Бях в много ама наистина много тежка депресия.Предписаха ми някакво успокоително със зелена рецепта, но тогава не бях толкова зле.Беше ме страх да излизам, да се срещам с хора, да не ми стане нещо.Едвам отивах на работа а още по трудно се връщах и то пак заради някакъв панически страх.Започна безпричинно постоянно да съм отпаднала, да ми пищят ушите , да ми се замайва, да ми се повдига адреналина (чувството е все едно си на гондола) и вечер едвам заспивах от това повдигане, тамън се унеса и изведнъж все едно скачам от висока сграда.Беше ме страх от СВЕТА!И така до към 6-7 месец на втората ми бременност (общо около 9-10 месеца).Нищо не взимах, хапчетата които ми предписаха не ги купих, но пазех рецептата както отказващ цигарите пушач пази последната си цигара решил да я остави "за всеки случай".Купих си само едно шише сироп мента глог и валериан , но проблемите ми бяха много по големи от малко мента с валериан.Живеех в постоянен страх, не знаех до кога, не знаех дали искам да живея така...Надявах се че надеждата за бебе ще ме "върне" и така стана.Ето ме , тук с нови сили и без депресия.Не знам как оцелях но се радвам искрено че живея втори живот с малкото Мише.През цялата бременност ме беше страх да не би като родя да не ме връхлети с нова сила тази тежка депресия , защото мисля че и самото раждане си помогна предния път. С страх очаквах да минат два месеца от раждането и се надявах да ме подмине този път.Минаха а аз все още съм с всичкия си.Не знам как издържах психически на тази депресия, на моменти мислех че нещо ще се "откачи" в мозъка ми и аз ще полудея и ще загуба границата на реалното и нереалното.УСПЯХ да се преборя благодарение на малкото човече растящо в мен тогава.То дойде с нова надежда и ме върна към живота.Мисля че малко са хората които наистина знаят за какво говоря.
isepise щом аз можах да се справя ще можеш и ти.

Сори за мрачния пост при толкова хубави новини.
Не напипвам увеличени лимфи,няма температура...........чудя се от какво може да е?
.
Да се оправяте бързичко. 

Дали не е някъде на течение, примерно като си играе?
. Време е вече да му дадеш пържолки