малък Сечко днес дойде, ГОЛЕМИ РАДОСТИ ДА ДОНЕСЕ!

• 21 059
  • 494
  •   1
Отговори
# 180
 Хайде днес последна почерпка за месечинка,че после вече за годинка:)) newsm64 Wine Glass beer3 cook

Вече съм разногледа от торти,покрития и други екстри.... Аги, ти какво прави за покритие? Аз направих днес марципан "Варна" ама ми се вижда много лепкаво и късливо,от това покритие не виждам как може да се направи.. Май ще претърпя крах в тия ми опити, но имам един месец да се науча:) Само дето нямам никакво време за това...снощи гладих до 2часа. Не съм добре...

Нефертити, дано по-бързо си вземете детенцето вкъщи. Най-важни са хубавите новини, които ни съобщаваш. А за кърмата- отначало повече ли изцеждаше и после ти намаля? Съхранявай всичко, колкото и да е- аз си купувах от аптеката стерилини контейнерчета за урина по 100 мл. И аз си мисля, че повече трябва да се стимулираш с помпата. Аз пиех един чай за кърмачки на ХИПП. СИлна храна и спокойствие. Но наистина, най-добрата помпа е бебето. Дано малкия има желание да зацока, след като толкова време ще е хранен от биберон. Всичко си е до детето. Аз, честно  Embarassedказано, независимо от всичо, което бях чела и чула, в болницата докато ми дойде истинската кърма й давах адаптираното мляко. Преди това й давах да цока, но тя си беше гладна. Независимо от срещата с биберона в най-крехката й възраст, не отказа циците след като потече хубавото мляко:)

Светле, не се кахъри за "мижавото" ви наддаване. И Дарко мина мойта еУегантна госпойца:))

# 181
  • София
Светле,много добри мерси има Даренцето.Вече по- малко ще започне да качва.Жори също качваше доста ,но след 5-ти месец намали.Пък и той е адски активен ,а и на височина дърпа.
По последни мерки от преди 2 седмици е 11кг. и 80 см.

Нефертити,скоро ще е у дома милото Шошенце Митаче и ще си цока от мама! Hug
Кофтито е ,че може всичко да правиш и пак да няма кърма.
Аз се помпах на 2 часа като Жори беше в кувьоз,даже през нощта ставах.Пиех много сок от ябълка ,вода,супи,ядки и какво ли не ,но така и нямах много кърма.Едва избутах до 3-ти месец на смесено хранене,като повечето си беше АМ.И много ме е яд,защото детето си искаше да цока и си захапваше много добре и никога рани не ми е правил.
Дано при теб нещата се оправят и бебчо да има възможност да си хапва от мама!

# 182
KikiNiki,честита ви месечинка.Много да ви радва малката Бела.А как мразя да  1ironingама няма начин.

Като ви чета за тия килограми на малките мишоци и изпадам в депресия-моя Хриси е 12кг.-гърчо голям,направо му се броят ребрата.
А така обичам пухкави дечица,ама.............. Sad

# 183
Нефертити ,имаш си един силен и борбен малък мъж! Много скоро ще сте неразделни !

# 184
Неф, не остана - скоро ще се гушкате вкъщи  Hug
За кърмата да дам и аз акъл  Mr. Green Като една активно цедяща се на времето.... Имах 3-4 много големи кризи, при които аха и да приключим, но с много упоритост всичко се постига. Започни да цедиш 1 ден на половин час, на следващия през 1 час, след 2-3 дни ще си проличи ще има ли прогрес или няма да се увеличи.Дори и нищо да не изцеждаш,стимулирай гърдите често  Peace Ако се увеличи почни примерно през 2 часа и ще се регулират нещата. Хубава помпа е бебето, и е искам да те настройвам, но при положение,че е хранен с шише после е голяма борба... Авент е помпата за мен  Peace Пробвала съм поне 5 вида други и не ми вършеха работа.
И аз съм в отбора на стягащите ден-ден. На Кория Кесоа /Виктория Черкезова  WinkLaughing Но за разлика от вас не се вълнувам чак толкова и въпреки свободното време не съм се пробвала даже да направя торта  Blush Не че мога  Laughing Ние сме на детски център и вчера уточнихме менюто, оставихме Вики сама да си избере тортата /аз харесах други повече, ама тя държеше на рибките  Laughing/. Към 50 лв някъде ще излезе 30 парчета. Не знам много ли е ,малко ли е - тва е положението  Simple Smile
Иначе сме много добре. Вики въобще не плаче сутрин. През деня е спокойна и вече е любимка на лелките, защото била чаровница и пакосница  Laughing Казаха, че е като торнадо както е в единия край на стаята  и изведнъж в другия  Laughing Не се напикава там въобще. Храни се. Спането малко е проблем. Не че не спи - ляга и спи, но малко. И като се събуди иска да играе и буди другите деца да стават  Crazy Но като цяло съм много щастлива и спокойна, че не се излъгах в интуицията си, че моето дете ще е добре в такова заведение  Grinning Бабите и дядовците и те се успокоиха като видяха, че тя се чувства добре. Толкова е наред всичко, че вече чак ме е страх да се похваля, щото нали знаете - много хубаво, не е на хубаво  Crazy
Ето десетина актуални снимки на моето пораснало детенце преди да стане на 2 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=224699&pid=10537061, от новия ми апарат  Mr. Green
Аз си почивам и свърших една камара неща, които бях отлагала. Ходя по кафенца  Mr. Green Преговарям английския, подхванах и Корела да уча. Завърших новия си кит - рожден денски е  Mr. Green Така, че стягайте фотоапаратите и много снимки да направите на рождениците.
Аги, много си права за стоенето вкъщи. Сега чак го осъзнавам - имала съм нужда от почивка. Много по спокойна съм след като цял ден се занимавам само с мои неща. И като взема Вики от яслата към 4 съм далеч по търпелива с нея и времето ни заедно е много по качествено  прекарано Peace
Честита последна месечинка на Бела  Heart Eyes
Исе, Вики е 11 кг, ама не слабичка, даже има шкембенце. Много е относително това с теглото  Wink Важното да са здрави.

# 185
  • Варна
KikiNiki, честита 11та месечинка на Бела! Да е все така чаровна и да хапва добре!

Светле, честита 5та месечинка на Дарето! Силно те гушвам и те държа в щастливото настояще! Миналото не е забравено, но нека почива в мир.

Шер, цункай малката ученичка. Радвам се и за теб, сигурно съм казвала и преди, че когато големият ми син тръгна на ясла бях изумена как имам време и да уча, и да си въртя домакинството, и да си почивам.

# 186
Шер, цункай малката ученичка. Радвам се и за теб, сигурно съм казвала и преди, че когато големият ми син тръгна на ясла бях изумена как имам време и да уча, и да си въртя домакинството, и да си почивам.
Да, казвала си, но чак сега го осъзнах. Всичко с времето си  Wink Сега като я оставям спокойна и аз съм спокойна и всичко ми върви и наистина установих, че съм имала нужда, най вече психическа, от време за себе си  Wink
Светле, честита месечинка на Дарето. Много силно те гушкам  Hug Тя ви обича и закриля, сигурна съм  Hug

# 187
Нефертити радвам се за добрите новини ,скоро ще се гушкате с малкия юнак  Hug Heart Eyes
Шер  Hug Вики е страхотна чаровница идва ми да я изям eat и колко много е пораснала.
KikiNiki и Светле честити месечинки на малките сладки маници,да са живи и здрави Hug

Ние с Любомира сме добре ,амкаме ,спинкаме ,но повече обичаме да спинкаме на мама в ръцете някак по удобно е Wink ,за коликите не давам нищо ,никакви капки пробвах с няколко вида, но не усетих да има ефект ,затова реших да не и давам нищо ,те и не са толкова страшни.
Все още немога да повярвам ,че ми се случва всичко това ,скоро/на 3 март/ ще се навършат две години откакто загубихме моето малко момиченце Мартина тъжно ми е ,но някак си усещам че част от нея се върна при нас с Любомира.

# 188
Здравейте момичета!
Радвам се, че прочетох доста хубави новини от Нефертити, Шер, Алина и Светлюша.  Hug за мамите и прекрасните мъници.
Честита 11-та месечинка на Белка-хубавелка и 5-та на сладкиша Дарко! Да са здрави и щастливи за радост на мама и тате и на лелите от форума  Mr. Green!

Нефертити, аз имам малко опит в изцеждането. Когато на 3-тия ден взеха Деница в неонатология ми отнемаше повече от половин час да изцедя 30 мл. Основно с ръка, защото с помпата си причиних ранички и капка по капка. Обаче не се отказах, защото много исках да я кърмя и въпреки че 5 дни беше хранена с лъжичка и тя не се отказа. Не се притеснявай, опитвай през половин-1 час, както ти е писала Шер и мисли позитивно. Когато на теб ти е приятно и Миташки ще се забавлява и успокоява на гърдата.

Peace Успех в приготовленията на РД на малчовците. Шер, а вашето име ми звучи испанско /зависи от ударенията/ Mr. Green

Аз пък противно на всякакви препоръки вчера сложих Дени в проходилка за малко и много се забавлявахме. Придвижва се с подскоци като зайче и се радва.

Hug и приятен уикенд

# 189
  • София
Шерче,честит фотоапарат,страхотни снимки е направил,ма моделът просто е невероятен! Hug Heart Eyes
За тортата - ми много е добра цената ,аз тези дето гледам са 50 лв. за 16 парчета. Close

Светле,честита месечинка на Даренцето - все така да расте и хубавее.

helenapeeva Hug

# 190
Ели, много ви се радвам  Heart Eyes Ще дойда да ви видя някой ден само да се организираме и да отминат тия вируси малко...
Зори, ами значи добре, викаш  Rolling Eyes Всъщност се плаща на парче между 1,50-2,50 беше май в зависимост от това дали да е шоколадова, сметанова и т.н. Нищо особено не е. Има делеч по красиви торти в нета, но в детския център те задължават да избереш торта от техния каталог. Но пък това е единственото условие. За залата не се плаща допълнително -само консумацията.
Лили, разсмя ме  Laughing Не бях се замисляла. Цялото представяне е "Кория Кесоа - Ика. Понин, Мица там". Което значи - Виктория Черкезова - Вика. От Пловдив, където има река Марица  Joy
Напоследък умирам от смях с нейните бисери. Снощи се опитах да й направя видеоклип, но не дава да я снимам. Сутрин става и се почва монолог "Мама, Натчо - боти. Ика асла оди. Чица там, дачки има. Няма пачи, мама дойди еми Ика" И всичко това е съпроводено с физиономии и интонации направо падаш от смях  Laughing

# 191
  • София
еее уникална е тази Вики,ще ме умори от смях!Браво,много говори за нейната възраст! Heart Eyes

# 192
  • Sofia
чета ви и плача с истински сълзи
а уж съм в офиса
 Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug

# 193
Милички много съм щастлива, моето Шошенце, вече е изваден нацяло от кувьоза и е в креватче,и е качил още 40 гр. днес тежим 2300 вече , утре ще разбера кога ще си го вземем,  нямам търпение да стане утре и да си го видя  Hug Hug Hug

# 194
  • Стара Загора
Нефке Hug браво на момчето Hug
Шер  Joy така се смях с твоите постове Laughing Батко и Слави и той като подкара няколко изречения наведнъж едва го разбираме...обаче той упорито после дообяснява Crazy Сутринта идва и възмутен ми съобщава - мамоооо тати не ика тава /баща му не искал да става/. Бебе /т.е той/ ика обаче тати не ика....мамо ела помогне бебе дигне тати Mr. Green Сержът ръмжи в спалнята защото днес му е почивен ден след наряд и иска да поспи...обаче не би. Вика на Слави - Слави моля те бе тате остави ме да поспя...тати после ще те слуша. Обаче Слави отсича - няма слуша тати после...тавай сега Mr. Green Резлутата сънен тати в хола пиещ кафе и весел Слави скачащ по диваните Crazy

Общи условия

Активация на акаунт