малък Сечко днес дойде, ГОЛЕМИ РАДОСТИ ДА ДОНЕСЕ!

• 21 059
  • 494
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро милички.
Честит свети Валентин на влюбените txtloves Two Hearts,а на тези,които не го празнуват честит Трифон Зарезан Wine Glass.И при двата случая има повод за  1datingПожелавам ви да бъдете много шастливи и обичани от любимите същества kiss

Нефче да го нацелуваш малък Шошко  love001

KikiNiki тортата е  newsm74 smile3501 на теб

angels  Praynigвсичко да мине добре

fever първо да ти пожелая весело изкарване на Арбанаси и да ти кажа,че  fingerscrossedс двете ръце- Hug Heart Eyes

Лили,всички лекари казват,че проходилките не са хубаво нещо.Но лично аз не ги послушах.Единственото,което мога да те посъветвам е да доближиш проходилката до земята възможно най-ниско,за да може бебо да си стъпи на цялото краче.Аз не го направих,защото не знаех и в следствие на това Хриси и до сега ходи на пръсти-като балеринка е Mr. Green

Да ви се похваля получих страхотен подарък за свети Валентин-много джиджан костюм и довечера ще се наконтя Mr. Green

Весел уикенд милички-обичам ви и ви Hug Hug Hug

# 211
Хайде честит празник на всички влюбени  Wink Аз май повече почитам Трифон Зарезан  Joy
Нещо ми е много сладникав и нововъведен тоя празник на влюбените  Thinking Ама подаръци не отказвам  Laughing
Исе, честит ти тоалет, да се наконтиш подобаващо  Hug
Ние няма да излизаме, бабата ни се разболя... Ама нищо, аз и без това искам да сме с Викси  Heart Eyes
Ники , тортата е разкош  Wink Браво, аз такива работи не мога да правя. По точно не съм опитвала  Rolling Eyes Единственият кусур според мен е, че трябва да пише някъде "Честит рожден ден Бела"
Това че моите снимки са ти насълзили очите, насълзи моите  Heart Eyes Много бързо минава времето, много... Сякаш вчера Вики нямаше 2килца и половина като Шошито  Heart Eyes
За проходилките не съм запозната, Вики не пожела да стои в такова нещо. Но мисля, че за 10-15 мин. не е никакъв проблем. Като заякне Деничка-хубавичка и стои за по дългичко - добре дошло за мама  Wink Друго си е да са ти свободни ръцете, аз много исках Вики поне за 10 мин. да стои вътре но не би...
Аги, днес да се отчетеш  Wink
Аз имам среща за кафенце с 2 дами  smile3534 Ама няма да кажа кои са, после направо снимки ще кача  Crossing Arms

# 212
  • София
Честит двоен празник на всички !Дано сте винаги пияни от любов!

Ники
,браво страхотна е !Много ,ма много ми харесвам.Моля те ,ако ти е удобно,да издадеш тайната на лични - от какво и как се прави тази глазура и фигурките. PraynigСигурно в готварският има писано,но то е толкова много,че много ще се лутам,а едни изпити ми предстоят. ooooh!

# 213
    Честит св. Валентин на всички влюбени , както и на именниците !

А тези които празнуват Трифон Зарезан -  -Наздраве!

# 214
  • Sofia

Весело празнуване и любовно палуване на всички ви днес  Grinning  Heart Eyes  Party  Flutter  Hug  baby_neutral  bowuu   chef   bouquet

Исеписе, благодаря ти!!!

# 215
 newsm51 txtloves Two HeartsЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ

# 216
Честити ви празници! txtloves Wine Glass

В такива дни се сещам за оня лаф "Като сме безделници да не сме без празници?!" Mr. Green

# 217
# 218
  love001  love001  love001  love001  love001 

# 219
  newsm44 newsm44 newsm44 Аз сега се прибирам от Варна , моето слънчице ще си го вземем във вторник. Толкова съм щастлива. Днес тежим 2370 гр

# 220
Здравейте малки, големи и още по-големи (с кореми WinkHeart Eyes!

Нефертити, ако не е вече късно за Общината да кажа, аз май последна вземах акт за раждане оттам. Като застанеш срещу сградата с лице, а булевардът ("Мария Луиза") да е зад гърба ти, вдясно има една по-ниска част с отделен вход - там е служба ЕСГРАОН, още на първия етаж има няколко гишета. Но не знам какво е работното време. Браво на Шошо Миташки за доброто наддаване, дано скоро да се гушкате у вас. Аааа, сега прочетох за вторник - още малко остана.

Ваня, Ритке - много сте хубави и вие, и щерките ви. Пу-пу, да сте живи и здрави. Най- ми харесаха снимките, на които Лора е на кончето, а Вики я гледа и на изтощената заспала Вики - много е сладка. Аааа, и да допълня за Кория Кесоа - мен пък ми звучи френско - ама аз си го произнасям с ударение на "а"-то - Кесоа като Франсоа  Laughing.

И сега ще помоля другарчетата с повече опит за помощ и идеи. Такаа, малката мечка от около 1 седмица се буди сутрин с температура - 37.2 - 37.5. След около час температура си спада сама и през деня и вечерта няма. През нощта започвам да я усещам топла чак призори - към 5-6. Не съм давала никакви лекарства. Хрема няма, не кашля. Ходихме на лекар в сряда, където разбира се ни се скараха, че нищо й нямало и ми обясниха, че човек имал температура, ако било над 37.8. Защо чисълцето 37 е отбелязано с червено на термометрите - сигурно е прищявка на производителите. Все пак я прегледаха, не й е червено гърлото, гърдите са чисти (къпем я редовно, демек  Mr. Green, извинете за тъпите майтапи), ушите са наред. След изнудване от моя страна, пуснахме и урина за изследване. Не ни се обадиха за резултатите, значи са добри, освен ако не ни изненадат в понеделник....да се притеснявам ли и какво още да изисквам като изследвания - кръв и какво още? Иначе е весела, играе си, мрънка в обичайните за нея количества. Мисля, че ще има зъбна инвазия, обаче и аз като Аги не приемам обяснението за температура и зъби. Благодаря.

И най-накрая ви пожелавам весел и спокоен уикенд и ако ще празнувате - весел празник  Heart Eyes

# 221
Нефертитче, новината е чудесна!  Heart Eyes Hug Hug Hug
Фивче, първо приятно разнообразяване от ежедневието на Арбанаси и после голямо стискане на палци имаш за прегледа при Стаменов.  Hug Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Шерче, това бебе и майка му ми се струват доста познати. Къде ли съм ги виждала? Те май и през София минават понякога.  Thinking Mr. Green
Ники, ще те издам на модератор. Ако продължиш в същия дух ще ти пращам домашния ми любимец да го тестваш на произведенията си, че пак почна да  мрънка какви харни жени имало.  Grinning
Тази вечер мисля да зарежа с две глътчици вино. Наздраве, празнуващи.  Wink

# 222
Неф страхотна новина- newsm44 smile3501 newsm51

cher страхотни сте-еле пък малките девойки Heart Eyes

polar_bear иди в понеделник и искай да пуснат пълна кръвна картина,за твое успокоение. fingerscrossed всичко да е наред.Незнам защо са ти казали,че това не е Т,тя сама по себе си не е висока,но защо я има newsm78
А къде мериш Т,защото ние като бяхме в болница с Хриси не ни разрешаваха да я мерим в дупето,защото не била точна,а мерихме под мишницата с живачен термометър.
И друго-какъв ти е термометъра,защото ако е електронен може да не е много верен.
 Hug Hug Two Hearts Two Hearts

# 223
Сега разгледах снимките, малките мацки са разкошни, майките им също
Честит празник на всички

# 224
...пак съм аз Embarassed
одеве влезнах да ви питам нещо и се отплеснах по слдкишите Лора и Вики ииии ...забравих.
Нефертити браво на Миташки!
Фивчеfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover. Спокйно, мъничко остана  Hug
Мече, дано се е преборил организма на малкото мече.

Исках да ви питам /по-скоро Ники/ какво е нормалното разстояние между горните млечни зъбчета? Май Дени ще трябва да посети стоматолог. За сега ми изглежа голямо разстоянието, но дали намалява като поизраснат и като се появят следващите?

Наздраве за тази вечер!

Общи условия

Активация на акаунт