® E-bay - тема 21

• 38 860
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
Айде да задам още един идиотски въпрос: Какво означава FREE P&P за доставката?
zdravey znachi  "Free P&P znachi bezplatna ot strana na prodvacha no e za smetka na poluchatelq.

# 706
  • София
Заредих снайпера, но да задам един малко тъп въпрос.......трябва ли "снайпер страницата" да я държа отворена за да работи въпросната функция и да си наддава автоматично или мога да се "LOGOUT"-на, пък снайпера да си действа  newsm78

# 707
  • Magrathea
Заредих снайпера, но да задам един малко тъп въпрос.......трябва ли "снайпер страницата" да я държа отворена за да работи въпросната функция и да си наддава автоматично или мога да се "LOGOUT"-на, пък снайпера да си действа  newsm78
Може  даже да си изключиш компютъра Mr. Green

# 708
  • София
Може  даже да си изключиш компютъра Mr. Green

Сърдечно благодаря  Wink

# 709
Айде да задам още един идиотски въпрос: Какво означава FREE P&P за доставката?
zdravey znachi  "Free P&P znachi bezplatna ot strana na prodvacha no e za smetka na poluchatelq.

Абсолютно не е така. Значи БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и получателят не плаща нищо.

# 710

Снайпът наддава с минималната възможна стъпка. Никога не слага веднага максималната сума, която си задал.

Снайпера наддава с бида, който ти си заложила.
Ибей приема най-малката сума над последния наддал преди теб.
Например ако нещото е 5 лири, ти наддадеш чрез снайпер 10 лири. А последния наддал е биднал 6 лири, ти ще спечелиш с 6.50 лири, независимо че си наддал до 10.
Това е системата на ибей

# 711
Направих голям шлем
4 писти Hot Wheels + 1 Macqueen +15 колички hot wheels за 82 euro

Mesecina, mesecina,
joj, joj, joj, joj
Sunce sija ponoc bije,
joj, joj, joj, joj

# 712
  • Sofia
Момичета! Искам да попитам пазаруващите с Емпресата, като спечелите нещо посочвате адреса н афирмата в UK нали? А те как разбират, когато получат пакетчето, че това е за мен например, как плащам таксите им по 1;5 паунда на килограм и после таксите за куриер в БГ?  Shocked

# 713
  • Варна
Една питанка, как да търся ученическа чанта с твърд гръб. Има ли си някакъв термин или е както си е.

# 714
Една питанка, как да търся ученическа чанта с твърд гръб. Има ли си някакъв термин или е както си е.

backpack. Другите са gym sack.

# 715
Момичета! Искам да попитам пазаруващите с Емпресата, като спечелите нещо посочвате адреса н афирмата в UK нали? А те как разбират, когато получат пакетчето, че това е за мен например, как плащам таксите им по 1;5 паунда на килограм и после таксите за куриер в БГ?  Shocked

прочети първия пост и сайта на фирмата.

# 716
  • София
Направих голям шлем
4 писти Hot Wheels + 1 Macqueen +15 колички hot wheels за 82 euro

Mesecina, mesecina,
joj, joj, joj, joj
Sunce sija ponoc bije,
joj, joj, joj, joj

Лелееее, 85 евро давам само за парцалки  Joy Joy Joy

# 717
  • Sofia

прочети първия пост и сайта на фирмата.

всичко съм прочела аз-ама за тези неща, които ме интересумат нищо не пише

# 718
Пишеш си твоето име в регистрацията в Ибей и техния адрес. Така се знае пакетчето за кого е.
Таксите им се плащат на куриера, който ще ти донесе стоката, ако си от провинцията, т.е с наложен платеж.
Ако си от София - плащаш, когато идеш да си вземеш пакета от офиса им.

# 719
  • София
Сега забелязвам (при поредното плащане Crazy), че телефона в адреса на доставката (адреса ми е на Емпреса),който аз казах, че не съм променяла, всъщност не съм де, и си ми е домашен под адреса на Емпресата ... проблем ли е? Да не тръгнат нещо да звънят, а в нас обикновено няма никой? Още при регистрацията бях писала GSM-ма ми, но не го прие и писах домашния, че да мине вече, а сега се зачудих. Трябва ли да го сменям някъде, често ли се налага да звънят?

Общи условия

Активация на акаунт