малък Сечко днес дойде, ГОЛЕМИ РАДОСТИ ДА ДОНЕСЕ!

• 21 033
  • 494
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте.
Имам повод да почерпя днес.С моя любим правим годишнина - 7 години пуста любов. Mr. Green. За протокола не сме женени , но живеем заедно почти веднага след като се запознахме.

Шушу, много кофти ама то няма как и през тва трябва да се мине. Whistling
Ники , твоята хубавелка иска да става садистче- мазохистче а? Laughing Нормално е не се притеснявай, не познавам дете което да не е минало през периода на самонаказване. Mr. Green
А на Фив, едни много силно стиснати палци и положителна енергия. Hug
Исе, надявам се не само клуба ами и настроението да е прекрасно.

# 361
 ladybebi честит празник.Пожелавам ви много щастие и любов.Весел празник мила Hug  bouquet

# 362
  • Варна
Лейдибейби, честита годишнина! Още много любов и съвместни хубави преживявания ти желая!   bouquet

Стискам палци на Фивър, дано нещата вече тръгнат в правилната посока.

Шушу, не се притеснявай за въшките, случва се. Дано и дъщеря ти не се е притеснила или засрамила от тях, всички деца ги хващат в един или друг момент. Браво на Ванко, че хапва така добре!

Рени, вие във Виена ли бяхте в Австрия? Чудим се дали да се разходим в началото на май до Виена и Залцбург, та се чудя как най-евтино да направим прехода от единия до другия град?  newsm78

# 363
                                     Лейдибейби, Честита годишнина! Обичайте се  до дълбоки старини!

# 364
Дано докторът да направи всичко, което е нужно на Фивчето, за да бъде щастлива изстрадалата й душичка.  Praynig
Ники, аз не съм голям спец от първа ръка, но наблюденията ми върху племенниците са, че децата минават през такъв период. Първо започват да се налагат сами, а после започват да захитряват и удрят околните.  Wink Минават и през лягане на земята по корем и пак си тупкат крачета, ръчички, главичка. А Белка  Heart Eyes явно обича да бъде на тишина и спокойствие и й влияе чуждото неспокойство.
Лилибонче, някъде през май-юни започват да хвърчат чартърни полети с туристи за морето (дано да няма голям отлив тази година) и тогава можеш да поразгледаш в представителствата на авиокомпаниите за по-евтини билети. Полет до Братислава също е добър вариант за достигане до Виена. Но ги пускат в последния момент общо взето билетите.
Исе, дано децата да се наиграят и напалуват хубаво по случай ЧРД-то на Хриси.  Hug
Шушу, какво му е лошо на бубите? Вежиш на мама/баба в скута и те пощят. Чак ми идва мерак да въшлясам заради тази размазваща процедура.  Mr. Green И браво на Ванко-шишанко, че не си дава изпапканото да му отиде зян. Запасява си се човекът.  Heart Eyes
На Невенчето да му минават всички причини, които безпокоят мама Мецанка.  Hug
Лейди, честита ви годишнина от забивката с твоето мило. Много години в любов и удовлетвореност да имате пред вас. Wink
Който е забравен, злото да го забрави. И аз съм стар модел, но и хормонално предразположена. Ще поправя всички извинения скоро и ще бъда съвършена - блондинка.  Simple Smile

# 365
ladybebi, Честита годишнина!

KikiNiki, и Макс се налага така, с две ръце по главата! Мисля си, че едва ли ще го прави ако го боли.

polar_bear, благодарности за клипчето!  Hug Макс си влюби в него, пее си и врътка дупе с мечето.  Laughing

Рени, звездният принц Филип е страхотен!

# 366
Лейди, честит повод! Пожелавам ви много щастливи мигове заедно!

Рони, заповядай у нас тогава Mr. Green Имаме и едни пухкави одеалца, завиваш се, лягаш на диванчето и се кефиш Sunglasses
Лилибон, притесни се, но й обясних, че и аз като малка съм имала въшки, майтапим се с гадинките. Само дето някои от по-възрастните роднини я гледаха с насмешка и викаха "ей, въшло", сякаш детето нарочно си ги е посипало по главата. Но аз я успокох, че ще ги изчистим и няма повече да идват у дома. Аз се притесних повече заради другата малка главица, че ако и него го бяха накацали  #Crazy

Исеписе, дано да ви хареса и малчовците много да се забавляват Grinning

Споделям също, че преди три дни получих едно много любезно писмо от НОИ, с което ме уведомяват, че ми отказват изплащане на обезщетение за бременност и раждане по болничен лист за декември. Поради неподадени данни от работодателя. Когато звъннах в работата, ми обясниха, че всичко е било надлежно подадено, пронумеровано и прошнуровано. Още 12 човека като мен са изпищели, проверено е всичко и пратено повторно.Следите се губят по трасето между НАП и НОИ. Тъй. Утре ще звънна пак да попитам какво става и дали ще си получа парите. Аман.
Това е последно от мен за тази седмица. Дано следващата е по-добра.
ПоЗДРАВИ  Heart Eyes

# 367
Лейди, честита ви годишнина, нека още много години да я празнувате, а Мишето да расте и хубавее покрай вас

Споделям също, че преди три дни получих едно много любезно писмо от НОИ, с което ме уведомяват, че ми отказват изплащане на обезщетение за бременност и раждане по болничен лист за декември. Поради неподадени данни от работодателя. Когато звъннах в работата, ми обясниха, че всичко е било надлежно подадено, пронумеровано и прошнуровано. Още 12 човека като мен са изпищели, проверено е всичко и пратено повторно.Следите се губят по трасето между НАП и НОИ. Тъй. Утре ще звънна пак да попитам какво става и дали ще си получа парите. Аман.
Шушу, от моя 10-11 годишен опит с НОИ, мога да ти кажа, че в поне 90 % от случаите виновни са работодателите /по-точно тези които подават данните по декларация 1/ дано скоро ти оправят нещата и да ти преведат паричките
Последно време нещо Аничка ми се губи
Пожелавам хубава седмица на всички

# 368
  • Варна
Здравейте милички  Heart Eyes
Първо ще започна с поздравите
Лилибон честит рожден ден на порасналото ти момче. Нека да се радва пълноценно на живота, това са най-хубавите млади години  Heart Eyes
Честит първи рожден ден на Бобчо! Мило дете расти все така силно и борбено и винаги радвай мама и татко  Heart Eyes
Лейди, Честита годишнина! Бъдете заедно в щастие, разбирателство и обградени с детски смях дъъъъъълги години
Светле мъчно ми стана за кученцето ти  Sad и за Вики как е приел загубата.
Рени малкия принц Филип е много хубав, дано да оздравява и да не тревожи повече  Heart Eyes
Моето пътуване наистина беше кошмарно, добре че шофьора беше много опитен и с адекватно поведение, иначе незнам дали щяхме да стигнем до София. Закъсахме малко преди Търново на един баир и няма потегляне. Почти всички пътници слязоха да бутат автобуса, шофьора сложи вериги и успя да потегли и кара около 2-3 км. докато спре на сигурно място. А те вървяха пеша, за да могат отново да се качат  Shocked. Това може да се случи само в България  #Cussing out По пътя имаше много спрели тирове и други закъсали автобуси и коли. За щастие стигнахме живи и здрави в София.
Вчера прегледа ми закъсна с 3 часа, бях готова да чакам и до сутринта ако трябва, но по напрегната никога не съм се чувствала. Д-р Стаменов потвърди, че имам проблем с матката и каза, че ще се отстрани. Но според него проблема може да не е само този. Иска да ми се направят изследвания на щитовидната жлеза, на хормоните и имунологични изследвания. Няколко пъти с учудване ме пита дали съм забременявала безпроблемно и дали съм си правила изследване на тръбите. Това за тръбите ме озадачи, но каквото трябва ще правя. Попитах го за тромбофилията и АФС, но той смята, че предвид симптоматиката на загубата на бебето, при мен това няма да е проблема.
Много съм доволна от прегледа, струваше си чакането. А за цената на прегледа просто нямам думи - 3,4 пъти по-ниска от това, което плащах при моя "велик" лекар във Варна.
Обещавам, че като дойда на 4-ти ще намеря време да се видим  Heart Eyes
angel жалко, че милата ти братовчедка изстрада толкова много, радвам се че все пак няма проблем с матката. Ако има възможност бих искала да си пишем и да я питам дали са я насочили към други изследвания. Гушни я от мен  Hug

# 369
 Lilibon-че, моя мъж нали беше в Австрия през декември, летя до Виена и после с вътрешните линии до Инсбрук- каза, че цените на вътрешните полети били много добри. Обаче беше впечатлен от размера на самолетчетата Shocked

Фивка, Hug Hug Hug

А за мойто мазохистче- те явно минават през разни периоди, но за мен е чудно откъде го видя това, при положение, че съм забранила на нашите да "бият" " лоши" играчки и явно го е генерирала сама, а не го е видяла от някой. Сигурно скоро ще се усети, че по-малко боли ако налага мама, а не себе си Mr. Green И без това докато цока само ме тероризира- бърка ми в устата и носа, щипе ме, дърпа ми косата. Отгоре на всичко напоследък все по-често изобщо ми отказва да цока вечер. Май ще се отбие, ама не искам в тоя вирусен сезон да е. Според мен тя оцеля и не се разболя при последната ужасна домашна вирусна атака именно защото цока, макар и малко. Явно си прие антитела от сополивата мама и така устоя на сополивите тате,баба и дядо...
 А защо така реве от по-силни викове не знам...до някъде си мисля, че рядко се вижда с други деца в домашна обстановка, все навън в парка, ама там нямат почти никакъв контакт. И в интерес на истината когато се научи да крещи, тя самата разрева няколко от бебетата в парка. Сигурно и това е период newsm78

Мога да си пиша още много,само и само да отложа унищожаването на огромната камара дрехи за гладене...ама те пак мен си ме чакат Mr. Green

# 370
  • София
Фивка,така е при Стаменов чака се доста-още 2005г. като ходех при него и се изчаквах направо,но важното е да помогне! PraynigЗа тръбите - според мен няма начин да имат проблем и да се види с ехограф,поне не и запушване,пък и ти имаш 3 бременности вече.За щитовидната - това е много важно иследване и е задължително да се направи,аз и братовчедка ми последно това я карах да прави.
Сега ще стискаме палци за 4.03 нали така! Hug

# 371
Много благодаря за всички пожелания. Hug

# 372
Добро утро,бързам да ви драсна някой ред,щото туко виж пак спрял тока,след толкова много сняг Mr. Green

KikiNiki,подложена си на малък тормоз от малка Белка,до като цока,но пък си струва-бебка е здравичка Heart Eyes

fever- Hug Hug Hugимала си кошмарно пътуване,но пък си е заслужавало. fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Шушу дано се разреши проблема,мила.
Хриси снощи имаше 37.2Т и малко съм притеснена да не е настинал.Два дена не спря да се търкаля в снега.Пада нарочно и вика-пувам,пувам-демек плувал Crazy ooooh!Та сега ще видим какво ще ни докара това пуване Mr. Green
Гуш на всички и лека седмица Heart Eyes

# 373
  • София
уфф,че съм патка.Снощи забравих да честитя на Лейди. ooooh!

ladybebi ,много години да се обичате,да сте щастливи !  bouquet

isepise ,дано с дребчо всичко е наред!

Весе,чакаме снимкииии. Hug

# 374
Фивърче, много се радвам, оптимизма ти е толкова заразяващ, знам че много скоро ще бъдеш възнаградена

Общи условия

Активация на акаунт