Весе и Емо,честит празник! :

[Лейди честита годишнина!Още много,много години ,изпълнени с любов и разбирателство ви пожелавам

Фивърче,наистина ужасно пътуване,но важното е ,че чакането при доктора си е струвало ,стискам палци за следващия преглед.За другите неща не съм запозната,но хормоните на щитовидната жлеза са много важни,както за забременяването,така и за успешно износване на бременността.Понеже аз самата ,много изненадващо за мен,се оказах с хипофункция на щитовидната жлеза,та изчетох всичко което намерих по въпроса.Успех и стискам палци да са наред изследванията.
Рени,прекрасен пораснал младеж си имаш.

Ние пък вкъщи си имаме грип.След като се изредихме сега и щерката е болна,запушена е ,гласчето и се е взело ,наливаме се сиропи и сокове,лимони,чайчета,и се надявам по-леко да минава.Тя пък е доволна ,че не на градини.
Успешна седмица на всички

,че ви занимавам с мойте тревоги,но.............

Не съм ви чела, затова пускам само малко снимки, а после ще чета и пиша
. Важното е обаче, че всички дечица бяха в добро настроение, забавляваха се кой както може, но рожденика беше много щастлив
Удря си главата, когато нещо не е на неговото желание и аз само търча да спасявам. Ама жестоко се удря и няма как да послушам тези, които ми казват да го чакам да му свърши фазата, че така търсел внимание. Не знам той ако страда от липса на такова, какво да кажат децата, дето на по няколко месеца тук ги дават на дневни майки или дори в ясла 
А, да! Пък Бобчо е почти килограм по-тежък от моето кърмаче 
И да ти кажа тортата изглежда чудесно,но акъла не ми побира къде събра толкоз народ