малък Сечко днес дойде, ГОЛЕМИ РАДОСТИ ДА ДОНЕСЕ!

• 21 024
  • 494
  •   1
Отговори
# 390
  • София

Зори, все забравям да питам... Как се чувстваш отново в София? Изживяваш ли нещо като шок?

да ти кажа честно НЕ!Мен си ми харесва, тук са ми родителите,роднини,приятели.Е мизерия си е навън определено - зад блока бурени,пред блока бурени....Може би и още е рано и сега съм още в еуфория от срещата с любими хора,ще видим.
Мъжът ми обаче е на друго мнение,него изобщо не му се живее в БГ и е толкова краен в изказванията си за родината,че чак ме дразни. Close

# 391
Благодаря за положителните оценки  bowuu.
Ники, заедно с дечицата бяхме толкова. Лудницата беше пълна и ако имах избор нямаше да постъпя точно така.
Зори, тресе ли те тресчица  Mr. Green?

# 392
Здравейте на всички,
Аз да се похваля, сега се връщаме от първата консултация, Шошко си е възстановил килограмите от раждането, и изобщо лекарката каза Браво на момчето.
Имахме конюктивит на новороденото и него вече го няма, и жълтеницата отшумява, увеличаваме млякото че вече не ни стига.
Аз обаче имам проблем, взех един антибактериален сапун да си мием ръцете преди да пипаме детенцето и си докарах някаква алергия, ръцете ми са в окаяно състояние , дано скоро ми мине
Зори, как върви подготовката за утрешния първи рожден ден на Жорито
Ами това е от нас, сега отивам да разглеждам снимиките на Бобчо
Хайде до после

# 393
После ще чета. Сега само минавам да се изфукам. Имам си племенниче бургазлийче. Преди малко братовчед ми стана татко на Димитър. Всичко с бебе и мама е наред. А таткото определено не стъпва по земята....... Hug Hug Hug за всички

# 394
  • Варна
Нефче, браво на Шошко, още повече да наддава, да расте и да хубавее!

Спри го тоя антибактериален сапун - първо явно те алергизира, второ всеки сапун убива бактерии, трето - бебетата са създадени не за живот в стерилна среда, а в нормални условия. Прекаленото пазене води до проблеми после, защото всяка срещната бактерия ще го тръшка. Явно лекарите са ви наплашили, но в една нормално чиста къща няма някакви особени биологични заплахи за малко дете.

Това ми напомня за вица: "Преди кърмене стерилизирайте гърдата на 100 градуса за 5 минути"  Mr. Green

Аничка, честито ти племенниче! Весело поливане на новия член на семейството!

# 395
  • София
Отговарям набързо и инкогнито /от чужда машинка/. Mr. Green
Ники, не ми лепнеше, обаче като го подържа дълго в топли ръце и ставаше доста мекичък. Но общо взето като пластилин ми се моделираше.

Довечера другото. Hug

# 396
Anichka честита радост.Да е жив и здрав малък Митко  bouquet

Нефче  smile3501 на Шошко-да го нацелуваш

Зори нищо не казваш за предстоящия купон,треска има ли Mr. Green

# 397
Честито, Аничка! Да е жив и здрав и този бургаски Митарашки!  Hug  bouquet (а ти пишеш съвсем малко вече)
Весенце, снимките са малко, но за сметка на това качествени. Всичко от тях ми хареса много!  Hug Heart Eyes По мои отколешни спомени ти май вече си в размерите от преди да ти проличи много, че Бобо ти живее в коремчето - така де. От времето на заливането с фрапе.  Grinning
Нефертитче, браво на Митенцето!  Heart Eyes За сапуна Лилибончето е права. И съвсем обикновен върши добра работа.
По този повод да ви кажа, че тъй като с кашлицата не можем да се разделим по моята воля, реших да си взема Цитросепт и да се третирам с него. Като зачетох това ми ти пенкилер упътване - шапката ми хвръкна. Пише, че и за дезинфекции на клавиатури става.  Crazy Това чудо накрая е по-вероятно да ме тръшне, отколкото да помогне да утрепам кашлицата ми.
ШушкаHug.
И на другите другарчета цун-гуш.  Hug

# 398
Хехе, Рони, ние с Цитросепта морим въшките Mr. Green По-нагоре и аз писах, че според листовката това си е пенкилер отвсякъде.
У нас положението е по-спокойно. Въшките изтрепахме до крак, сега пощим гнидите, слава богу, измрели. Ама мойто е много непоседливо, върти се, даже си взима списания за разглеждане, докато я пощя, но пак се върти, и постоянно се чува "Кристина, стой мирно" Twisted Evil Заплаших я с ножицата Twisted Evil Лоша майка съм аз Twisted Evil
Ванко-дебеланко кротува. При него фазата минава за два дни, после пак си влизаме в обичайния ритъм.
И със съдомиялната се оправих. Закрепих капака към зъбците, на които се държи, ударих и два ритника и пак я ползвам по предназначение Laughing
Аничка bouquet, честито Митаче! Да е жив и здрав, много палав и усмихнат! Вясвай се по-честичко Hug
Нефи, само така, браво на Шошото! Аз лично предпочитам само бебешка козметика и себе си, и за децата Peace
Зори, в нашето семейство сме наобратно - моят и дума не дава да се издума за чужбина. Преди да се оженим го навивах да заминем за Немско, имах амбиции там да си доучвам, да поработя малко и да се върна. Но в крайна сметка останахме тук. И тук си доучих, намерих си работа, която ме удовлетворява, но все пак не съм се отказала от идеята Peace
Успешни приготовления за празника Grinning В този ред на мисли съм любопитна за сладкарските постижения на Ники Grinning
Шер и нейната Шоколадка с мадамска чанта ми липсват.
И Светлето не се обажда, дано да са добре Heart Eyes
На всички  Hug

# 399
 wavey тук сме шушу  Heart Eyes Ама Вики пак не ходи на ясла и не смогвам да седна на компютъра защото го е окупирала... Иначе свежести колкото искаш - днес е на тема гримиране. С една стара спирала е нагримирала всички кукли и плюшени играчки. Освила съм я да се развива, че нещо не мога да се справям с нея. Направо ме лепна някаква къщна депресия. Не издържам вече между четири стени, направо полудявам.
шушу, между другото аз все бях въшлива в детската градина, а най сериозно ги бях навъдила в 1ви клас  Embarassed Още имам спомени как майка ми, баба и дядо ме пощят всички заедно и цъкат че такова чудо не са виждали  Laughing
мерри  Heart Eyes Добре е шоколадка. Не знам какво е токова дете, явно е много жизнена и трудно човек може да прецени болна ли е или не. В петък в яслата беше ревала цял следобяд и не беше спала. След като я взехме продължи да реве, лелите ме убеждаваха, че е отвикнала да ходи тъй като нали и предната седмица 3 дни беше вкъщи. Но ние я заведохме на лекар и се оказа, че е със силно възпаление уши, отделно и излизащия кътник.... И не ни се размина - тоя път вече пием първия си антибиотик. Но тя е си е ок. Ако я видиш никога няма да кажеш, че е болна а аз съм в постоянно колебание какво да я правя. Да ходи ли или не на ясла... От една страна искам да не отвиква, от друга - да е здрава поне за рождения си ден  Tired и засега сме вкъщи, но аз съм на ръба на нервната криза... За рождения ден нищо не съм свършила- нито украса съм купила, нито тоалети.... С мъжа ми сме скарани за глупости... Тия дни ще да ме търсите в някоя психиатрия  Crazy Най лошото е е че всичките ми познати от квартала са болни - и майки и деца... Какво става в това време ...
С работата за сега нищо не става. Не са ми се обадили  Sad
Аничка, жив и здрав да е малкия Димитър    bouquet Ти да се отчетеш как си  Hug
Аги, как е Лъчи? Прояде ли?
Ставам за сега че Вики ме дърпа. Извинете ако има грешки  Blush

# 400
  • София
Ами чак треска не ме тресе,но се вълнувам определено!Иска ми се да е весело и Жори да разбере,че има празник. Grinning

Сега си взехме тортите от Росита .Жабата ми не изглежда толкова добре като на картинката (http://www.rossita-bg.com/images/zoom/DAFGXG/viewsize/DSCN1507.JPG) и маргаритките ги няма ,а така държах на тази жаба.Е пак е симпатична де.Клоунът ми е много хубав обаче. Mr. Green
Сега обаче съм в голяма дилема ,кога коя торта да бъде.Бях предвидила за децата да е жабата ,а вечерта клоунчето ,но пък украсата,чашите,чиниите са с клоуни. Thinking
Ето и снимки на двете торти,ма са снимани сега на лампена светлина: http://www.zorencetod.snimka.bg/album.php?album_id=315333&pid=10748257.
Жори напоследък яко разхвърля и като не спи е ей такава лудница:http://www.mart2008.snimka.bg/album.php?album_id=225953&pid=10748340. ooooh!
[/color]

# 401
  • Варна
Anichka честито племенниче, да е живо, здраво и много радости да носи  Heart Eyes
angel Повече ми харесва тортата с палячото.
Ники пропуснах да ти кажа, че тортата ти изглеждаше много добре. Аз никога не бих сътворила такова нещо.
Нефче браво на Шошко  Heart Eyes. А относно оптимизма ми, виждаш хубавата страна, доста често рухва.
Вчера говорих с лекаря ми. Каза ми, че изследването на тръбите е хубаво да се направи за да установи да нямам някакво възпаление, при което да се отделя секрет и да пречи на бременността.

# 402
 fever  Hug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

Зори,мисля,че дечковците ще се радват повече на чичко клоун,много е симпатичен Grinning

Шерче да се оправя бързо малка шоколадка.Да ти кажа и аз съм пред лудване,с това скапано време- Whistling Whistling Whistling

Шушу браво на вас,че сте изтрепали гадинките.Ама то да те пощи някой си е направо РАЙ,размазващо Mr. Green

Ние утре сме на преглед в Света Екатерина.Записах час за 10:30.Стискайте палци
 Hug Heart Eyes

# 403
Зори, тортите Ви изглеждат прекрасни.Весел празник утре Ви желая !

# 404
Исеfingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed.
Зори, и двете торти са много красиви  Peace. Браво.

Общи условия

Активация на акаунт