Венета Райкова срещу Люба Кулезич-гледахте ли?

• 25 191
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Старата мома Люба Кулезич си е злобна стара мома!
И това е!
Няма никакво значение дали е професионалист, критик и журналист.
Просто си показа грозната злоба и завист към всики жени, които са успели да забременеят и да родят!

# 16
Така мисля защото за мен детето не започва съществуването си от момента на раждането, а от момента на зачеването и всичко, което майка му прави, говори и чувства са сигнали и за него. По никакъв начин не осъждам това, че работи докато е бременна, просто за мен не е без значение какво правиш докато си бременна. Това е свързано с много емоции. Сами знаете как се отразява напрежение и нервна среда на бременността и на детето. И колкото и да си професионалист едно е да четеш новините, едно е да разразяваш скандали както е в малката сестра. Пак казвам - мое мнение.

# 17
  • София
Цирк е и за двете. А Венета, че преиграва, то е ясно.

Много точно казано Peace

# 18
Ужасен цирк направиха в "Здравей България"!
Че Венета преиграва - е ясно, не е единствената бременна жена на света, не спря да се хвали в медиите как работела- като,че ли само тя работи. Но, аз я разбирам - естеството на предаването и е такова.
Но и Люба Кулезич има право да пише в рубриката си своето мнение (дали е вярно, редно и прочие е друг въпрос). Жалка беше, като не успя да се овладее и да се държи достойно и интелигентно (нали има големи претенции в тази насока)

Не беше редно обаче да се отнема времето на Кулезич в предаването, за да се даде думата на Венета да иска обяснения.
Ако толкова искат да предизвикат скандал продуцентите - да го бяха направили в отделна рубрика.
И поведението на Милен Цветков - да се хили като първи сеирджия беше отвратително - нали затова е водещ, за да води и насочва разговора, а не да седи и гледа двете озлобени жени как се надхващат.

# 19
Да мниго е злобна.А Венито е много сладка  .

# 20
Така мисля защото за мен детето не започва съществуването си от момента на раждането, а от момента на зачеването и всичко, което майка му прави, говори и чувства са сигнали и за него. По никакъв начин не осъждам това, че работи докато е бременна, просто за мен не е без значение какво правиш докато си бременна. Това е свързано с много емоции. Сами знаете как се отразява напрежение и нервна среда на бременността и на детето. И колкото и да си професионалист едно е да четеш новините, едно е да разразяваш скандали както е в малката сестра. Пак казвам - мое мнение.
Peace Мисля,че Венета и иде отвътре да прави скандали ,без да се напряга излишно. Crazy
Всяка работа е свързана с напрежение и отговорности.

# 21
  • София
Изключително неадекватно се държа Люба Кулезич-сякаш па нещо я засяга лично,че Венета е бременна и прави предавания с тази насоченост!Голям праз!Честно казано,въобще не можах да разбера какъв й е проблема на тая!

# 22
Нееееееееее Милен се опита,но .......Кулезич не му позволи  да се обади

# 23
  • София
Проблема и е, че май никога не е била бременна!

# 24
Знам само, че бременноста не е болест. Не ми харесаха изказванията на Кулезич. Аз не харесвам Райкова и не гледам предаването й и дори мога да кажа, че много по-рядко я виждах сега по другите медии, отколкото преди да забременее.

# 25
По принцип Венета ми е ужасно антипатична, но днес Кулезич се изложи много.Такава злоба и падение,нямам думи.....

# 26
Излезте малко от бремелинската солидарност и честно отговорете - не е ли права Люба Кулезич? Венета не преекспонира ли брака си, развода си, зачеването си, бременността си? И не знам кой се е изложил, но тоя път Венета показа и затъпяване, освен обичайната си селска наглост.

# 27
  • София
 Грозно...
Нека има повече бременни жени по телевизиите,браво на всички ,които въпреки състоянието си работят.   bouquet

# 28
  • София
Като гледам Венета, оставам с впечатление, че да се ожениш за Тишо и да забременееш е подвиг чутовен.
Превърна и брака, и бременността си в панаир.
Люба Кулезич много ясно й обясни за какво иде реч, но тя не схвана метафората изобщо. Интелектуалният регрес от бременността при Венета е крайно отчетлив.

# 29
  • София
Верно нещо тъпееше Венетка - т.е. въобще не беше адекватна.
Но пак и прощавам, заради корема.

Дона, липсваше ми!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт