You were always on my mind

• 16 597
  • 306
  •   1
Отговори
# 270
Аз по принцип също не давам нищо при темп.до 38 .Но тази сутрин направо откачих като видях 39,2. И сега я меря през час ,защото ме е страх да не се повтори. Все още си е с 38 градуса. Притеснява ме ,че панадола не е дал никакво отражение. А до сега винаги много бързо ни е помагал. Звънях и на неонатоложката да чуя и нейното мнение. И тя ми каза да не позволявам темп. над 39 ,за да не получи гърч. Много ме е страх. Дано се пребори мъничето. А иначе си е все така палава. Само малко по-кисела. Не кашля. Най-много един два пъти,и то все едно се е задавила със слюнка. И неонатоложката ми каза ,че най-вероятно е вирус ,кото трябва да започне да отшумява след 3 дни. А антибиотика бил превантивно да не премине в бактериална инфекция. И тя се учуди малко като й казах,че не кашля и не й текат сополи,а и гърлото не й е червено. Предложи да направим кръвна картина. И сега чакам половинчо да се прибере от работа и да ходим да пуснем кр. картина.

# 271
  • София,
И аз това щях да те посъветвам да пуснете кръвна картина.
Вероника беше така, не кашляше много, но пък като се закашля кашлицата си беше влажна, а температурата изобщо не падаше под 38 гр., нямаше хрема  Rolling Eyes. Дано се преборите и да няма усложнения   Praynig Praynig

# 272
Жоро повиши ли Т над 38 ,давам веднага панадол.Страхлива съм много ,и не искам да рискувам.Сестра ми като е била бебе ,е получила гърч от висока Т и едвам са я спасили.Да пази господ ,от такива работи Tired

# 273
Midi4ka* , дано утре малката е по-добре вече, без температура и други екстри  Wink
Щом Панадола не действа, ако искаш да се пребориш с температурата, мисля че можеш да дадеш капки Хексалгин. Те са с по-силно действие. Но се консултирай все пак  Peace

# 274
Хексалгин, да PeaceДаваш толкова  капки ,колкото  килограма е детето.май  ,тъй  беше newsm78

# 275
И хексалгин си взехме. Ама тях гледам в по-краен случай да ги давам.Отиваме за кръвната картина.
Стискайте палци. Praynig

# 276
Мидичка, имате по едно стиснато палче от нас. Дано всичко е наред.  Hug

Честита месечинка на Насето и от нас с Ели. Голям сладур е. Да е жив и здрав.

И Ели точи едни сополи... придружени с кашлица. Изпи едно шише Стодал, едно Проспан и сега е на АСС, а кашлицата не минава.  ooooh!

# 277
  • София,
tanita инхалации и то с вентолин, само това помага на нашите дечица Sad
Мидичка какво стана с кръвната картина - готова ли е, как е МИми, а температурата спадна ли и? Thinking

# 278
  • София и там където не се пуши
Днес в Часът на мама - говореха за аутизма. Там специалист говореше специално за ваксините.
Гледайте предаването непременно. Абе много е интересно.

# 279
НАбързо-кръвната картина стана след 30 мин. Добре ,че познаваме жената и се нае да я изследват веднага. Всичко е нормите,с изключение на ПОНИЖЕНИ левкоците,което според нашата позната там и според неонатоложката на Мими говори за остра вирусна инфекция. КАто се прибрахме темп. си беше 38.3 и й дадох Хексалгин,че се измъчи цял ден с нея. И 1 час по-късно ,вместо понижена,беше 39. Откачих. Дадох и и нурофен и от тогава -вече около 2 часа -постепенно пада. Сега е 37,8. НАправо ще се побъркам. Изчетох доста по интернет и се обърках още повече. Още повече ,че на едно място пишеше ,че Нурофена може да предизвика бронхоспазъм. Абе направо-луда работа. Из целия апартамент се носи аромат на оцет. Дано вече не вдига толкова висока темп. А като звъннах и на педи да й кажа за ПКК-леле как ми се накара. ТЯ знаела какво му е на детето ,нямало нужда от кр.картина,и други глупости,ама по-добре да не се сещам.
ТА стискайте ни палци утре да се включим с добри новини Praynig.
А НИки съвсем се загуби. Дано Алекс е добре Praynig.
ЛЕка вечер. Отивам да гледам Бягство от затвора Heart Eyes

# 280
  • София
Мидичка, хич не й обръщай внимание на тази докторка, много добре си направила, че сте отишли за кръвна картина. Как така тя знаела, да не е медиум, може да им хиляди други причини... не че съм доктор, ама не е редно така да ти се кара, даже е трябвало тя да ви изпрати за ПКК. Дано да спите добре тази нощ и бързо да ви минава този гаден вирус.  Hug

# 281
Понякога ми иде да  fight тези лекари. Как так знае какво му е на детето ,като не е пуснала никакви изследвания. Дано детенцето не вдига температура повече , че милото се е измъчило с тая висока Т. Дано му мине бързо. Hug

# 282
Добро утро.
Тази сутрин съм сама, няма никой за компания.
Мидичке как сте днес? Дано бързо се оправи Мимето Praynig Praynig Praynig, че тези температури са ужасни. А и вашата лекарка е ужасна. Педиатърката на Коки винаги му прави изследвания и гърлени секрети и носни секрети. Тя му знае патилата и е много внимателна.

# 283
Хаай момичета Hug мидичке как сте с мимито?Не се притеснявай   вече Аб ,сигурно действа. Viki_76,Виктор как е, прегледа ли го друг специалист?    момичета ,Ники не пише и ме притеснява.Дано ,Алеск е добре.

# 284
  • София,
Добро утро и от нас!
И аз се притеснявам много за Ники и Алекс ooooh!, дано да са добре! Praynig
МИдичка а вие наистина как изкарахте нощта, дано нямате вече Т, ЗИната как го пиете през 12 часа ли? newsm78
А днешните доктори наистина са  просто отврат, изобщо се мислят за всевишни и ако може да спестят изследванията и да гадаят и налучкват ще е много добре, нали от техните пари после трябва да плащат за изследванията #Cussing out
Аз пък се чудя сега как ще излезем в този сняг с Вероника, че трябва да отида до поликлиниката да ми отчетат мантуто, а пък късно следобед имам час и за пулмолог отново  newsm78, направо незнам какво да правя. Страх ме е да тръгна сама с колата, още повече че много вали, освен да хвана едно такси и да го помоля да ме изчака и да ни върне, че тя поликлиниката ни е много близко и не се съгласяват да возят до там. Другият вариант е да се пробвам да я оставя малката у комшийката за половин час и аз да отида сама набързо, обаче тя дали ще стои и дали няма да реве newsm78, ох много се чудя. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт