Юлчето към слънцето поглежда и с радост сутрин се зарежда

• 11 423
  • 299
  •   1
Отговори
# 75
Donsita дано се оправите бързо и дано не се стигне до астма. Моят син е на поддържащо лечение за астма. Никога не ебил със силен пристъп и дано никога не получава, но от време на време получава спазъм на белия дроб и затова сме с ежедневни инхалации, докторите се презастраховат, тъй като е недоносен. Ако искаш кординати за детски полмулог пиши.
Искам да помоля модератор да поправи името на сина ми в началната страница - той се казва Костантин. Благодаря предварително.

# 76
  • sf
Иве, мен ме притеснява,че от всяка хрема започна да прави бронхити. Ако трябва и с друг доктор ще направим консултация. Но ми е притеснено определено.
Ще ходим при д-р Райчева в Детско здраве. А после може и на частно при д-р Куфраджиева.
Сложих да варя боб и задрямах с Кико и се събудих от миризмата- той се опекъл почти  Crazy

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 18:07 от donsita

# 77
Aleksi Koko, готово е  Simple Smile
Вики, пише се детСко  Wink

# 78
  • sf
Грешка в бързината.
страх ли те е от мен, та се криеш под общия ник ?  Wink

# 79
  • София
donsita, дано не е толкова сериозно.

Кая не спа почти през деня, сега върви на заспиване, чудя се как да я разсънвам. Даже явно се е унесла, докато пиша, а аз й казах нещо и тя така се стресна, че трудно я успокоих. Ама се разсъни, де.

Ина е много висока!!!

Аз днес много се зарадвах, защото разбрах, че от 16 февруари пак ще дават "На кафе" по Нова. Като студентка обичах да го пускам сутрин. Хороскопите ще ги прави съпругата на Иван Станчев.

И на мен ми е много интересно да си направя някой път истински хороскоп.

Флуор никога не съм давала на Кая и не вземах по време на бременността, защото тогава в работата пиехме Девин със син етикет, а вътре си има доста флуор. Яна, много е важно да се определи дозата, зависи от това  каква вода пие детето, а и ти докато кърмиш. Предозирането може да има лош ефект върху здравето на зъбите, и май не само. Във форума имаше доста теми и най-добре говори със свестен стоматолог. Аз предпочетох да го пропусна флуора. Според моята стоматоложка като алтернатива мога да давам на Кая дъвчащи калциеви таблетки, като стане по-голяма.

видяхте ли това: http://dnes.dir.bg/2009/02/03/news3947507.html

# 80
Бубе, ще се гледат 12 месеца назад от месеца предхождащ месеца на първият болничен лист.Сумира се сумата от всичките месеци и се дели на работните дни през тях,така се получава средно дневно възнаграждение ( тази сума е от нетната заплата- т.е сумата която е останала за получаване след приспадане на осигуровки и данъци).След това това средно дневно възнаграждение по 90% и се получава обезщетението на ден,което ще получава 12 месеца след раждането на детето
Аз не давам такива капки  Peace

# 81
  • София
Е седна на мен да обясняваш че те било притеснено от хремите и от бронхитите,Ради 4 пъти беше болен два бронхиолита и една пневмония и ларингит.Тя и Куфарджиева приема с направление.Виж някой по читав УНГ.Надявам се пулмолога да не изпише Сингулер,все с този препарат се застраховат след АБ

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 18:49 от Ива&СиЕ

# 82
  • sf
А какво му е на Сингулера?
Той сега е само на Вентолин. АБ не е пил от отдавна.
На мен ми казаха,че Куфраджиева не работи със здравната каса.  newsm78  Утре ще проверя. Тя май е по-добра от Райчева.

# 83
  • София
И Виктор е така. Вчера само сумтеше, сега така кашля, че чак мен ме боли.  Гого не ми е правил бронхити/ при него бяха ушите/, но малкото човече -от  хрема и се влошава само докато разбера че е болен.Рядко меря темп., когато наистина усещам че е много горещ / в случая на Вики/. Засилих се сега и се оказа че батерията на термометъра е сдала багажа. Може би е по-добре, иначе цифричките които ще покаже няма никак да ми харесат. Confused

# 84
  • София
Ще пиша на лични,ако искаш да не разводнявам темата.

# 85
  • sf
Иве, пиши когато и както ти е удобно.

# 86
Ува,много мъчително!Има ли кой да ти помага сега?Дано се оправят бързо,а ти малко да починеш.
Вики,дано не е нещо усложнено.
Галенамерси и аз имам тази информация за флора.Купувам за втори път за второто дете и не давам.И вигантола ми препоръча пак,сега и за него се чудя.
И аз така за размерите на Инка,много висока.  newsm78 Помислих,че не са премерили точно Никола,84 е той,11.500кл.
Дописвам.Приятелката ми роди днес дългоочаквано момченце Александър!Не устиска до петък.Да е много здрав и силен!Много да се обичат и радват заедно!

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 20:20 от Ianamama

# 87
  • sf
И Вероника всяка хреме я удряше в ушите. Надолу никога не е слизало, но ей го брат й пък обратното. 
Ако се наложи и на алерголог ще го водя, при д-р Мустаков.

# 88
  • USA
Иве, пиши ми и на мен за Сингулера.
Ува  Hug.
Честито на дългоочаквалите майки.

# 89
Янче, честито на приятелката ти, много радост да й носи малкия Александър  Peace

Иве, явно е същото, да  Laughing ще го изпробвам при първа възможност (мен всяка болест ме удря в гърлото), още повече, че  и вие казвате, че върши работа

бързо оздравяване на малките болници  Hug

сетих се да ви питам нещо (вчера Ками ме подсети) - наистина ли има връзка между кърменето и цвета на очите, струва ми се невероятно това и ако има как я доказват тази връзка. Знам, че излизат много теми по въпроса, но не ми се четат  Confused

Общи условия

Активация на акаунт