГОЛЕМИ РАДОСТИ ДА ДОНЕСЕ!

• 21 048
  • 494
  •   1
Отговори
# 150
Браво на Бела!  Hug Дано е преборила онова, което е причинило Т. Както веднъж вече бъбрихме Т е естествена реакция на организма и по тази причина повечето доктори препоръчват до 38 - 38,5 да не се сваля ако детенце е жизнено, играе и е видимо добре. Аз с Вики така постъпвам, ама за малко човече не знам дали ще имам кураж. Иначе много смело го раздавам. Ники, гуш за мама - знам, че е много неприятно и напрежението винаги, когато са недобре дечицата ни е голямо.

Аги,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Дано имам скоро възможност да побъбрим. Hug

Зори, добре дошли у дома! Весенце, Зори, аз винаги съм правила рожденните дни у дома и винаги е било много приятно - като украси човек, като подготви всичко с любов нещата се получават много по-добре от колкото в заведение. Само дето за мама е съсипия, ама пък като знае човек за кого го прави така се мотивира и абмицира, че верно криле му растат! Ако нещо се затормозите - викайте ме на помощ - само че идвам с ремъркенце! Peace

Рони, Лилибон, много вА цалувАм и вас! Heart Eyes

Ние си отскитахме тези дни! Посъбрахме слънце! А аз останах без кръст, щото малкият разбойник откри, че е много по-интересно от ръцете на мама да наблюдаваш света отколкото само да лежиш в количката.  Crazy Ама жив и здрав да ми е, пък аз ще си купя космодиск.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 00:58 от svetlana_78

# 151
Хайде сега кибритлийката с фигурките да дава още инфо  Mr. Green.

Зори, тортата е от никому неизвестна сладкарничка. Харесах си тази торта http://www.yoannacakes.com/index_files/cakes/big/kids/d72.html , но се оказа от Благоевград  Mr. Green, а моите гости от там ще дойдат след децата и отпадна варианта.
Но истински влюбена съм в торта с герои на Дисни - не можах сега да намеря снимка. И всъщност всичко е заради фигурките  Mr. Green, ами много ми харесват, иначе си имаме старовремска сладкарничка с народни цени, тортичките им са приятни, но са оформени скучновато.

Ей тук гледам много приятни цени http://www.djani05.com/djani/detski.html и тъй като една от сладкарниците им ми е близо ще взема да отида тези дни и да видя за какво става въпрос.

Браво на Бела. Дано да е било нещо моментно - на нас ни се е случвало веднъж или два пъти.

Аги, успех  Hug.

# 152
  • на дъното
Днес Денис белята ви черпи скромничко за неговата месечинка  Hug

# 153
Силвинце, да ти е жив и здрав порасналият малък мъж! С много топлина и обич да изпълва дома ви! Heart Eyes  Hug

# 154
Честита месечинка на Денис. Simple Smile

Весе, за първия РД на Петър едно време аз си направих тортата, а отгоре наджъчках захарни фигурки, които си купих от сладкарница Дайски. Сигурно имате такава и във вашия квартал. За тортата на Борето пък направих една единница отгоре. И въпреки, че направих тортите с полуфабрикати (да живее д-р Йоткер) се получиха много вкусни и прилично красиви. Следващите вече бяха и ще са с поръчка. Но не знам защо бях решила аз да им направя тортите за първия РД. Пък и стават много бързо. Цената не коментирам - без конкуренция. При това големината е по твое желание и според броя на гостите ти. Между другото в Кауфланд има захарни фигурки за украса на торти - разни палячовци и т.н. съм мяркала.

А как благородно ви завиждам за тези предрождени трепети Simple Smile

Ники, надявам се Бела да е добре. Най-накрая видях календара с Бела. Невероятна е. А усмивката - приказка. И за пореден път се убедих, че светът е малък. Сега остава да те питам от къде познаваш Диана и Аци Simple Smile

Ето малко снежни снимки от нас.

Весел ден на всички ви.

Последна редакция: вт, 10 фев 2009, 05:47 от Anichka

# 155
  • София
Благодаря за стиснатите палци, момичета! Heart Eyes Hug
Ники, виж тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=171428.360
Светле, ти хубаво ще намериш време, ама мен хич няма да ме има. Hug

# 156
Хайде и от нас честита месечинка на Денис.
Anichka голяма майсторка си ти-тортите изглеждат страхотно.
Ники радвам се,че Белка-хубавелка е по-добре- Hug Heart Eyes
О Светле,моя Хриси още иска да го нося,нищо,че вече уж е голям.
 angels_zg добре дошли- Hug Hug Hug
Аги,успех мила Hug
Аз само събирам идеи за торти и после ще си открадна някоя Mr. Green
Лек ден на всички Heart Eyes

# 157
  • Варна
Ники - браво за търпението, на Бела - браво за това, че преборва вирусите!

Силви, да е жив и здрав бебчо Денис!
   baloni Разкажи как сте напоследък, регулира ли си хапването, усмихва ли се?

Аги, чак сега включих, че почваш работа. Успех ти желая! Сигурно ти е мъчително да се върнеш на работа, но сред прословутата криза (която все повече се усеща при нас) е добре човек да има работа и по-добри доходи.

Светле, фитнес с Дарко, а? Човекът е почти на 5 месеца, време му е да изследва света. Та колко тежи той вече? Ааа, и честит нов усмихнат аватар!  Heart Eyes

Торти навремето правих доста. Даже имам спомен, че на четвъртия си рожден ден синът ми беше безкрайно обиден, че не му дадохме сам да си украсява тортата. Сега бих му дала, творческият порив не бива да се спира, ама тогава държах всичко да изглежда безупречно, сякаш кой знае какво ще стане от една торта. Ех, малко акъл да дойде, ама за съжаление, идва със закъснение.  Mr. Green

Ейнджълс, добре дошли на родна земя!   bouquet

# 158
Ники ,браво на Бела.Много се радвам,че е добре.

Силви,честита месечинка на Денис.Да ви е жив и здрав порасналия юнак.

Аги,успех на работата. Flowers Four Leaf Clover

Аничка,браво на теб,чудесни тортички.Аз напоследък много съм се запалила по готвенето,пристрастих се към Готварския,където има страшни красоти,опитвам някои неща,но торта ми изглежда много сложно да направя,ако не се брои една палачинкова торта ,която стана вкусотия.

Зори,добре дошла.  bouquet

Светле,честито ново аватарче-много сте ми сладки.Кога ли ще седна и аз да се науча да слагам снимки и картинки.

Успешен ден на всички.

# 159
  • София
Зори, добре сте се завърнали. Сега остава да се стопли и да направим една дълга разходка в някой парк.
Ники, Бела е добро дете, бързо се оправя.
Весе, що не заформиш една торта, малко творчество само ... .  Mr. Green
Аз мисля, че ако сме си в София за РД на детето сама ще си направя тортата. Чувствам го някак, ... по така, и аз като Аничка.
Силве, честита ви месечинка.Нацелувай го бесния Денис от нас.  Heart Eyes

# 160
Силви, честита първа месечка на малката Беличка Денис! Да заяква надобрява в призванието с всеки следващ месец!  Heart Eyes
Зори, добре сте си дошли с Жори!  Hug  Сега паднахте в ръчичките на твоето майче, че и тя да ви се порадва стабилно.  Simple Smile
Весе, не се бях сетила за торта от Благоевград. Върна ме в детството, когато благодарение на леля ми получавах най-изумителните торти (тогава модата на торти конфекция си върлуваше здраво Wink) от този край на България. И все си мисля, че на едногодишно човече с десет зъба може и една пържолена торта да му предложите.  Mr. Green
Ники, браво на Бела. Всички гадни бацили да стоят далече от нея, а татко й да се оправя бързо.
Ако можех да се сетя коя е сръчната жена, която е писала за тези фигурки в Халите, щях да я попитам къде е точно въпросния сладкарски щанд.  Rolling Eyes
Аничка, май всеки може да си намери общи познати с Ники.  Laughing
Светле, много ви хубав новия аватар, г-жо Класна!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И вземи да компенсираш щадящото отношение на Дарко към теб. Час на петия месец те е хванал за лична рикша.  Grinning

Ако днес си нямате спешна женска работа, спестете си я. Обичам православния календар. Много грижовен е към булките вредни.  Grinning

# 161
Рони,какъв празник е днес?Нямам нищо против да си спестя малко работа Mr. Green

# 162
 Пу-пу, да не чуе дявола, днес е много весела Heart Eyes Какво беше това чудо не знам.

Аничка, за коя Диана говориш, че имам поне 2 в списъка:)

Аги, тая тема с торти-галерията от няколко нощи я гледам,разногледа станах... По 5 пъти си сменям идеята за външния вид на тортата. А и трябва да оттренирам преди това веднъж, Св.Валентин беше добър повод, но дали ще ми остане време...

Честита месечинка на малкия Денис:)

Гуш на всички, аз мисля да прекарам този слънчев ден в парка newsm08

# 163
Св. Харалампи. Носи се медец в черква и после се хапва за здраве от него.  Hug
Иначе и св. Валентина за "романтички" от моя калибър.  Laughing

# 164
                        Честита първа месечинка на Денис!!!
                            Да расте здрав и силен мъж!

Силве ,нека твоето пораснало момченце ти стопли душата  Hug.

Общи условия

Активация на акаунт