малък Сечко днес дойде, ГОЛЕМИ РАДОСТИ ДА ДОНЕСЕ!

• 21 042
  • 494
  •   1
Отговори
# 375
Малко на патерички,Честит първи рожден ден на Бобчо.Да е жив и здрав,да носи много радост и усмивки на мама и татко. newsm59
Весе и Емо,честит празник! 
bouquet

[Лейди честита годишнина!Още много,много години ,изпълнени с любов и разбирателство ви пожелавам Hug Hug Hug

Фивърче,наистина ужасно пътуване,но важното е ,че чакането при доктора си е струвало ,стискам палци за следващия преглед.За другите неща не съм запозната,но хормоните на щитовидната жлеза са много важни,както за забременяването,така и за успешно износване на бременността.Понеже аз самата ,много изненадващо за мен,се оказах с хипофункция на щитовидната жлеза,та изчетох всичко което намерих по въпроса.Успех и стискам палци да са наред изследванията. Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Рени,прекрасен пораснал младеж си имаш. Hug

Ние пък вкъщи си имаме грип.След като се изредихме сега и щерката е болна,запушена е ,гласчето и се е взело ,наливаме се сиропи и сокове,лимони,чайчета,и се надявам по-леко да минава.Тя пък е доволна ,че не на градини.

Успешна седмица на всички Hug Hug Hug

# 376
Здравейте момичета!

Лейди, честита годишнина!   bouquet Дълги и щастливи години заедно ви пожелавам!
Ники, така ме разсмя сутринта. Представих си цветно как малката сладка Бела се самонаказва  hahaha hahaha hahaha А за палача, явно детенцето ти е по-чувствително и не понася шумове. На моя приятелка момченцето плачеше винаги, когато някой повиши тон - мисли си, че му се карат, но вече е в 5-ти клас и се смее, когато му разказваме.
Фивче, вярвам че този път си в добри ръце и скоро ще сбъднеш мечтата си.  Hug Praynig
Шушу, и аз имах подобен проблем с НОИ. Оказа се, че към Заявление-Декларация, Приложение 2 /от 135 до 315 сега 410 дни/ трябва да се приложи и копие от удостоверението за раждане на детето. /че детето не е дадено за отглеждане или осиновяване/
И аз се извинявам ако пропусна нещо важно, но виновно е ЕГН-то. Mr. Green
 Hug Hug Hug

# 377
Добър вечер милички
Днес беше един ужасен ден.Не спираха тока,но се развали климатика и сега се топлим с една смешна духалка.Утре ще дойдат да го видят,но ме предупредиха,че може да се наложи да го вземат за 4-5дни ooooh! ooooh! ooooh!
Просто не знам какво ще правим,май ще  cold cold cold.Дано само Хриси не вдигне пак някоя Т като снощи,че то при тоя студ друго не очаквам.

мерри бързо оздравяване ви пожелавам- Hug Heart Eyes

Ох  smihesorry,че ви занимавам с мойте тревоги,но.............
 Hug Hug  bouquet  bouquet

# 378
  • София
Ники, за тортата или фигурките ме питаш? Тортата ми беше бисквитена, покритието и фигурките от Млечния марципан на Наталина. Преди да я покрия я намазах с кайсиев мармалад, защото ме мързеше да правя маслен крем, но съжалих после. Беше започнала да се разтича, ама я опазих читава до вечерта де. bowuu

Фивче, стискам палци. Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Hug

Лейди, честита годишнина!  bouquet

Извинете ме, ако пропускам някой. Hug Hug Hug

# 379
Да се отчета и тук.
Днес бяхме за 2-рата Пентаксим + мерки. Преди един месец бяхме 4,700гр. 59см. Сега сме 5,900гр. 61 см. bowuu (само да отбележа че двете мерки са правени на различен кантар). Да се похваля от малката Мишка, по време на слагането на инжекцията нито гък не каза.Браво на Мишката ми , ама мама нали е предвидлива , фокусирах една дрънкалка на шкафа на педито и веднага я взех преди да и бият ваксината и започнах да дрънкам и тя така се загледа че дори не разбра че са я боцкали.
Благодаря пак за честитките.   bouquet

# 380
Хм и ние другата седмица сме на втората Пентаксим предния път вдигна Т 3-4 дни беше много изнервена и неспокойна общо взето ама тя си ми е глезанка както казва педиатърката й "гальовна и темпераментна" Wink

# 381
Тале, дай снимкии. Hug

# 382
 wavey Не съм ви чела, затова пускам само малко снимки, а после ще чета и пиша  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=222943&pid=10731804.

# 383
  • София
Весе,много е хубав рожденника! Heart EyesМного добре си се справила и с украсата - браво! Hug
Нашите шапки и надпис са същите. Mr. Green
Ама много малко снимки,искаме още с този сладурко!

# 384
Такаааа ...
Лилибон, да ти е живо и здраво порасналото момче и нека има всичко, което му е необходимо да бъде щастлив   bouquet - някъде в суматохата съм пропуснала да честитя  Embarassed.

Лейди, честит ви празник на патеричка. Нека винаги се обичате така   bouquet.

Фивка, стискам палци скоро всички проблеми да са в миналото и да гушнеш своето щастие  fingerscrossed Hug.

Шушу, у вас е весело. Бързо да си гоните гадинките, че за "нападнатия" винаги е много подтискащо. Браво на Ванко-дебеланко, все така да папка и расте  Heart Eyes.

Рени, синеочко е станал още по за изяждане - пу пу пу.

Малка мецанка бързо да си гони бактериите  Heart Eyes.

Рончо, многоооо ме кефи подписчето ти - пу пу пу  Heart Eyes.

Още веднъж благодаря за прекрасните пожелания, есемес-ите и обажданията  Heart Eyes.
Да разкажа на кратко. Разказа ми се играта от подготовки - не че нещо кой знае какво съм правила, но Емо беше на работа, майка ми дойде да ми помоне, но Бобо не спря да мрънка и в крайна сметка всичко сама. В събота вечерта вече пълзях, но целта оправдава средствата  Mr. Green. В крайна сметка спретнахме голям купон - 22 бр. гости в кибритена кутийка  Crazy. Важното е обаче, че всички дечица бяха в добро настроение, забавляваха се кой както може, но рожденика беше много щастлив  Laughing. Сега Емо каза, че ще прави окачени тавани от играчки за да остане място и за нас  Mr. Green. Бобо получи страшно много и страхотни подаръци и се чуди с кое по-напред да се заиграе  Laughing. Тортата силно ме разочарова, но здраве да е, а и всички си я хапнаха с кеф. Сега вече си взех поука и за напред ще постъпвам по-иначе.
Повече снимки няма  Mr. Green, защото Бобо реши, че трябва нон стоп да обикаля и и двамата с баща му бяхме нон стоп в движение. За щастие всички гости снимаха и сега чакам да събера снимки и ще ги кача й тях.
В четвъртък бяхме на консултация и вече сме 11400 гр  и 83 см.

Hug Hug Hug и хубава седмица.

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 23:13 от Vesela- az

# 385
  • Виена
Лейди, малко със закъснение, но честита годишнина на вашата любов! Да е вечна и все по-пламенна! А Мишонка-Бонбонка да е все така послушна и да радва мама  и тате   bouquet
Тале, не ми е работа, но това обяснение за изнервеността на детето, както и температурата, е много меко казано несериозно интерпретиране на проявената реакция. Бих потърсила още информация преди следващата ваксинация  Peace
Фивърче, дано всичко около теб скоро се нареди по-най-добрия начин! Хубавите неща се случват най-накрая и на хубавите хора! Ще го дочакаш и то съвсем не след дълго!  Hug
Ники, и у нас го има проблема с това блъскане  Sad Удря си главата, когато нещо не е на неговото желание и аз само търча да спасявам. Ама жестоко се удря и няма как да послушам тези, които ми казват да го чакам да му свърши фазата, че така търсел внимание. Не знам той ако страда от липса на такова, какво да кажат децата, дето на по няколко месеца тук ги дават на дневни майки или дори в ясла  ooooh!
Шушу, явно периодът ти е каръшки. Ама нали бебочко наддава като за световно, да не ти пука! Всичко ще се нареди! Изтребихте ли въшките?
Светле, сега пак ще се върна да чета, че нещо не разбрах...  Embarassed Вики е имал някакви проблеми след смъртта на кученцето ли?  
Рени, вие във Виена ли бяхте в Австрия? Чудим се дали да се разходим в началото на май до Виена и Залцбург, та се чудя как най-евтино да направим прехода от единия до другия град?  newsm78
Виена е добра дестинация за екскурзия. В Залцбург още не съм била, но и ние плануваме да го посетим като се позатопли. Ще проверя цените на влаковете и на автобусите. Разстоянието е май около 300-400 км, а Австрия е красива и много поддържана страна. Има какво да се види през прозореца определено. Но сигурно може и със самолет да се пътува, както казва Ники. Не съм в час за това  newsm78
Аги, сетих че, че още не съм ти пуснала тези неща, които ти обещах. Голяма съм блейка. Извинявай!
Весе, супер украса и много готин рожденик! А това на снимките да не си ти без фотошопска намеса за смаляване на размера? Как го правиш тоя номер? Лудо съм впечатлена, да знаеш! И аз искам още снимки пък!  Crossing Arms А, да! Пък Бобчо е почти килограм по-тежък от моето кърмаче  Whistling
Исеписе, и на ме н ми се иска да се търкалям в снега, ама и аз вече гледам как да не давам на сина ми да го прави  Mr. Green
Шерко, нещо за нова и готина работа ли ми се мерна по-напред?
А що ми се губи Берни? А какво става с Глорето?
Рончо, цун по коЛема!
Всички, дето съм изпуснала - зло да ги забрави. Но вече мозък не ми остана, повярвайте ми. А и толкова време не съм чела, че направо ме е срам  Blush

# 386
 Много е хубав Бобчо! И честно казано на някои от снимките все още ми напомня на Бела- сигурно от плешко- русите им прически идва приликата Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Весе, 22 човека с децата или без тях побрахте в "кутийка". Щото аз се чудя колко мога да събера у нас, има доста място, но дали няма да стане лудница newsm78 А ти просто си се стопила, пу-пу, много добре изглеждаш!

Аги, млечния марципан каква консистенция имаше? лесен ли е за моделиране? Аз зелената торта я направих с марципан Варна, който доста лепнеше... но все пак имаше що годе приемлива консистенция, а оня ден забърках някакъв фондан, който е пълна скръб- лепи се по ръце,по мушама, по точилка... направо лудите ме хванаха и май ще го изхвърля.

Лейди, честита ви годишнина /малко на патерица,сори/ Да се обичате дълги години и да бъдете много хепи тугедър!!! И да напълните къщата с малки сладки Мишленца Heart Eyes Браво на Мишето- я как хубаво е наддала последния месец! Ще излизате и вие от слабия период вече:)

Исе, дано всичко е наред с Хриси, а климатика да не се разваля! Hug

Рени, добре звучиш по телефона Hug

# 387
  • Виена
  Рени, добре звучиш по телефона Hug

Danke sehr! 

Зори, все забравям да питам... Как се чувстваш отново в София? Изживяваш ли нещо като шок?

# 388
Весе,голям сладур тоз Бобо-пу-пу-  love001И да ти кажа тортата изглежда чудесно,но акъла не ми побира къде събра толкоз народ #Crazy newsm78

ladybebi браво на малката мишка-добро дете,а и добре наддава- Heart Eyes
Аз днес ще чакам техниците за климатика и ако го вземат,ще се наложи да се командироваме при майка,че като гледам прогнозата за времето ми става лошо.
 Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 389
Весе,много е сладък рожденика,и украсата ,и тортата -браво на мама.

Лейди,браво на малката мишка,все така да наддава и да слушка.

Шушу,още ли ги има тия гадини-мислех,че вече са изчезнали,отдавна не бях чувала за тях.Едно време все по мен бяха,като се сетя колко пъти са ме мазали с газ-ужас.

Исе,дано бързо ви оправят климатика.Ние преди няколко дни имахме авария с тока и набързо се изнесохме от вкъщи.

Шерче,как е шоколадка?

Целувки на всички. Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт