Споделете 94

• 23 289
  • 756
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Ааа, аз го тегля по много сериозна причина.  Mr. Green
От трейлъра и от собствена рачешка интуиция съм 99,9% сигурна, че няма да ми хареса. Обаче, за да бъда коректна и обективна, ТРЯБВА да го изгледам, как иначе. И за това е особено важно да го изтегля. Но за сметка на "Дзифт", "Светът е голям..." е невероятен, та миналата година можем да пишем, че сме сътворили /ние, България  Wink/ поне 1 филм, не сме капо.

# 226
За това няма изкуство и шоубизнес в България. Щото всеки тегли.

# 227
Гюлфия,момиченце е,но е бойна кат момченце Laughing Heart Eyes Ето я тук малко преди първия и рожден ден http://images23.snimka.bg/005001821-big.jpg и на втория http://media.snimka.bg/1979/010212872-big.jpg

# 228
  • София
Ми...аз нямам скруполи.
Каквото мога отивам и гледам. За съжаление няма кой да ми гледа децата и това да отида на кино се случва веднъж годишно и когато се случи избирам български филм. Така или иначе, предпочитам да изтегля това, което не съм видяла, отколкото да не го, видиш ли, от някакви рафинирани  скрупули.

# 229
  • София

Ти никога ли не теглиш ???
Само си питам  Wink

# 230
Аааа, чак сега ми се изясни лошото настроение на Марадона  Laughing Сори, батка! Некст иър.

# 231
  • София
Алилуя!
Изтеглих, странното е, че в момента, в който го изтеглих и другият изчезна.  Shocked Няма сиид, нито пиър. Все едно някой е седял докато го изтегля и след това е излязъл.
Отивам в леглото, че почва да ме гони параноя.

# 232
# 233
Аааа, чак сега ми се изясни лошото настроение на Марадона  Laughing Сори, батка! Некст иър.

Не се излагай. Ние не се борим за некви второстепенни купи.

Ти никога ли не теглиш ???
Само си питам  Wink

Как да не тегля? Тегля много ясно. Всеки ден от банкомата.

# 234
Искаш да кажеш, че всеки ден вместваш личните си разходи в мизерните 800 лв : )

Не ме питайте защо съм станала в 5, след като си легнах в 1. Отивам да поправя грешката.

# 235
Уффф, днешните новини от Благоевградско ме отвращават  Tired

# 236
  • София
Сутринта в 6.30  и на мен ми подействаха разбуждащо. Образно си ги представих.
Споделям, че май ми се е паднал твърде добър шеф. Пу-пу.

# 237
  • Варна
Денят ми започна с: "Мъж заклал двете си деца...". Помислих си, сигурно в Америка някъде, а то било Гоце Делчев.  Confused А в една съседна тема се чудят може ли майка да отрови детето си.

# 238
Не може. Майката е от Делиормана.

# 239
Споделям, че учудващо много хора са готови да разпнат човек, само от чут по телевизията репортаж. Без аргументи, без доказателства, ей така просто, за спорта. Ровят в чуждата драма като лешояди в мърша.

Общи условия

Активация на акаунт