Венета Райкова срещу Люба Кулезич-гледахте ли?

• 25 215
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
  • София /Абсурдистан
Не знам защо, през цялото време си мислих, че тази жена все пак е  успяла да спечели сърцето на по-млад от нея, умен и привлекателен мъж.
...........който много демонстративно и би шута и се изнесе при хубава млада жена на неговата възраст...

# 271
  • София
Имах най-после възможността да гледам рубриката на Кулезич Grinning. Не знам защо, през цялото време си мислих, че тази жена все пак е  успяла да спечели сърцето на по-млад от нея, умен и привлекателен мъж. А хубавката Венетка - на Тишо.  Confused
[/quote

нищо не е спечелила. Младежа се жертва и я използва за да натрупа  първоначална популярност. Тя едва ли е имала нещо против крехкото агнешко.  Междувременно след като стана известен  я изрита и ученическата му любов му роди дете, после май и второ. Люба остана с пръст в устата.
Лейди, писали сме заедно.

# 272
  • густо майна Филибето
Еее, вие пък, никоя любов не е вечна Laughing Жертва, жертва, ама с плашило не (му) става Wink Не е като обратния вариант.

# 273
Последните коментари не бяха много на ниво, май . Чак на мене ми стана обидно. Не смятам, че Кулезич е грозна. А пък - то всеки стига до една  възраст....

# 274
Венета е доста по-семпла от Кулезич / според мен/. В интелектуално отношение. А пък това -кой с кого  живее, няма никакво отношение към темата.

Последна редакция: нд, 15 фев 2009, 08:32 от kalinka2

# 275
  • густо майна Филибето
Последните коментари не бяха много на ниво, май . Чак на мене ми стана обидно. Не смятам, че Кулезич е грозна. А пък - то всеки стига до една  възраст....

И аз не смятам, че е грозна. Опитах да изясня, на тези, които я смятат, че дори и да е така, все трябва да се хванеш за нещо. Кой с кого живее има отношение, става въпрос за личностните им качества. Всеки е отъждествяван в някаква степен с човека, с когото споделя живота си. А когато си на показ, това става важно.

# 276
Да ви разведря малко....
Тишо ше ги прави, с водоустойчиво фото и шнорхел.

А после ще я изостави за пореден път, защото само самотна майка не е играла.
И вдовица не е ! Ама шшшшт, да не го прочете ..че...горкият... Cry

Това е в кръга на шегата. Дай Боже никога!!!!

# 277

И аз не смятам, че е грозна. Опитах да изясня, на тези, които я смятат, че дори и да е така, все трябва да се хванеш за нещо. Кой с кого живее има отношение, става въпрос за личностните им качества. Всеки е отъждествяван в някаква степен с човека, с когото споделя живота си. А когато си на показ, това става важно.

na мен не ми е грозна ,но излъчването и е гадно.просто излъчва някаква злоба тая жена незнам.очите и по скоро го излъчват.

# 278
  • Be realistic - plan for a miracle.
Една дума: СМЯХ!:D http://vbox7.com/play:614f4448
Кулезич говори като жената, която венчава в гражданското - същата дикция и интонация на гласа Laughing Laughing Laughing

# 279
   Едва сега успях да го изгледам този "разговор". Но статията я четох още щом излезе.

Абсолютно права е Кулезич! Не е нужно да си критик и да пишеш анализи, за да прозреш поведението на Райкова.
Никога няма да забравя интервюто и с едно 18 годишно момиче, което скоро беше станало Мис- " с кого спа, за да те изберат?", "наистина ли си девствена?" и пр., возеха се в лимузина, беше грозна гледка. След това предаване осъзнах, че "Горещо" няма да бъде този формат, който се напъва да бъде. Просто защото неговата водеща не може да се държи по- различно от махленска клюкарка, ще ме извинява заради бременността си, но това е факт. Доказателство за последното е, че тя се омъжи за първия човек, който чисто човешки сподели, че я харесва в ефир.

Смея да твърдя,че Кулезич има доста по- рафиниран израз в статията, в сравнение с речника на Райкова, когато й гостуваха Пеньо и Панайот, или пък когато посвети цяло предаване на Златка и нейната драма с Алисия.

Всичко си има някакви граници и не трябва се сърдим, когато ни ги покажат.

# 280
Хайде сега да се изкаже и една стара потребителка, дето има спомени от края на  миналото хилядолетие.
Всяка крушка си има опашка. Още преди години Люба Кулезич успешно беше натикана в кучия гъз заради близките си отношения с Явор Дачков и съавторството им в едно предаване, в което успяха грозно да се изгаврят с едни от най-големите имена в българската култура и изкуство.
Атаката срещу тях двамата беше поведена от Кеворкян, който им посвети десетки предавания, в които директно я наричаше "сръбска курва" и с ред още по-безпардонни определения.
Кеворкян обаче напоследък демонстрира уважението си към Венета, като прие поканата й да гостува в предаването и в интервюто си открито изрази професионалните си симпатии към Венета като журналист. 
Та така, Люба Кулезич озлобя съвсем и при първата си възможност не се стърпя да го покаже, но камъните, дето ги мята, не са насочени само към градината на Венета Райкова......

Hug Първия път когато Кулезич се появи в сутрешния блок коментираше точно книгата на Кеворкян ooooh! Според анонса трябваше да представи още една книга, но толкова се заплесна с негативната критика към Кеворкян, че забрави да спомене другия автор и творението му.  Аз понеже гледах с интерес "новия формат" на предаването останах доста зачудена тази жена за какво са я пуснали там.  Весело ми е също как предишния водещ го изгониха по причина "използване ефира за лични нападки", а Кулезич едва ли не са и дали ефир само за да прави това.

Между другото усещате ли се момичета, че в тази дискусия останахте само тези дето всъщност четат жълтата преса и гледат предаването на Райкова...Защо я критикувате, като всъщност тези клюки са ви интересни... newsm78

# 281
  • густо майна Филибето
Аз не усетих... Rolling Eyes Знам ли кой кого гледа. А ти как видя?

# 282
Е родило се е вече момченцето. Кръстили са го Патрик, поне така пише  по сайтовете. Да им е живо и здраво, да не го докосне тази помия, която се изля в/у майка му напоследък  Praynig
А какъв журналист е Венета Райкова няма нищо общо с грозните нападки на Мадам Кулезич. Жалка картина беше тази попреминала критичка.
Кой и дава правото да казва от мое име, дали ми е неприятно да гледам тупащо сърчице на ембрион в ефир? Как си приписа правото да е глас народен! Как реши, че всички считат бременността, за нещо, което трябва да се крие засрамено! Юлиана Дончева също беше в ефир до деня преди раждането, но Кулезич и тогава е била в девета глуха та е пропуснала да публикува някой жълт ред ... или малцина са го прочели, ако се е вредила.
По повод "циничния" език на Венета - направо се разсмивам! Не е нужно да си с английски маниери или с превзет акцент от жълтите павета, за да станеш достойна майка.
....Но така е като на увяхнала критичка се налага да се бори за глътка/минутка ефирно време. Всички и пречат, най-вече зрителите, които явно предпочитат изявите на Венета Райкова.

# 283
Всички и пречат, най-вече зрителите, които явно предпочитат изявите на Венета Райкова.
E ти се сърдиш ,че Люба говори от твое име, що тогава говориш и от наше. Аз съм зрител, ама хич не искам да гледам нито Венета, нито Люба. Люба ми е безинтересна, а път Венета противна. От двете предпочитам да гледам.. изключения телевизор Laughing

Да й е живо и здраво момченцето Патрик и много радост да носи на съпруга й и нея. 

# 284
Всички и пречат, най-вече зрителите, които явно предпочитат изявите на Венета Райкова.
E ти се сърдиш ,че Люба говори от твое име, що тогава говориш и от наше. Аз съм зрител, ама хич не искам да гледам нито Венета, нито Люба. Люба ми е безинтересна, а път Венета противна. От двете предпочитам да гледам.. изключения телевизор Laughing

Ооо изборът си е твой разбира се. Но рейтингът на Венеткините предавания е достатъчно  висок, за да твърдя подобно нещо. Тук все пак акцентът е друг  - някой си позволи да нападне особено злобно бременна жена, за това, че не се притеснява да демонстрира най-сладкия момент от живота си.

Общи условия

Активация на акаунт