Отговори
# 225
Здравейте!

Ками, много хубави снимки сте направили Peace Хубавое, че сте разглеждали, една моя приятелка беше за 10 дни в Испания, и сааааамо партита по цяла нощ, на края на престоя отишла да се снима пред операта, да не е сякаш нищо не е видяла Joy Ама как така не ти понесе храната? Или нашите пици са по-вкусни, а?

Напоследък съм ужасена от всичко, което се случва из България, незнам - не  е решение да спра да гледам новините, обаче взех много да изживявам нещата....

По Нова казаха, че ще правят изследване на няколко вида сирене - резултатите в началото на идващата седмица, аз ще следя
Изчезвам да стягам багажа на малкия принц, който ще гостува на баба и дядо за събота и неделя. чаооо

# 226
Пебси-маликия не намаза от Диор,бяха ми бебешки някакси дрехите,а и 50 евро за тишърт не ми се даваха.Вместо това му купих блузка на IKKS.
Тъкмо ходих до пощата да взема РЕдутския колет,пуснах всичко да се пере и се залавям да изближа къщата.Жалко,че днес всеки е нанякъде и няма кой да ми помогне.Поне баба пое както винаги грижите за Косе,че иначе чистенето е немислимо.

# 227
Хех,Ками,предположих!И аз не бих дала една торба пари за едно парцалче!Както шефката на мъжа ми-1000лв за някакво комплектче D&G! Shocked Луда жена! #Crazy
А за редутския кашон как ти завидяяях! Blush Аз чакам от 10-ти и вече избеснявам!!! #Cussing out Тия БГ пощи са направо за  #2gunfire !
Хайде нашата супа,или пупа както казва Лизи  Laughing ,е готова и изчезваме!
До после!  bouquet

# 228
  • Асеновград
Привет момичета  Hug Hug Hug
Мунка,много ти благодаря,миличка  Hug Hug
Ками,много красиви снимки,наистина  Hug
пебс,Лизи ако е дребничка,аз какво да кажа  Laughing Ани е само 77-78 см  Laughing и на всичкото отгоре не е качила и грам за 1 мессец- все си е 9 300  Rolling Eyes Вчера й сложих едни по-тънки дънки и крачетата й слабичкии  ooooh! навън няколко  майки ми казаха,че ми е много слабо детенцето,колко кг била ,питаха   Rolling Eyes Иначе и аз чакам колет от 10-ти и започнах да се дразня вече.От 8ми колета ми пристигна точно за 6 дни,а сега...  Twisted Evil

Ани, 6:30 си е за завиждане днес за мен,Ани се събуди в 5:30  Shocked аз незнам къде се намирам днес.Обаче я оставих вече на майка ми,защото чакаме гости довечера,напазарувах, изчистих,и сега се хващаам да готвя,че такива неща съм намислила   chef И се надявам все пак да ми остане време да полегна малко.После към 18 отивам да си я взема Анито,мъжа ми днес е на работа и с нея няма как да чистя и готвя за гости  Laughing
 Хайде изчезвам.Целувки   bouquet

# 229
  • Варна
Здравейте и от нас Simple Smile Страхотен ден, а ние ще пропуснем разходката...Чакам една братовчедка, която живее в щатите да ни дойде на гости. Никаква не се обажда и телефона и изключен....Та дремем у дома да чакаме...

Ани, 6:30 си е за завиждане днес за мен,Ани се събуди в 5:30  Shocked аз незнам къде се намирам днес.

И аз на свой ред да кажа - Красиииииииии, 5.30 си е за завиждане....Моя калпазан скочи в 3!!!!!!!! Реши, че е време за игра, какво ли не правихме, заспа с 7 и стана отново в 9. Най-големия ужас за една себеуважаваща се мама поспаланка.... Сега естествено си отспива, мама и тате да му мислят.Че и гости чакат....
Айде, хубав уикенд на всички!!!! Дано утре да хванем времето и ние  Simple Smile

# 230
  • Асеновград
Поспаланке,тия нашите деца са сомнамбули  ooooh! Ани като стана в 5:30 сега ще заспи чак към 14 ,не е спала след 5:30  ooooh! ooooh!

# 231
Ние пък вече отчетохме разходка в зоопарка с половин час радване (най-вече на мечките и слона) и после 40 мин мрънкане и рев. Ама много голям този зоопарк и нямаше как по-бързо да излезем и да стигнем до колата. Сега дребното блажено спи - легна без да е обядвал, че какъвто беше кисел и ревлив е абсурд и да бях пробвала да го храня. Дано се събуди гладен и отвори голяяяма уста за обяда.  Mr. Green

# 232

Момичета заповядайте една скромна почерпка послучай рождения ден на милото ми момиченце.Заповядайте
Днес не съм ви чела ,но видях ,че Хексина е пуснала снимки на Алекс.Много добре изглежда момчето  и щом момичетата се навъртат около него.......... Heart Eyes

# 233
Здравейте майчета.Честито на малката рожденничка.Влизам само да ви поздравя и пожелая хубав ден. newsm51

# 234
Честит рожден ден на Мими, много щастие и успехи в училище  Hug

Ками, страхотни са снимките  Heart Eyes и на мен как ми се ходи в Италия ....... Blush

Аз пък моя колет от 10 го взех, даже и от 16-ти дойде с него и съм много щастлива, нали са ми първи поръчки, та тръпката беше .......  Party
Днес пак супер време, доста бяхме навън, сега спи като къпано моето дете.

# 235
Насе,ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕНИЧКА nbirthday,много да те радва  bouquet  bouquet  bouquet

Кам,много яки снимки Hug

# 236
Насе да ти е жива и здрава рожденичката!

Не съм ви чела, само влизам набързо да видя дали Пебс е писала как са, не можах да я питам иска ли да пиша тука, но Лизи нещо е болничка и сигурно ще е добре ако този път се помолим за нея  Praynig
Пебси  Hug

# 237
  • Асеновград
Мунка,ама какво е станало????  Sad Пебс,пиши,моля те,притесних се.  Praynig

# 238
  • гр.Варна
Насе, да ти е жива и здрава рожденичката! newsm59
Да е много щастлива и винаги усмихната кака Мими!
newsm51

Не съм ви чела, само влизам набързо да видя дали Пебс е писала как са, не можах да я питам иска ли да пиша тука, но Лизи нещо е болничка и сигурно ще е добре ако този път се помолим за нея  Praynig
Пебси  Hug

Мунка, звучиш много притеснено! Sad Sad Sad
Какво става с Лизинка, какво й има на малката сладуранка?
Разбира се,че ще се помолим за нея! Praynig Praynig Praynig
Изпращаме й цялата си положителна енергия, за да оздравее бързо и много прегръдки за Пебс, за да знае ,че винаги сме с тях! Hug Hug Hug

# 239
Безброй целувки и прегръдки за Лизи много бързо да оздравява напълно и да щурее и весели мама  Hug Heart Eyes Praynig

Общи условия

Активация на акаунт