Дано е преборила онова, което е причинило Т. Както веднъж вече бъбрихме Т е естествена реакция на организма и по тази причина повечето доктори препоръчват до 38 - 38,5 да не се сваля ако детенце е жизнено, играе и е видимо добре. Аз с Вики така постъпвам, ама за малко човече не знам дали ще имам кураж. Иначе много смело го раздавам. Ники, гуш за мама - знам, че е много неприятно и напрежението винаги, когато са недобре дечицата ни е голямо.Аги,
Дано имам скоро възможност да побъбрим. 
Зори, добре дошли у дома! Весенце, Зори, аз винаги съм правила рожденните дни у дома и винаги е било много приятно - като украси човек, като подготви всичко с любов нещата се получават много по-добре от колкото в заведение. Само дето за мама е съсипия, ама пък като знае човек за кого го прави така се мотивира и абмицира, че верно криле му растат! Ако нещо се затормозите - викайте ме на помощ - само че идвам с ремъркенце!

Рони, Лилибон, много вА цалувАм и вас!

Ние си отскитахме тези дни! Посъбрахме слънце! А аз останах без кръст, щото малкият разбойник откри, че е много по-интересно от ръцете на мама да наблюдаваш света отколкото само да лежиш в количката.
Ама жив и здрав да ми е, пък аз ще си купя космодиск.
Днес Денис

Разкажи как сте напоследък, регулира ли си хапването, усмихва ли се?

) от този край на България. И все си мисля, че на едногодишно човече с десет зъба може и една пържолена торта да му предложите.