малък Сечко днес дойде, ГОЛЕМИ РАДОСТИ ДА ДОНЕСЕ!

• 21 057
  • 494
  •   1
Отговори
# 195
Милички много съм щастлива, моето Шошенце, вече е изваден нацяло от кувьоза и е в креватче,и е качил още 40 гр. днес тежим 2300 вече , утре ще разбера кога ще си го вземем,  нямам търпение да стане утре и да си го видя  Hug Hug Hug

Браво на малкия Шошко! smile3501

# 196
  • София
пак съм аз  Embarassed,ама как да се стърпя при тези новини.

Нефертити,браво на красиво Шошенце Митаченце ,само така да наддава добре и другата седмица да си е у дома.Мноооого се радвам! Hug Heart EyesМай ги изписват като направят 2,5кг. ,но може и да бъркам.

# 197
 и аз пак  Blush
Радвам се, че съм ви разсмяла. То на живо е големия майтап. Хера, и при нас е така  Laughing Нашия тати от няколко дни е изгонен да спи в хола  щото е хремав и хърка ужасно. Сутрин всички трябва да ставаме когато, принцесата стане. Отива към хола и вика "Ика тива тунка пинца".  /Вика щяла да целува принца да се събуди  Joy/ Обаче се почва едно крещене - "Натчоооо кани, кани!". В колата сяда на стола и почва да се заканва с пръст "Натчооо, бамо, бамо", което значи да кара бавно колата  Laughing
За рожденния ден сега е много актуално обяснението. "Ика ден ден, тота има, тичка. Пани .... Иска барък. Баааам барък"  /вика има рожден ден с торта и свещички. Ще покани и почва да изрежда .... .Иска подарък. Голям подарък и се показва колко голям  Joy
Вики от скоро прави нещо като изречения. Тя всъщност казва една след друга думички и то става нещо със смисъл  Laughing Но много често не я разбирам. И се почва едно обясняване. И като не разбера пак и тя застава демостративно с ръце на кръста и прави една много сладка физиономия и вика "Оооо, мамооо"
Сега явно в яслата им пеят песнички за баба Марта. И върви напред назад и само повтаря "матеничка, матеничка, баба Мата" ама чак с мелодия  Laughing И накрая я завършва "Ика матеничка".
Всяка вечер четем приказките преди да легне и там какво обясняване и смях е  Laughing
Нефертити колко хубава новина  Hug

# 198
Нефче, при тези темпове на наддаване на Митачето, до десет дни ще ви го изпишат, за да се гледате у дома. Дано когато започне да суче, да си предизвиква достатъчно млекопроизводство от мама. Но най-важно е да си бъдете заедно. Heart Eyes
Ихааа, тези пилета кога ги чакахме, кога започнаха да дърдорят?!
Херко, сержа да не си е помислил, че извън службата няма да има строй се-преброй се.  Mr. Green
Шерче, а Вики е голям дръндолет.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Добре, че превеждаш.
На Дарко честита пет-месечка!  Heart Eyes
И на Белка честита месечка преди да е станала на годишно отчитане!  Heart Eyes

За тортите - цените май са си скочили от доста време. Вече за парче в кварталната по-скоро приличаща на бар Неделя, няма под 3 лв.
Ники, мога да се обзаложа, че ще й намериш цаката на глазурата и ще врътнеш рожденическа торта за чудо и приказ. 
Хайде, аз да си щавя гърлото, че от сутринта се появи моята другарка кашлицата. Май онзи ден пипнах, каквото не трябва в поликлиниката нищо, че бях маскирана.  Tired

# 199
  • Sofia
Милички много съм щастлива, моето Шошенце, вече е изваден нацяло от кувьоза и е в креватче,и е качил още 40 гр. днес тежим 2300 вече , утре ще разбера кога ще си го вземем,  нямам търпение да стане утре и да си го видя  Hug Hug Hug

Нефертити, аз съм родена 2400 грама, 48 см, 2 дни преди термин. Ген! Спаднала съм до 2100 грама, а са ме изписали на 8-ия ден след раждането ми, веднага щом съм започнала да наддавам на тегло. Така че аз искрено вярвам, че най-голямото щастие на Земята ще те връхлети още утре!  Praynig  Hug  Heart Eyes

# 200
  • Варна
Шер и Хера, съберете ги Вики и Слави и после ни споделете диалога.  Laughing Браво на сладурите, много сладко (и категорично) приказват.

Нефче, прекрасна ти е новината и много ме зарадва! Браво на детето, бърза да си дойде при мама и татко! Знае с какво огромно нетърпение го чакате. Simple Smile

Вихрогонче, къде се беше загубила? Как я караш?

# 201
  • Sofia
Загубила се бях малко наистина... Случиха се някои неща в личен план, които са тъжни, но не желая да ги споделям, защото са намесени съдбите на други хора /също потребители на този форум и т.н./...
Иначе съм добре. Алекс е здрав, пу-пу. Бачкам. Ходя на Протести. Ядове и радости. Нормалните всекидневни неща.
Ходя при хомеопат от декември мин.год. и съм много доволна от това нещо! Надве-натри е това. Ти как си?  Hug

# 202
vihrogonche, fingerscrossed fingerscrossedвсичко да се оправи

рони- Hug Hug Hug

cher бях забравила,колко сладко говорят бебоците.Направо паднах от rotfImboс малката чаровница.Докато четох бисерите се сетих за няколко на Хриси,които още не може да ги изговаря добре:Вотогооооооооооо-в превод-Готовоооооооо и други такива Mr. GreenА така ти завиждам за свободното време,с което разполагаш Grinning

Хера ама тоз Слави голям директор го раздава,няма хър-мър Mr. Green

Нефче  newsm44 smile3501

Lili_X аз го сложих Хриси на почти 7м.в проходилката-не виждам нищо лошо в това.

: helenapeeva в прегръдката на мама е най-добре Grinning.Правилно според мен не даваш нищо за тия колики,аз давах на малчо Еспумизан,но без никакъв ефект.Явно няма лек,дано само не са много силни и не я боли много малката Любомирка.

Лека вечер и  Hug Hug Hug

# 203
Честити месечки на малки и големи бебоци и бебочки Simple Smile.

Вики и Слави многооооо ме кефят  Laughing, особено защото имам чувството, че и у нас ще е същото. Още от сега ми крещи разни неразбираеми неща като "не го слушам", а като проговори не ми се мисли  Mr. Green.

Нефче, браво на малкия мъж. Все така да се движи и скоро да се гушкате у дома. Кърменето не го страдай - или ще се нагодите като се съберете с Миташки, или няма, но важното е да сте здрави и добре  Hug.

Лелеее и Дени пораснала  Mr. Green.

Хич не сам се подготвяла тази седмица за РД - не ми остана време  Confused. Занимавам се с ежедневни глупости, скапана бюрократщина и все по-щъкащ Бобо  Mr. Green. Толкова е смешен  Laughing. Клати се като пате и все гледа нечий пръст да му е наблизо за всеки случай. Щом не стане неговото обаче, просто те зарязва и си тръгва накъдето си иска  Mr. Green.

Hug Hug Hug

# 204
И на мен са ми много сладки бърборещите бебоци. Нямам търпение да стигнем този етап. Миналата неделя бяхме на гости на баба. Малко по-късно пристигат и сестра ми и племенникът ми връхлетя в стаята с викове "бебе Дениииии", после грабна гумената книжка на Деница и започна "Имао но еме.../имало едно време/.." и за всичко останало имах нужда от преводач. Голям смях падна, докато й прочете приказката  Joy Joy Joy

Исеписе, и ние сме почти на 7 месеца, но имам притеснения, защото ортопедът, при когото бяхме на прегледите за луксация ни каза след навършени 8 месеца може да ползвате проходилка. Та незнам...  newsm78 За сега се престрашавам само за 10-15 минути да я слагам.

Нефертити, да нацелуваш утре малкото Митаче, и дано скоро види стаята и креватчето си  Praynig

Hug

# 205
 Шерче, с кеф разгледах целия албум. Пак си натворила купища красоти:)) А за Вики нямам думи- прегледах я от началото на годинката до последните снимки- толкова е пораснала, променила се е, превърнала се е в прекрасна малка госпожичка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Като четох как бърбори и направо ми се насълзиха очите. Толкова мило ми стана.
  А пък мойто бръмбарче от вчера казва сричка за първи път- БА Simple Smile) и като повтори няколко пъти наученото и се получава радост за бабите:))

Направих тортата и сега мисля да се захвана с покритието. Като си помисля каква голяма торта спретнах заради едното покритие Mr. Green ако някой има път насам- да заповяда:) И нищо да не стане с покритието- пак ще става за ядене:)

Светленце, Hug Hug Hug Много целувки на порасналия с още един месец Дарко!

Нефертити, браво на Митачето! Желая ти прекрасна среща  с малкия мъж утре, и дано се върнете заедно:)

Весе, много искам да го видя тоя пораснал Бобо Heart Eyes

Рони, не й се давай на кашлицата! Hug

Гуш на всички и отивам при тортата, стискайте ми палци:)

# 206
  • Варна
Милички извинете ме, че се позагубих малко. Това ми е първото писане във февруарската тема  Embarassed
Малко ми е подтиснато, наближава март....., наближават датите ми за посещения при д-р Стаменов. Днес се обаждах да се уверя дали всичко е наред със записаните часове и като им казах, че са запазени от ноември, ми отговориха: "Знаете ли, че много хора имат записан час от преди година". Почувствах се много неудобно, добре осъзнавам колко много е направил сегашния ми лекар за мен, за да запише часове толкова скоро.
В понеделник бях на преглед при него. Изписа ми утрогестан по схема, така че на 4 март да се получи да съм след цикъл. Каза ми, че хистероскопията ще бъде диагностична и ще премине в оперативна след като се огледа матката. И като се отстрани проблема може да се планува бременност още от април.
Да ви се похваля ще си имам полярна мечешка мартеничка  Heart Eyes, която достигна до мен с едно мило писъмце.
Утре заминава за уикенда на Арбанаси, а другата събота ми е прегледа в София. Ще се радвам да се видим с колкото се може повече от вас.
ронка много ти се радвам на 30-тото число в подписа  Heart Eyes
Нефи държа да знам кога ви изписват със Шошко, ако нямаш нищо против искам да присъствам.
Гушкам ви всички  Hug

# 207
  • София
Ники,стискам палци за тортата,дано се получи,пък после ще издадеш тънкостите ,че и мен това ме чака! HugИ да нацункаш Бела хубавела,скоро и ма-ма да започне да реди! Heart Eyes

Фивка,от сега започвам палцестискането!На братовчедка ми хистероскопията за махане на преградата ще е в четвъртък и сега я мисля и нея.Като мине,може да те свържа с нея и да поговорите ако искаш! Heart Eyes

# 208
Оказа се, че не е толкова сложно покритието:) Фигурките ми са по-дървени,ама за първи опит става:) Дано не ми се карат, че малко на готварски форум го обърнах,ама ще покажа снимки:))
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=187775&pid=10551036

Фивка, ще се радвам да се видим! Иначе палците за теб не съм преставала да ги стискам Hug Heart Eyes /намери ли къде да спиш в Сф,предложението ми си е в сила/

# 209
Фивърче, тази седмица си почини, а следващата от сърце ти пожелавам добри новини от прегледите.Нека какъвто и да е проблема при тебе, да е лесно отстраним и много скоро след това да ни се похвалиш с положително тестче.Разбера ли кога ще ни изписват, вие ще сте първите които ще научите.
Искам да попитам Фивърчето или Лилибон, какво е работното време на Община Варна и откъде се получават актовете за раждане, че още не сме го взели, а нали моя Шошко стана варненец  Simple Smile
Пожелавам много хубав уикенд на всички, аз се приготвям да тръгваме за Варна, нямам търпение да си го видя и гушна

Последна редакция: сб, 14 фев 2009, 06:11 от Nefertity

Общи условия

Активация на акаунт