Дано всичко е наред 
Зори, страхотни са и двете торти
Браво! Много ви се кефя на старанието и желанието.А пък това разхвърляно ли му викаш
Ако е само така играчките съм безкрайно щастлива. Те са ми най лесни за прибиране. Аз от година насам, поне по 2 пъти пускам прахосмукачка... играчките наобяд като заспи вече не ги събирам... Болна тема ми е хаоса вкъщи... Това е едно от нещата, които ме депресират ... просто не смогвам. Вечер подреждам всичко. Сутрин ставам и първата работа е да пусна прахосмукачката докато още не се е развихрила Вики. И за половин час всичко е с главата нагоре. По килима има безброй петна.... Не съм някаква чистофайница, поддържам относителна чистота и ред вкъщи обаче на моменти толкова ме дразни разтурията и постоянното оправяне, че лудвам... Прясна случка от вчера. Подквасихме млякото и в едно одеало го завиваме. Аз и подавам бурканчетата, тя ги носи на одеалото и после ги завиваме да спят... До тук добре. Завихме ги, отидох аз да оправя спалнята и след 2 минути се връщам в хола. Моята шоколадка развила млякото отворила едно бурканче и маже по килима
Ошамарих я набързо, обясних защо и я наказах да стои на фотьола докато не и кажа, че може да става. Усети, че съм много ядосана и стоя наказана поне 15 минути
Ама проблема е че идеите и за забавление са все такива - свързани с нещо да се наклепа и маже 
Ха, така, дочаках аз 25ти
Честит първи рожден ден на чаровното Жори! Да расте здрав, умен и безгрижен! Мама и тате много да го слушат и да му направят сестричка
!
- поздрав с този емотикон

Да е жив и здрав ,палав и много усмихнат.

Много целувки на ученичката. 
.