малък Сечко днес дойде, ГОЛЕМИ РАДОСТИ ДА ДОНЕСЕ!

• 21 053
  • 494
  •   1
Отговори
# 120
  • на дъното
Да ви е жив и здрав малкия Димитър и много радост да ви донесе  bouquet

# 121
Честито ви момченце Нефертити! - Нека щастието ви расте заедно с малкото Митаче!

На теб бързо възстановяване

Hugи снимки

# 122
Итук:
                  Честита Ви рожба! На малкия Митко пожелавам  да е здраво и спокойно детенце!

# 123
Шерче ,при вас как са нещата.Дай отчет за сладурана.
Добре е Вики. Днес и вчера много рева сутринта, но лелите казват, че после е спокойна. Хвалят я, че си играе, яде, казва за пишкането. Казаха, че в понеделник спокойно може да я пробваме да спи там.
Днес по пътя си пее нещо. Питам я коя е тая песничка - за баба Мата била... Имала приятелка вече - Еми.
Мен ме прави луда. От 2 часа все ще спи. Заспа преди 10 минути.... Първо намаза всичкото мляко по възглавницата, докато аз мислех, че вече е заспала съдейки по тишаната и пристигна в хола ухилена до уши и рече "Ика буди". Сега я приспах на спалнята без памперс, защото не го иска. Ще ми опикае и чаршафите... Ужас просто ... Ама карай каквото е....
Аничка, това да я води само единия вчера го пробвахме. Реших баща й да поспи, да я закарам сама. Обаче принцесата каза "Иска Натчо дойди асла". И го събуди  Crazy
Нашият първи рожден ден беше в сладкарница с децата, а вечерта на кръчма с баби и дядовци. В нас не мога да събера много хора. Ама тоя вариант беше доста уморителен. И от кръчмата аз не разбрах нищо, защото трябваше в 9 часа да се прибера с рожденичката да спим...
Тая година сме на детски център, този дето сме си почти всеки ден там. За бабите още не съм го измислила. По моя преценка въобще няма да ги каня, ама мъжа ми каза, че не можело тъй.... Та сигурно пак на кръчма с тях предната вечер  ooooh!

# 124
Здравейте всички! влизам съвсем набързо, защото имах някакво предчуствие, че нещо се е случило и ми падна камък от сърцето, че всъщност новината е страхотна!
Надявам се всички вие да сте добре! целувам ви и ви прегръщам!

Нефертити, честита рожба! Нека Димитър да расте безгрижен, да ви обича и да ви радва!
Страхотна новина!!!

# 125
  • Видин
Нефертити, честит син!Да е жив и здрав и много да ви радва!Сигурна съм,че сте на 7-мото небе от щастие  Hug

# 126
Неф и тук честит син.Много да ви радва  bouquet
 cher голяма хитрушка таз сладка шоколадка.На мен ми е забавно като чета за лудориите на дечковците-бонбончета са малки Heart Eyes
Радвам се,че след сутрешно плачене после се успокоява,което значи,че и е интересно.
Аз нещо днес не съм много  в ред-едни гадни мисли- SadЦял ден си задавам въпроса докога ще я карам на тия антидепресанти.Вече 1год.ги пия,но според моя лекар трябва поне още една- Whistling ooooh!
А аз искам бебеееееееееееее,ама цък.........Защо съм с толкова лабилна психика,чак на моменти не мога да се понасям,не може ли без хапчета-е неможе според доки.Наистина ако не беше този човек и неговото лечение сигурно щях да ви пиша от някоя лудница.Ох как не ми се чака
Айде стига съм се оплаквала
 Hug Hugна всички

# 127
Честита рожба, Нефертити! Hug

Пожелавам на Димитър да расте здрав и обграден с много обич и топлина!

# 128
 Мила Нефертити, честита сбъдната мечта! Нека малкия Димитър бъде слънцето във вашия живот, което да топли душите ви и да прави дните ви прекрасни! На теб бързо възстановяване!

Браво на лекаря, който е видял, че има проблем с плацентата smile3501 Значи все пак има и такива.

Някой ми е изпил Стодала:(( Бела плаче като киха или кашля някой около нея, че вчера даже ревна и като си издухах носа Crazy

# 129
НЕФЕРТИТИ, честита радост. Нека Димитър изпълва живота ви с много радости и нека да расте здрав, умен и чаровен младеж.  Hug Hug

# 130
Честита радост, Нефче! Честита сбъдната мечта, майче!  bouquet  bouquet  bouquet Да ти е жив и здрав мъничкият мъж и много радост да ви носи! На него желая весело и изпълнено със смях и веселие детство!

Ех, ама как  ме зарадва тази новина! Бързо възстановяване на мама! Heart Eyes

# 131
Добрро утро милички
KikiNiki много жалостива малката Бела-милинката бонбонка.
Момичета много ми се иска да се запознаем лично,ама се чудя как да стане.Поне с тези от София.Аз живея в ж.к.Овча купел.Ако има някой на близо и има желание разбира се нека се видим.Така искам да намачкам всички сладки дечковци и да прегърна всички мами от този форум,защото ако не бяхте вие и вашата подкрепа,незнам.............. Heart Eyes Heart Eyes

# 132
Нефертити, страхотна новина, честита радост!!! Пожелавам ти бързо възстановяване, а на малкия Димитър да расте здрав и щастлив и много да ви радва  bouquet
Прити, много се радвам и за новините от теб, желая ти лека и безпроблемна бременност!

Момичета, въпреки че не пиша често тук, не е минал ден, в който да не вляза при вас, вие сте моята опора последните няколко месеца.Куража и подкрепата, които си давате една на друга, силите, които намирате в себе си да продължите напред, дори и в най-трудните моменти, сбъднатите ви мечти - всичко това дава сили и на мен да продължа напред и да не спирам да вярвам в мечтите си.
 Hug ви!

# 133
Все още ми е едно хубаво приповдигнато настроението заради Нефчето Heart Eyes и за новата надежда на Прити! Praynig Heart Eyes

isepise , сигурно е по-лесно да се каже отколкото да се изпълни, но щом се налага и има ефект - ще си пиеш хапчовците. Обаче трябва и ти да се опиташ да им помогнеш поне мъничко. Открий свое хоби, което да те увлече.
Ники, не е хубаво да плашите Бела с кихавици. Кихането не е хубаво, да.
Да не би котето да е изпило Стодала?  Wink   
MartakEly,   Hug.

# 134
  • София
Добрютро!

И аз съм в приповдигнато настроение, заради щастието на Неф и бъдещото щастие на Прити. Heart Eyes

Исеписе, моето мнение е да започнете с бебеправенето, не виждам смисъл да чакаш. Тези хапченца не лекуват, а притъпяват това което така или иначе трябва да преживееш. Не се знае дали после ще ти е толкова лесно да ги откажеш, а и това което подтискаш да не избухне като бомба със закъснител. Колкото по-рано ги спреш, толкова по-добре.  Peace Това е моето мнение. Навремето аз исках да взимам някакви успокоителни, но моята лекарка не ми даде, поради гореспоменатите причини. Не, че не се отдадох на друга страст, по-скоро порок,  Embarassed  но единствено забременяването ми ме спаси. Tired

МартакЕли,  Hug и от мен.

Общи условия

Активация на акаунт