малък Сечко днес дойде, ГОЛЕМИ РАДОСТИ ДА ДОНЕСЕ!

• 21 048
  • 494
  •   1
Отговори
# 315
Лилибон,да ти е живо и здраво момчето  bouquet

# 316
        Лилибон, да ти е жив  и здрав рожденника! Много здраве и много късмет в живота му желая!

# 317
Милинки, отдева не писах, защото нямах много временце. Ама сега искам специално да ви благодаря за милите думи относно смъртта на кученцето. Благодаря ви. В интерес на истината на мен ми беше мъчно, но повече се притеснявах за Вики. Шерче, както вчера разказвах на Лилибон той ме изненада с реакцята си. Плака, разбира се, но ми каза: Той на никого нищо не е направил - никого не е хапал и по никого не лаеше, а пък не живееше много добре, та затова ще иде в Рая и там ще му е по-добре. Господ няма да забрави да го храни. Въпросът е , че кученцето е негово, беше де, и той понякога забравяше, че трябва да го храни. Тогава ние с Митко сме го хранили естествено - животното не е стояло гладно. Но той първо реши, че заради това, че е забравил да го нахрани понякога е починал Омир. Постарах се да му обясня, че няма никаква вина.  Peace От прочетеното в нета ми стана ясно, че животинката просто е изтеглила късата клечка - нямал е особени шаносове. Както и да е - скоро за куче не искам да чувам.

Силвинце, отдева забравих да ти кажа - на Вики също не му помагаха капките. Ама никак.

Нефче, бе девойко, ти сигурна ли си, че си пълнолетна? Mr. Green Каква млада мама си ни ти! Нагледах се на снимчици. Прекрасен млад мъж си отглеждате. Heart Eyes

В тази връзка и Любомира е станала приказна кукла. Peace

Шер, с глас се смях на мадамската чанта с биби. Joy Joy Joy Бързо избиване на зъбчето желая. И възможно най-леко. Praynig И много силно стискам палци на мама за работата - вярвам, че ти е присърце ,щом има и Фотошоп намесен. Hug

После пак ще пиша, че моите мъже се събуждат.

# 318
  • София
Уф направо съм бясна момичета.Както съм ви писала,братовчедка ми преди една година имаше мисед аборт в 8г.с.Ходи при Тюфекчиева после и според нея беше с двурога матка и с преграда,която трябва да се махне.Първо и прави лапароскопия ,за да огледа каква точно е матката и се оказа,че си е нормална ,а днес и прави и хистероскопия,за да махне преградата.Вчера и каза,че преградата е много дебела и няма да може да я махне цялата,а днес се оказа,че изобщо няма преграда. 8OЕ как кажете ми цяла година вижда преграда и накрая я няма.Братовчедка ми е много притеснителна и голяма паника ,та емоционално много тежко изживя периода и преди лапарото и преди днешната интервенция.Отделбно и двете не са никак евтини манипулации.А най-важното е,че тя цяла година изгуби и не правиха опити за бебе,а го иска толкова много.
При лапарото откриха начален стадий на ендометриоза,та поне това не е било напразно,но все пак много ме е яд. Close
Естествено се радвам,че всичко и е наред де. Grinning
Извинете,че ви занимавам,ма така се ядосах,че исках да си го излея.

# 319
Зоренце, наистина е жестоко това, което са причинили на момичето. Знам ти самата как се притесняваше за вчерашния ден. Представям си на нея колко енергия и нерви й е коствало. Не знам какво друго да кажа.Според мен е редно в такъв случай поне да не й взимат парички. Въпросът е,че похабените нерви и изгубенто време няма как да й върнат.  Confused

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 14:11 от svetlana_78

# 320
Зори, съжалявам за това, което преживява твоята братовчедка. Дано скоро изгрее слънчицето и на нейната улица  Praynig
Светле, колко умно детенце си отглеждаш. Впечатлена съм от разсъжденията му  Heart Eyes

Бени е добре. Обезпокоих я днес  Grinning Във Варна са и нямат интернет, но всичко е наред  Peace

# 321
Зори, надявам се колкото и безсмислена да е била процедурата скоро братовчедка ти да се похвали с две чертички и после с хубаво бебче. Никой няма да и върне похабените нерви, аман от лекари които незнаят какво правят

Извинете,че ви занимавам,ма така се ядосах,че исках да си го излея.

Ние нали затова сме тук, аз вече свикнах всичко и хубаво и лошо първо тук да споделям, добре че ви има
Нефче, бе девойко, ти сигурна ли си, че си пълнолетна? Mr. Green Каква млада мама си ни ти! Нагледах се на снимчици. Прекрасен млад мъж си отглеждате. Heart Eyes
Защото си кърмачка сега няма да те питам какво пиеш, ще почакам Даренцето да се откаже от  baby_neutral и после , сега най-много една боза от мен за тебе /нали действа лактогонно/. Иначе съм точно колкото две пълнолетни ... ама не се давам

# 322
Лилибонче,да ти е живо и здраво порасналото момче. baloniМного късмет му желая от сърце.

# 323
  • на дъното
Лилибон, да е много здраво синчетот ти и много да те радва

# 324
Лилибон, да ти е жив и здрав порасналия мъж.Нека те първа започнат хубавите моменти в живота му. Hug А за теб един букет от радост и усмивки!

Аngels , дано от тук на татък да няма такива перипети и скоро да се похвали. Hug

# 325
Лилибонче, да се включа в разгара на празника - Честит рожден ден на твоето голямо момче! Бъдете живи и здрави! Нека успехите му и радостта, която ти носи растат с годините!      bouquet

Зори, съжалявам за всичко, което е трябвало да преживее братовчедка ти. Дано това зло да е за добро и скоро да ни се похвалиш, че Жори ще си има братовчедче.
СветлеHug за теб и семейството ти. Много е тъжно да загубиш малко рошаво приятелче. Случи ни се преди 2.5 години, но ние се взехме едно мъниче от поколението на нашия Бобик.

...имаше и друго  newsm78
 Hug

# 326
  • Виена
Здравейте, милички!  Hug Направо ме е срам откога не съм писала тук  Embarassed Ама си имам ядове на главата. Тамън го позакрепих Филип и оня ден - пак температура. Беснее си човекът, но на мен ми е свито като знам го пипна и е горещ  Sad Така растели децата, но аз без нерви останах вече. Да не ви разправям, че допирът ми до компютър е "Мисия - невъзможна" направо. Сега се е укротил в банята с баща си, та можах да погледна в темата и да попиша. Иначе ходихме на първия карнавал за Филип -  много популярно събитие през този месец, както и вчера отминалия оперен бал, на който неприсъствахме по обясними причини  Mr. Green .
Ето една снимчица да ми видите малкия принц, чиито звездички рязах и лепих цяла нощ. Засега минахме с подръчни материали, ма като гледам каква суетня е тук, догодина вече няма да ми се размине я Спайдермен, я Батман да обличам, или пък някой Звезден рейнджър  Crazy

Още снимки, ако ви е интересно, има тук: http://snimka.bg/album.php?album_id=343573

Честито на празнуващите! Зори, на братовчетка ти - късмет и скоро да ни зарадваш с хубави новини! (Аман от идиоти, няма да свършат по тая земя явно  #Cussing out )

# 327
Рени, много хубав принц Филип  Grinning.А ти си се справила блестящо с тоалета му . Дано утре вече е без Т Филип и по-малко ядове  Heart Eyes ,че колко още нерви ще ни трябват с тези мъже  докато пораснат.

# 328
 Цял ден почвам да пиша и...

Лилибонче, да ти е жив и здрав рожденика, да те радва /макар и отдалече/ с безкрайни успехи. Да има много късмет в живота! /сега се замислих,че отдавна не съм му виждала очите newsm78/

Рени, каква радост,че се появяваш; Колко те мисля само, а ти нищо не казваш... Филип е невероятен! Нямам думи, толкова е сладък в този костюм! Дано ти е здравичък, ужасно е като са болни:((

Светле, много мъчно ми стана за кутрето, а за Вики още повече...  Hug Hug Hug

Зори, дано скоро братчедка ти забременее и да си роди живо и здраво детенце. Като прочетох и аз се ядосах. Не й стига всичко останало, ами и безпредметни операции да й правят. Поне са й казали, че няма преграда...щото можеше  да й кажат, че е имало и са я махнали...тя откъде да знае... Още тръпна като се сетя за една от мартенките, на която са й правили лапароскопия, а тя е била вече бременна Shockedслава богу всичко е наред

Аз не успявам много да се включа... не ме мислете, кисна в тортената библиотека. Мисля пак да се пробвам тия дни Mr. Green

Тъкмо си мислех,че трябва да сменям аватара с нещо пролетно, и той пак стана актуален Mr. Green

# 329
  • София
Лилибон, да ти е жив и здрав рожденика. Много успехи за напред, и да не спира да е любящото момче на мама.  Hug
Шерко, добре сме мила.  Heart Eyes
На Лори крачето е наред, но от спомена за болката не смееше да стъпва на него.
Почва да забравя че трябва само свито да го държи и да е Щъркелина.  Mr. Green Joy
Светле, да го гушне малкия страдащ мъж.  Hug
 ... тази зима ме довършва вече, при вас в града поне се сещат да почистят нещо,
при все че снощи ги гледах как завиват автомобилите с танцуващи задни части.  ooooh!
Страх ме е да си возя детето, при нас не се сещат че има пътища, ние можем и У село да си седим.
В каква държава живеем, какви хора се грижат за това да сме добре, ... а и данъци плащаме, ама за
какво  newsm78 ... чудя се. Позеленявам  като се замисля.
Зори, за братовчедка ти, дано това да са последните главоболия които има, и последните препятствия,
които ще я отведат до бленуваното същество. Потресена съм, на доктора си да се чудиш дали да вярваш или не.
Оказва се, че да си сигурен в нещо свързано със здравето ти трябва да попиташ поне още няколко специалиста.  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт