Юлчето към слънцето поглежда и с радост сутрин се зарежда

• 11 336
  • 299
  •   1
Отговори
# 45
След като се ожених за скорпион никоя зодия не може да ме стресне вече  Laughing Иначе и Ники е инатлив, доста.

# 46
  • София
Рокси, раците се разбират със скорпионите /поне така пише в астролог. книжки/. 

# 47
  • София
Aа, така значи, благодаря, че научих нещо толкова интересно! И честит празник на всички мъжки майки!!! Да сте обичани мъжки момичета!

Рокси, ама че ден  Confused

Инатливи и чувствителни са, и се разбират със скорпиони, потвърждавам. Аз ги харесвам. И аз се ожених за скорпион, още повече, че съм лъв и ни водят невъзможна комбинация...А скорпионите много ги харесвам. Може би имам доста рачешко в себе си, защото съм на границата.

Никой ли не знае какво става с Вероника?

# 48
Аика, и ние сме лъв и скорпион,само че аз съм скорпион,а мъжа ми е лъв.
Рокси,дано си изкараш приятно вечерта Hug
Честит празник и от мен на мъжките майки!  bouquet
И Цвети е много твърдоглава и за да постигне нещо винаги реве докато се предам

# 49
  • USA
И аз да кажа, Янче, много са ти хубави децата. пупу. Да са ти живи и здрави и да те обичат много!

За раците, и аз знам, че са чувствителни и инатливи. Моят син е и двете, но не го отдавам на зодията. Аз много не вярвам на зодии. Като малка много се захласвах по такива неща, сега въобще не ме впечатляват. Две от най-добрите ми приятелки са скорпиони. Близнаци съм аз.

Елче, много ми е интересна темата за възпитанието. Кристиан с мен си позволява повече неща, отколкото с баща си. Нормално е да ни усеща по различен начин. Гледаме да сме единодушни по въпроса какво е забранено и за какво се седи в ъгъла. Затръшка ли се за нещо, правилото е да не му се дава в никакъв случай. Имате още много време да се настроите, пък и детската градина доста възпитателно им действа като му дойде времето. Ще ми е интересно какво мислят майките с повече опит.

# 50
От онзи ден се редуваме с Тони в приспиването на малката.Тогава нямаше проблем , ама сега пада един рев в другата стая Rolling Eyes, ще постоя още 5 мин и ако не стане ,ще ходя  ooooh!
Янче, мерси за милите думи ,надявам се да си права  Hug.Изобщо не ми се иска Ева да е лигава, никога не съм толерирала децата които с рев постигат своето.Доста често я оставям да реве и не й позволявам да ми се качва на главата,ама е трудно.Особенно последните 10-на дена, докато имах това главоболие,беше един ад.Рева й ми пронизваше мозъка Sick
И аз не бях чувала това за прекаралите варицела деца  ThinkingДобро инфо ,Бути ,мерси Hug
Ние и тримата вкъщи сме Близнаци  PeaceА иначе имам приятелка от дете Рак, а сестра ми е Лъв.И с двете се разбирам идеално Heart Eyes
И аз се чудя как са Вероничка и Дани  Praynig

# 51
Честит празник на момчешките майки!

Яна, много са красиви и двамата - спор няма  Hug Майка ти е много хубава жена, приличате си, а свеки наистина много гиздава  Grinning

Вики, мълчи си по-добре, март ще го гледаме  Wink

Аз харесвам детския зодиакален обзор на Линда Гудман ето го. Като съм чела за зодия телец, все едно за мен е писан, точно такова дете съм била. Сега и при Никола намирам много общи неща със зодия лъв. Но наистина за пълния хороскоп не е достатъчна само зодията, най-добре да се знае точния час на раждане. Моята приятелка така си прави при Иван Станчев хороскоп. Такива неща й каза, все едно при гледачка е отишла  Shocked и аз се каня да си направя такъв хороскоп...

А Десо е водолей, аз телец. По принцип не го дават като добра комбинация, но той е с асцендент телец, та мисля, че ще ни бъде   Laughing Моят асцендент е рак. Зодията е много хубава, аз исках рак да  е Никола даже, но раците имат един недостатък - назадничави са (взела съм го и аз май). Обаче имат толкова хубави други черти, че са ми сред любимците. Никола е много интересна комбинация - зодия лъв с асцендент скорпион, отдавна се каня да видя какво пише по книгите за това (странно ми е защото водно-огнената комбинация не ми изглежда много стабилна)...

# 52
  • USA
Марти, точно това имах предивид със зодиите, че не са еднозначни нещата. Иначе, и аз си отговарям донякъде на зодията.  Mr. Green Като си правиш хороскоп при специалист казват ли ти нещо различно от това какъв си? Аз знам каква съм, но искам да разбера някои други неща. Simple Smile
Какво значи, че са назадничави раците?

Ками, при нас приспиването беше мъчение, но от няколко седмици го слагаме сам да се приспива и е супер направо. Той се понаучи и не реве, но спи на легло без решетки и знае, че по всяко време може да дойде в другата стая. Като реши да идва, просто пак го слагаме на леглото и си заспива. Ако Ева така или иначе реве с баща си, защо не опитате сама да я пробвате? Предложение просто, по принцип съм на мнение, че детето трябва да прави такива неща като е готово, и нашето се оказа готово.

# 53
Да Велина, замисляла съм се за този вариянт.Но смятам че засега е неприложимо.Тя веднага ще дойде при нас, по скоро ще го приеме като игра.Сега отидох аз и я приспах,но и на мен не ми беше лесно.Откакто е без биберон разказва едни приказки почти половин час.Всички думи които знае ги изрежда,ако случайно разбере че не спя, пак почва от начало да ги реди.Често не устоявам и я целувам мислейке че се унася и хоп......хайде пак , затов ане разказвам и приказки вечер, тя си мисли че така си играем ,а че не е време за сън.Напоследък заспива по трудно защото не изразходва достатъчно енергия.
Преди години с майка много ходехме по разни гледачки и четях хороскопи  LaughingАз незнам Ева с какъв асцендент е ,това по часа на раждане ли беше???

# 54
  • USA
О, забравих, че скоро махнахте бибата. Simple Smile Тогава няма как да стане. Аз не знам как ще успеем да се оттървем от това чудо.  Асцендента се определя от часа и мястото на раждане.

# 55
Тра ла ла  Mr. Green Добър вечер / добро утро  Joy кой както го приема
Янче весел празник е било   bigdance2 Надявам се, че и Надина е доволна  Hug
Исках само да се включа за хороскопите - до 3/4 годишна възраст не се прави хороскоп на дете. Иначе имаме една позната - съученичка на сестра ми. Тя много вярваше на всякакви гледачки и хороскопи. Бяха и казали, че във вечерта на бала и ще срещне любовта на живота си. Наистина се беше запознала с някакъв младеж и нали и бяха казали, че е ТОЙ и се ожениха. Е да ама след 2 години се разведоха.

# 56
Добро утро!
Още веднъж,много ви благодаря за хубавите думи!  Hug
На Надина й хареса,но вече е голяма и усети много от напрежението покрай разправийте с баща й и други хора.Аз едва отидох на празника,толкова бях травмирана от куп ''простотии''(редактирах се).Не е малка и всичко разбира,не мога да й спестявам вече всичко,а искам.
Подхванали сте интетресни теми.Аз също с Никола много изчислявах и се опитвах да предизвикам желанията си за детето в действителност.Получи се за мен,сега се надявам да е добре и за него.Той е Лъв с акцедент Козирог.Аз обичам ''тежки'' мъже,не сухари,но не и въздухари.Път на живота 1,номерология на името 1,а лично число 3,по скоро 30-ка,защото имам наблюдение над мъжете 30-ка.
Надина е двоен Водолей,път на живота 1-ца,лично число 1-ца,номерология на името 3-ка.Всичко при тях се върти около тая плоскост,надявам се Светата троица наистина да бди над тях.
Дали ще са щастливи това вече е Божа работа,мога само да го желая и да се моля за това.
Аз лично се опитвам да вложа в децата най-красивите си и смели мисли и желания.Но Съдбата е непредвидима.
Аз нямам привличане може би само със скорпиони и всеки който познавам и има досег с тях има и проблеми.Да не говорим за детето скорпион,направо съчувствам.Без да обиждам никой.  PeaceМоже би от майка ми е останало това,тя милата е стискала да не съм скорпион и е викала-един ден да е,стрелец да е.Е,устискала е.Хриси е права,че няма кой да я стресне вече.Те изглеждат много благи,ама само който ги познава знае...

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 09:22 от Ianamama

# 57
  • sf
ДУ
Ох, Виктор си е вкъщи. Кашля ужасно. Дано не се е усложнил много, а педи е чак след 13ч. Ама аз съм виновна,че не го заведпох още миналата седмица.  ooooh!
Напоследък е много самостоятелен. Иска да яде винаги сам и да пие всичко от чаша. Справя се чудесно.
Нумерологията ми е любопитна, но бих си направила хороскоп само ако вярвам,че наистина ще е верен.

Пише се простотИИ- без Й.   Wink

# 58
  • София
Вики направи му един компрес с извара,да седи докато отидете при педи няма да му навреди.

# 59
Добро утро
Вики дано не се усложнило много ,но не се обвинявай защото по принцип този вирус много бързо се развива .Сашо отпадна за ден и половина аз го носих в петък а в неделя на обяд вече беше слезло на долу . Снощи беше по добре Т беше вече до 38 вече беснееше сега е в агресивен период скебе, бие и хапе.
А инъче ситуацията на Ками за преспиването ми е до болка пазнато и Сашко кото Ева не спира да бърбори понеже му го няма бото и изрежда всичко коквото знае  като пред всяко нещо има "мамооо" и аз трябва да кажа" да"  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт