Влади ей сега пак спи, но заспа с Т и не знам дали щя я вдигне или свали на сън... Но през 1 седмица да е на АБ и да вдига 39 и нагоре хич не ме кефи, че даже ме притеснява. Чудя се дали да го водя на УНГ (проблема му е все секрети отзад по гърлото от носа и възпалени уши) или да разчитам, че като си стои вкъщи 1 месец ще избегне опастностите.
Замислям се ако имам повече кърма дали да не му давам и на него изцедена (специално си купих ел.помпа Медела
) Кирова, спомням си че ти така даваше и на баткото. Дали имаше ефект? Дали си струва?Характера и възпитанието... мнооого дълга тема! С мъжа ми - горе/долу се разбираме или поне стигаме до консенсус, ама със свекитата - аман вече да се разправям ! Повтарям едно и също, не ме слушат, после съм крива защото им повтарям... Хубавото е, че Димитър (мъжа ми) ме подкрепя, че ние сме родителите и правилно или грешно, важи нашето мнение
Да е живо и здраво и чаровно като твоите юнаци 

що така не му харесва на тва дете,а имаше желание,нов бански купихме.Тука с часове откарва в банята,най-вече щото се прави на русалка и се надява да й порасне опашка.