Юлчето към слънцето поглежда и с радост сутрин се зарежда

• 11 424
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
Аман от тия болести!

Влади ей сега пак спи, но заспа с Т и не знам дали щя я вдигне или свали на сън... Но през 1 седмица да е на АБ и да вдига 39 и нагоре хич не ме кефи, че даже ме притеснява. Чудя се дали да го водя на УНГ (проблема му е все секрети отзад по гърлото от носа и възпалени уши) или да разчитам, че като си стои вкъщи  1 месец ще избегне опастностите.

Замислям се ако имам повече кърма дали да не му давам и на него изцедена (специално си купих ел.помпа Медела  Wink ) Кирова, спомням си че ти така даваше и на баткото. Дали имаше ефект? Дали си струва?

Характера и възпитанието... мнооого дълга тема! С мъжа ми - горе/долу се разбираме или поне стигаме до консенсус, ама със свекитата - аман вече да се разправям ! Повтарям едно и също, не ме слушат, после съм крива защото им повтарям... Хубавото е, че Димитър (мъжа ми) ме подкрепя, че ние сме родителите и правилно или грешно, важи нашето мнение bowuu

# 91
Яна, честито приятелско бебче!!!  bouquet Да е живо и здраво и чаровно като твоите юнаци Wink

Чак сега се усетих, че и сега 6-ти е петък. Както сте заприказвали за нумерология и тем подобни - ако уцеля 6-ти и двамата ще са родени в петък на 6-ти. А ако докарам и часа.... Party

Айде лека вечер!

# 92
  • USA
Марти, няма връзка между цвета на очите и кърменето. Често, докато се кърми детето е с по-мътни очи и затова казват, че синеели, но не може да си променят цвета от самото кърмене. Кристиан е с много тъмни очи и още доста рано се видя, че ще е с тъмни очи. Избистриха му се също доста бързо, въпреки че го кръмих доста месеци след това.
Били се загуби.

# 93
  • София
Яна, да е жив и здрав Александър, и да се радва след време на братче или сестриче!

Дано са по-добре през нощта и утре двамата Виктор-овци и Влади!

Казват, че очите търпят промени, докато се спре кърменето. Но наистина децата с доста тъмни очи са си с такива от съвсем малки (може би и тези с много светли, майките на синеочковци да кажат). Също и едва ли при кърмене до тази възраст, на която са сега децата ни, продължава да оказва такова влияние. На Кая очите бяха доста зеленикави допреди 3-4 месеца. Сега вече май са си кафяви.

# 94
здравейте пак
Аз не съм чела нищо свързано с кърменето и промяната на цвета на очите, само съм чувала оттук ,оттам и затова ми е интерсно  Grinning
Янче, Вигантол по препоръка на Масларски трябва да се дава в зимните месеци по една капка на ден,независимо дали фонтанелата на детето се е затвориладруг е въпроса че аз често го забравям
За Мустаков и аз чух преди няколко дена, но моят зъболекар спомена че тези изследвания се парвят след 3 годишна възраст.Вики знаеш ли повече по въпроса?
Цвети , дано да е добре Влади и наистина май е добре да остане вкъщи ,да видите как е ,ако пак боледува ще го мислите.Сега не се тормози с лоши мисли  Hug

# 95
Добро утро!
Аз съм била при Мустаков,прави се кръвен тест.Може и преди три години,защото познавам мами с малки деца при него.С астми,най-често с алергия към полени и алерия към краве мляко.
Цвети,малко остана вече,айде пожелавам да се наредят нещата както го искаш,та и по-добре!  Hug По-добре да ти е здрав Влади,в началото знаеш бебетата само ядът и спат.Тъкмо да свикне на шум да спи малкия.  Wink Аз си спомням като се прибрах от болницата някаква лудница настана.Но като изпратих всички и останахме само тримата,децата заспаха и аз изпитах голям кеф.  Simple Smile

# 96
  • sf
Добро утро и от мен!
Към 9 ще го водя за ПКК, едва го удържам да не яде повече.

# 97
Добро утро!
бързо оздравяване на всички болни
ние засега удържаме фронта,но Дани имат в градината скарлатина, дано ни подмине
лек ден!  bouquet

# 98
Добро утро
Цвети аз давах на баткото защото така или иначе се цедях  малкия не искаше да суче,о и се струва че имаше ефект и е минавал само с хреми в този период ,но може и да си внушавам .Все пак ти препоръчвам да го оставиш в къщи ако имаш възможност така ще намалиш вероятноста да пренася болести в къщи .

# 99
  • На края на вселената!
И аз мисля, че няма връзка цвета на очите с кърменето. Те се променят с времето, и по една случайност при много майки времето на кърмене е такова, че съвпада с времето за което се променят очите.

Ако имаш кърма, Цвети, давай на баткото. Няма да му навреди никак. Пожелавам ти много сили и успешно да мине всичко!

Дес, дано не хващате скарлатината, че е гадна и дори не прави имунитет.

Флуорни капки не давам, защото съм доста против. За Вигантола няма лошо да се дава. Той помага за усвояването на калция.

Ками, ако говориш за УНГ за Ева, не винаги е след 3 год. Ако се наложи операция е хубаво да е след 3год, заради пълната упойка. Но до тогава може да се следи от УНГ. На мен дълго ми отказваха направление за УНГ за Лина. Когато се роди Кати и се преместихме от Студ.град в Овча купел си сменихме и лекарката. Новата ни даде направление за УНГ. Оказа се, че сме били на границата и съвсем скоро е щяла да почне да губи от слуха. Прегледа й беше на 3г и 2м.

# 100
  • sf
уф, приключихме в поликлиниката, беше пълна лудница там.
Дишането му определено се подобри, кой знае утре пулмоложката какво въобще ще чуе.

а ето с какво се забавляваше сутринта докато изпращах кака му на училище.
http://picasaweb.google.com/donsyy/Atanasovi#5298812602369469794

# 101
Мими,аз водих Никола на УНГ,но тя ми каза да го заведа пак когато повечето зъби са избили и има по-малко секреция.Както и в друг сезон,когато няма толкова вируси,хреми и т.н.Ти как мислиш?И би ли препоръчала специалист УНГ.
Надина вчера направи пак опит да тръгне на плуване,но без успех.Поне тоя път стигна до басейна.  Joy що така не му харесва на тва дете,а имаше желание,нов бански купихме.Тука с часове откарва в банята,най-вече щото се прави на русалка и се надява да й порасне опашка.  Laughing Но с плуването пак провал.Еми то пък неможе да й харесва всичко,няма да я насилвам.Може някой ден пак да прояви желание.

# 102
  • sf
И аз съм чувала,че тестовете за алергии са след 3г възраст. ако се наложи ще проуча още. Четох за Мустаков -има и доволни , и недоволни, като със всичко. Дано не опираме до него.
Снощи имахе грандиозен скандал със свекито. Каза,че повече за нищо нямало да ми помага  Joy което ме накара да се спукам от смях. Иначе й казах,че не искам да ме уважа, защото и аз не я уважавам и тя почна да ме обижда как ли не. ама то с простаци какво да си кажеш. Както и  да е.

След малко ще излезем с Кико. Дано не заспи,че е станал в 6, а после няма да легне до 15ч.

Айде стига съм си чесала пръстите  hahaha

# 103
  • На края на вселената!
Яна, може да има резон в това. Стига да няма някакви остри индикации за спешност. Мога да препоръчам специалист УНГ, но на лични  Grinning А за алерголог и аз знам за след 3г тестовете  Peace

Вики, гадно е така. Защото и децата го усещат. Дано се осъзнае малко тази жена Hug

# 104
Добро утро!
Ама май не е 4ак толкова добо с толкова много болни4ки деца,бързо оздравяване  Hug
Вики ужасно е,мойта съ6то не мога да я понасям,ама поне се виждаме 1-2 пъти в месеца и за малко и нямаме време да се скараме  Joy
Аз водих Марти пти УНГ в ИСУЛ ,за6тото има6е кръв в носа.Много бе6е внимателен доктора,само дето висяхме 2 4аса ,6тото бе6е на операция .Казва се Попов ,без 4ас приема.Ако някой иска мога да дам и тел му  Peace

Общи условия

Активация на акаунт