Юлчето към слънцето поглежда и с радост сутрин се зарежда

• 11 422
  • 299
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро!
Бързо оздравяване на малките му6мороци  Hug

Аз искам да ви питам каква вода давате на малките,4е аз до сега изворна на девин давах,ама си взехме кана брита и мисля ве4е само от нея.

# 61
  • sf
аз му давам предимно чешмяна. не съм привърженик на минералните. ако сме на път- изворна, ама колко е изворна-не знам.

# 62
  • София
Привет и от нас. Водих ги на лекар сутринта, че кашлят и са с темп. Изписаха ни разни капки, сиропчета и изопринозин. Приспах Виктор и Георги ме попита, а защо не съм нахранила Вики  с мляко. Право беше детето, покрай това да ги натъпча със всевъзможните лекарства забравих да дам на детето да яде. Crazy Не ги бях вършила до сега такива. Blush Не съм спала покрай тях през нощта, и сутринта за да съм солидарна пих чай. А без кафе не съм пълноценна. Отивам да си приготвя едно, че да не забравя и обяда им. Embarassed

Водата я редувам - Брита, изворна, минерална /в редки случаи, когато навън нямам друга под ръка/.

# 63
Здравейте  wavey
uva_uva насъбрало ти се много  на теб  Hug
kami27 Евичка е много будно детенце със силен характер  Heart Eyes
Всички болнички да оздравяват  Hug Hug Hug
И Ина много говори - не млъква само си мели там нейни думички и тези дето си ги знае Laughing
Водата редувам- чешмяна, изворна, минерална  Peace
Уф нещо не мога да се организирам  Rolling Eyes

# 64
  • София
Uva,  Hug

Аз редувам преварена чешмяна с изворна, напоследък май повече изворна, което не знам дали е много добре.

# 65
всички води са минерализирани, включително и тези от чешмата. Важно е за тях минерализацията да е слаба (особено натрия), казват, че Девин изворна била най-подходяща, но като гледам какви репортажи за храните и качеството им вървят от вчера по тв, не може да сме много сигурни какво ядем и пием...

В една тема прочетох бабешки лек за болно гърло, тези които са го пробвали казаха много положителни неща - кипва се мляко, в него се капват няколко капки лимон, за да се пресече, прецежда се и от гъстото се прави компрес на врата с найлон и плат  Peace

Цитат
Марти, точно това имах предивид със зодиите, че не са еднозначни нещата. Иначе, и аз си отговарям донякъде на зодията.   Като си правиш хороскоп при специалист казват ли ти нещо различно от това какъв си? Аз знам каква съм, но искам да разбера някои други неща.
Какво значи, че са назадничави раците?

На моята приятелка й каза неща все едно на гледачка е отишла (за миналото), вкл. й каза, че ще има връзка с мъж, чужденец, свързан с САЩ по някакъв начин и работещ в компютърна компания. След два месеца (май толкова горе-долу беше) се запозна с грък, който е израснал в Щатите, работи в компютърна компания и имаха връзка няколко години...и не мисля, че е случайно, защото имаше още "съвпадения", но това е най-фрапиращото. Само, че Иван Станчев беше много добър астролог, не само правеше, но и разчиташе хороскопи...има си и шарлатани, няма какво да си говорим

а назадничав е обратното на "инициативен", "такъв, който е склонен да промени нещата"...може би най-точния синоним е консервативен", ама не съвсем. Разбира се не всички раци с такива, но е типична черта. Може би като се замисля е по-добре да се използва консервативен, защото "назадничав" има малко негативен отенък. На мен лично това качество ми допада, за не бих могла да живея с човек, който всеки ден ми сервира по някоя изненада, трудно приемам промените и обичам рутината, познатите неща. Нямам никакъв проблем да ходя всяка година на едно и също място на море например, даже се чувствам по-добре така...

Никола пие по 200-300 мл вода и около 150-200 мл портокалов сок...

# 66
Ние пием чешмяна вода, откак се преместихме се оказа, че тук водата е много хубава. Според мъжа ми сме към Витошки водопровод, каквото и да значи това. Има едни пречистватели за вода, монтират се на чешмата, отдавна се каня на някой такъв.

# 67
  • София
Марти това е изварен компрес Laughing

# 68
здравейте
Ува, бързо оздравяване на малките  Hug
Кирова, подобно пожелание и за Сашко  Hug
Ева пие само изворна вода  Thinking.Рядко изпива повече от 100гр на ден вода и 150гр портокалов сок, но още пие по 180гр мляко сутрин и вечер.Много се чудех дали не е малко това количество ,но често пишка и затова не се замислям по сериозно.
Отивам да правя чийзкейк и после ще гледам някой филм  Laughingако Ева няма друго мнение и се събуди пак по-рано

# 69
  • sf
Водих Кико на доктор. Положението не е толкова зле,колкото очаквах. Но все пак ни праща на детски пулмолог , защото от всяка хрема прави обструкции и трябва да се вземат мерки преди да стане хроничен бронхит или още по-лошо астма.
А утре ще правим и ПКК. за какво и аз не знам.
Аз имах разни алергии и бронхит като малка. Ужасно беше,но в пубертета изчезна всичко. Дано и Кико с е оправи.

# 70
Незнам коментирахме ли пиенето на флоурни капки.Аз се чудя дали да давам,педито всеки път ми напомня,по 4 капки.Имам го,но още не съм давала.
Бързо да се оправят болните!

# 71
Извинете ме за непросветеността но за какво са тези флуорни капки Embarassed Embarassed
На мен педито нищо такова не ми е казвала  newsm78
А ходихме в петък на консултация - 12 кг и 92 см е станало човечето /да си похваля гарджето  Mr. Green/

# 72
Имам въпрос. Ако се осигурявам 9 месеца преди раждането на една заплата , а три преди това съм се осигурявала  на минимална как се изчислява след това сумата, която ще получавам по време на майчинството? Питам заради моя приятелка. Малко е неясно, но бързам

# 73
  • София
Вики,аз ти предлагам да го заведеш при Масларски.Ако няма спазъм хич и не се занимавай с пулмолога,направо си изписват за астма.Пълната кръвна картина сигурно е за да се види дали е бактериално или вирусно.

# 74
Аз съм правила компреса, който Марти написа, за мен и мъжа ми. Наистина е успешен Peace Само, че го пресичах с капки оцет.
Дели е рак с асцедент лъв.

Общи условия

Активация на акаунт