Вече съм разногледа от торти,покрития и други екстри.... Аги, ти какво прави за покритие? Аз направих днес марципан "Варна" ама ми се вижда много лепкаво и късливо,от това покритие не виждам как може да се направи.. Май ще претърпя крах в тия ми опити, но имам един месец да се науча:) Само дето нямам никакво време за това...снощи гладих до 2часа. Не съм добре...
Нефертити, дано по-бързо си вземете детенцето вкъщи. Най-важни са хубавите новини, които ни съобщаваш. А за кърмата- отначало повече ли изцеждаше и после ти намаля? Съхранявай всичко, колкото и да е- аз си купувах от аптеката стерилини контейнерчета за урина по 100 мл. И аз си мисля, че повече трябва да се стимулираш с помпата. Аз пиех един чай за кърмачки на ХИПП. СИлна храна и спокойствие. Но наистина, най-добрата помпа е бебето. Дано малкия има желание да зацока, след като толкова време ще е хранен от биберон. Всичко си е до детето. Аз, честно
Светле, не се кахъри за "мижавото" ви наддаване. И Дарко мина мойта еУегантна госпойца:))

ама няма начин.

Ако се увеличи почни примерно през 2 часа и ще се регулират нещата. Хубава помпа е бебето, и е искам да те настройвам, но при положение,че е хранен с шише после е голяма борба... Авент е помпата за мен
/
Не че мога
Но като цяло съм много щастлива и спокойна, че не се излъгах в интуицията си, че моето дете ще е добре в такова заведение
Бабите и дядовците и те се успокоиха като видяха, че тя се чувства добре. Толкова е наред всичко, че вече чак ме е страх да се похваля, щото нали знаете - много хубаво, не е на хубаво 
и колко много е пораснала.