Немога да изпусна да се възхитя на принц Филип "пу-пу" и да похваля майка му за изобретателността й

. Не пожелаха да повторим. Както и да е, няма да рискувам да не изпълнявам назначено лечение. Радвам се, че Вики е по-добре. Ти нали питаше как мерим температурата - вкъщи прилагаме тактика на разсейване. Пускаме й едно любимо клипче и докато тя седи омагьосана, аз я гушкам и натискам ръчичката с термометъра. Не знам на Вики дали ще й е интересно това http://bgflash.com/flash/1843, но нашата девойка просто се омагьосва.

Уж си приятелка, а хич не ми пишеш вече.
Да се оправя настиналия батко и да не зарази малчо! 

Дано да ти е здравичък, пък като намериш време драсни два реда.

и цял ден без вода

,че ви занимавам с тия глупости,но просто
, костюмът е "изсмукан" от пръстите, за да може все пак детето да е пременено като някой приказен герой) Ще ви го показвам по-често, че само вие ми казвате как приличал на баща си 
)
Даж боже догодина да мога най-накрая да й бъда вестител за най-прекрасното
Обеща другия път като идва да остане повече и да можем да се видим. Дано утре им е по-леко пътуването и тя ще разкаже повече! 
- след продължилата месец кашлица, след двуседмичната хрема сега Кристина ... въшляса
Абе хора, аз мислех, че тия животни са измрели заедно с динозаврите
Не съм виждала подобни твари от 20 години насам! Няма емотикон, няма думи просто, които да опишат състоянието ми... Цяла седмица, от понеделник насам се мажем с едни миризливи препарати за борба с вредители, с Цитросепт (това нещо се явява някакъв пенкилер според листовката, но се надявам, че все пак помага), пощим се като маймуни в зоопарка, мани-мани... А маймунето не ходи на детска градина, с деца се е събирала миналия петък на рождения си ден, но всичките се оказаха чисти. Беше и на село при баба и дядо, но и те чисти. Акълът ми не го побира... Изварявам и гладя бельо на поразия
Така че новото му партизанско име е Иван-дебелан.
.

Аз имам ужасни спомени от въшки в главата ми...голям срам, в 10ти клас

Аз последно имах въшки в 10 клас
с газ,мас и оцет.Това е най-хубавата маска за коса и единственото хубаво на цялата работа беше,че косата ми беше разкошна 
за Фивърчето и стискам силно палци.
на всички