малък Сечко днес дойде, ГОЛЕМИ РАДОСТИ ДА ДОНЕСЕ!

• 21 042
  • 494
  •   1
Отговори
# 330
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛО БОБЧЕ! ИЗВЪРВЯ ЕДНА ХУБАВА ГОДИНА, ИЗПЪЛНЕНА С ПРЕКРАСНИ МОМЕНТИ. ВЕСЕЛЧЕ, ЕМО, ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ КРАСИВИЯ СИН. ДА РАСТЕ УМНО И ОЩЕ ПО- БУДНО ДЕТЕТО. ПРЕМИНАХТЕ ПРЕЗ КАКВО ЛИ НЕ, ТАЗИ ГОДИНА БЕШЕ ИЗПЪЛНЕНА С МНОГО И РАЗЛИЧНИ ЕМОЦИИ, ЗА НАПРЕД ВИ ПОЖЕЛАВАМ ДА ИМАТЕ ПО-МАЛКО СТРАШНИ МОМЕТНИ И БЕЗУМНО МНОГО НЕЗАБРАВИМИ ТАКИВА. ОБИЧАМЕ ВИ И ВИ ПРЕГРЪЩАМЕ СИЛНО! БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ ПРЕКРАСНО СЕМЕЙСТВО! Hug ЗАСЛУЖАВАТЕ ГО!

# 331
Честит рожден ден, Бобо! Бъди здрав, весел, щастлив! Нека слънцето винаги грее в очите ти за радост на мама Веси и татко Емо!

пп. поправих се

Последна редакция: сб, 21 фев 2009, 10:12 от Шушу

# 332
Как лети времето ....
Честит ПЪРВИ рожден ден, Бобчо! Бъди здравичък, а другото мама Весе и татко Емо с най-голяма радост ще правят за теб! Бъди щастливо детенце и грей като слънчице, прекрасен момко!

Весенце, Емо, честит ви празник, другарчета!
- цветята са за мама.  Grinning

Браво на Лорчето! Heart Eyes
Рени, Филип вече ми прилича съвсем на теб. Прекрасен принц е!  Heart Eyes
Зори, дано скоро радостта да влезе в дома на братовчедка ти! Да си е струвало всичко, през което е преминала.  Hug

# 333
  • Стара Загора
Честит рожден ден на Бобко  bouquet  bouquet  bouquet ЗДраве и палави игри от леля му Хера и батко му Дивак Heart Eyes
Рени Филип ти е одрал кожата Heart Eyes
Аз само да ви кажа да внимавате и с големината на картинките в постовете...понякога са доста големи. Мерси.

# 334
Честит първи рожден ден, Бобче! Расти здрав и щастлив, много усмихнат и безгрижен  Heart Eyes
Веси, Емо, честит празник  Hug Много да ви радвам вашето слънчице  Hug

# 335

Честит първи рожден ден на Бобчо, с пожелание за много здраве и щастливо детство

За мама Веси
Хубав уикенд на всички

# 336
  • София
Честита първа годинка на прекрасното Бобче!Бъди жив и здрав мило момченце,желая ти безгрижно детство,много усмивки и весели игри!

Весенце,весел празник и само щастливи мигове да имате с хубавото ви момче!  bouquet

Милички,благодаря ви за подкрепата! Hug

Ренка,много сладко това Филипче,красота голяма! Heart Eyes

# 337
  • София
Честит рожден ден, Бобчо! Бъди жив и здрав! newsm38
Весел празник, мили родители!
smile3525

Шерче, много гадно.  Sad Да се оправяте бързичко. Praynig Не се упреквай, Hug не си знаела, ама лелите ги предупреди, та да си знаят за друг път. Close

# 338

Благодаря ви, милички  Hug.
През тази година за пореден път ме убедихте, че сте ми безценни  Hug Hug Hug. Макар и все по-рядко да се включвам адекватно, безкрайно много ви обичам  Heart Eyes.

# 339

Честит рожден ден, Бобчо!!

Честит празник и на мама и тати!
Бъдете здрави и много, много щастливи!

# 340
  • Варна
Честит рожден ден на пораснал малък Бобо! Нека е здрав като камък, да е палав и щастлив и много да радва мама и татко! Щастлив ден!

Момичета, благодаря ви за поздравленията за сина ми!

KikiNiki, скоро сигурно ще му видиш очите, вчера спомена, че щом му е свършила сесията трябва да те посети.

Зори, много мъчно ми стана за братовчедка ти и се ядосах! Как може така да го мъчат момичето напразно! Но това още веднъж доказва, че човек не може на 100% да се доверява на лекарите, защото телата ни са черни кутии и те само предполагат, но не знаят какво става вътре в тях.

Радвам се, че на Лора краченцето е добре и вече не е щъркелче. Simple Smile

Рени, твоят малък принц е голям хубавец и чаровник, а тоалетът му е страхотен!

Поздрави на всички останали и дано днес радостните мигове са повече от тъжните спомени!

# 341
честит рожден ден Бобо
Бъди жив и здрав мило дте и дарявай с много щастие и усмивки мама и тате bouquet

# 342
Честит Първи Рожден Ден, Бобо! Бъди здрав и силен, умен и добър и усмихвай всеки ден за мама и тати!
Честит празник Веси и Емо!

# 343
  • София
Ренчо, Филип е страхотен, а тоалета му е чудесен.
Херко, аз ли съм извън нормите?Ако трябва да махам едната картинка, да нИ мЪ биЙш.

# 344
  • Стара Загора
Херко, аз ли съм извън нормите?Ако трябва да махам едната картинка, да нИ мЪ биЙш.
Умирам ама не ти посягам Mr. Green тъй да знаеш / не - не си ти/
Шерче да оздравява Викито Heart Eyes
Аз днес съм с мъж наряд....за това Слави реши през ноща да стане да ме размотава...в 3ч. Shocked той заспа в 5,30ч. ама аз после не успях и сега съм озъбена вече. Но пък се занимавах с ФШ Mr. Green Обаче към 11ч. ми звънна дядо му и го взе да ходят да карат шейна...стъкмих го за две минути и го изпратих по живо по здраво и още ги няма Crazy Аз пък през това време изчистих къщата/че сержа утре има РД/, бях с приятели да хапнем на обяд и да пием кафенце/ и се прибрах доволна у дома.
Да се пофръцкам и тук...с ново фото съм...с дупка Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт