малък Сечко днес дойде, ГОЛЕМИ РАДОСТИ ДА ДОНЕСЕ!

• 21 020
  • 494
  •   1
Отговори
# 405
Исе, стискам палци  Hug Дано всичко е наред  Praynig
Зори, страхотни са и двете торти  Peace Браво! Много ви се кефя на старанието и желанието.
А пък това разхвърляно ли му викаш  Rolling Eyes Малее, ела в нас да видиш какво чудо е  Blush Ако е само така играчките съм безкрайно щастлива. Те са ми най лесни за прибиране. Аз от година насам, поне по 2 пъти пускам прахосмукачка... играчките наобяд като заспи вече не ги събирам... Болна тема ми е хаоса вкъщи... Това е едно от нещата, които ме депресират ... просто не смогвам. Вечер подреждам всичко. Сутрин ставам и първата работа е да пусна прахосмукачката докато още не се е развихрила Вики. И за половин час  всичко е с главата нагоре. По килима има безброй петна.... Не съм някаква чистофайница, поддържам относителна чистота и ред вкъщи обаче на моменти толкова ме дразни разтурията и постоянното оправяне, че лудвам...
Прясна случка от вчера. Подквасихме млякото и в едно одеало го завиваме. Аз и подавам бурканчетата, тя ги носи на одеалото и после ги завиваме да спят... До тук добре. Завихме ги, отидох аз да оправя спалнята и след 2 минути се връщам в хола. Моята шоколадка развила млякото отворила едно бурканче и маже по килима  Crazy Ошамарих я набързо, обясних защо и я наказах да стои на фотьола докато не и кажа, че може да става. Усети, че съм много ядосана и стоя наказана поне 15 минути  ooooh! Ама проблема е че идеите и за забавление са все такива - свързани с нещо да се наклепа и маже  Crazy

Ха, така, дочаках аз 25ти  Mr. Green
Честит първи рожден ден на чаровното Жори! Да расте здрав, умен и безгрижен! Мама и тате много да го слушат и да му направят сестричка  Laughing

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 00:22 от cher

# 406
Честит рожден ден, Жори! Бъди здрав и много усмихнат!

Честит празник, Зори! Много да слушка и да ви радва вашето пораснало момче!

Разглеждах снимките ви - хехе, че то си е направо подредено у вас! Вкъщи е почти както го е описала и Шер - малката госпожица си разнася играчките навсякъде, изнася си и килимчето, за да танцува в хола пред уредбата Crazy Всеки ден подреждаме и пререждаме и все не мога да си видя подредено. Сваля и възглавниците от дивана и си прави препятствия или се катери по него - играе си на Форт Боаяр  Crazy Laughing
И тортичките са хубави Peace

Веси, разгледах и вашите снимки - голям купон, голямо нещо! Постарала си се за всичко, но най - хубавото са усмивките и доброто настроение. Гледах и другите ви снимки и си признавам, че направо съм Флюбена. Пу-пу, да не са му уроки на момчето Hug

# 407
  • Виена
Зори, честит празник! Да расте здрав и щастлив и да ви радва с неповторимото си очарование!
Жори, ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН! Безгрижно и весело детство!

# 408
Честит рожден ден, Жори! Бъди здрав и щастлив! Зори, честит ти рожденик - спомням си миналата година колко бързо едно след друго дойдоха 2 прекрасни събития - твоето беше подранила изненадка, затова пък още по-сладка  Heart Eyes!

Новината около мен е, че все пак реших да се върна на старата работа, па макар и на половин ден. Май няма да издържа психически да няма никакви приходи, докато си намеря нова работа. Та днес ми беше пръв ден - 5 часа (мечката се забавлява с баща си през това време). Същата лудница. Още повече се амбицирам за смяна на работното място. Шерче, и аз ходих на интервю за една работа, уж се харесахме, ама още не могат да вземат решение - последно искат в петък пак да се чуем, пък да видим...

За разхвърляното - аз пък не се впрягам - сутрин изсипваме играчките, вечер ги прибираме. От няколко дни събирам и накъсани на дребно флайери, каталози и т.н. Голям кеф.

Шушу, с ръце ли премахваш труповете  Mr. Green? На Криси дали няма да й е малко по-малко досадно, ако е с гребен? Някакъв по-ситен, с памук между зъбите? Има и едни специални, бяха в комплект с някакъв препарат (не мога да се сетя за името, но беше нещо като тоник и лъхаше доста на спирт). Ако се питате откъде толкова много и прясна информация - хайде, ще споделя, да ви развеселя - аз преди 3 години някъде се сблъсках с напастта, след посещение на префърцунен варненски фризьорски салон.  newsm78 - поздрав с този емотикон  Mr. Green

Честит втори бургаски Митак, Аничка. Как са Борко и Пепи?

И отивам да се трупясвам вече, че нещо в повече ми дойде.

Hug за всички.

# 409
Честит първи рожден ден на Жори, с пожелание за здраве и щастливо детство

# 410
  • София
 bdbaloniЧестит рожден ден на Жори! Да е весел, палав, щастлив и много здрав! newsm38
Весел празник, Зори!  bouquet  bouquet  bouquet

# 411
                                           Честит Първи Рожден Ден на чаровника ни Жорко !!!
                           Мило детенце ,пожелавам  ти да си много  здрав, весело и безгрижно детство !

Зори, Честит празник и на теб !Ей ,да знаеш слабост ми е твоя Жорко. Много е готин.

# 412
Честит първи рожден ден на Жори nbirthdayДа е жив и здрав ,палав и много усмихнат.

Зори,чесит празник  bouquet  bouquet  bouquetВесело прекарване.

# 413
# 414

Честит първи рожден ден на Жори !От сърце пожелавам много радост, много здраве и много, много усмивки!
Бъдете истински щастливи, весел празник на цялото семейство!

# 415
Честит първи рожден ден на Жори!
Нека бъде много здрав и щастлив!

bigdance2

# 416
  • Варна
Честит рожден ден на малката рибка Жорко! Да плува смело в океана на живота, да радва мама и татко!

Зори, тортите ти изглеждат страхотно, направо ме изумявате какви красиви неща правите!

Мече, дано си намериш по-приятна работа, стискам палци!

# 417
Хопаааа. Имаме си едно прекрасно рождениче днес.  Heart Eyes
Честит първи рожден ден на Жори! Да расте и да порасте голям здрав, силен и прекрасен! Бъди много щастливо, Жоренце!
Зори, честит празник и на теб!
Пък догодина подаръкът за Жори де бъде сестричка.   Hug
Меченце, да минава бързо времето в старата ти работа. Бързо да си намериш ново приятно добре платено служебно предизвикателство.  Hug
Шерче, и ти като мечето - бързо да ти хване око някоя добра работа и с шефовете да се харесате взаимно.  Hug И защо не си подреждаш играчките, след като си играеш с тях? Детето ходи на градина, а ти си играеш, пък после някой друг бил разхвърлял.  Thinking Много целувки на ученичката.  Heart Eyes Grinning
Исе,  fingerscrossed.

# 418
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОРИ!
Честит празник Зори! - Да ти е живо и здраво детето, да озарява лицето ти с чаровната си усмивка
и с лекота да сбъдва мечтите си!

# 419
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ЖОРИ! ДА РАСТЕ В ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ЗОРИ! ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕТО И САМО РАДОСТ ДА ТИ НОСИ!

Аничка, честито ви момченце Митаче. Да им е живо и здраво на щастливите родители.

Общи условия

Активация на акаунт