Споделете 94

• 23 287
  • 756
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Права си, Бианко! "Не съм от тях, как` Сийке" и храним собственото духовно бедно съществуване с чуждите нещастия и недостатъци.

# 241
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Ее, вие пък. Така е било, така и ще си бъде - во век и веков.
Хляб и зрелища.
Без амин.

# 242
Преди половин час ни спряха водата ooooh! Каквото и да поправят,дано е бързо.

# 243
споделям,че от няколко дни ,не спряха да дават Гала по нова.за рекламата на вип брадар.писна ми,идва ми малко в повечко ooooh!

# 244
Нали трябва да я извадят от нафталина преди да започне да им води предаването.

Искам почивка. Нуждая се от такава. Ама не да седя вкъщи, защото детето е болно.

# 245
Някой да вземе да пусне тема "Писна ми от...."

# 246
Здравеите, братчета прасенца  Heart Eyes 

# 247
Ели, това дето написа горното е все едно сладолед през стъкло...очите ми нервно търсят продължението  Blush

Споделям тежко утро след партито ласт найт. Но не съжалявам. Поне денят предвещава пролет. В Пловдив отсега е изгряло едно ясно, чуудесно слънце, чак подлъгва да се хвърлиш по къс ръкав и да тръгнеш с песен на уста, птички, пчелички и така нататък...

# 248
Писна ми от криза....

Постоянно чувам за съкращения и нови безработни. Прав ли съм като си мисля, че всеки безработен си намалява консумацията (освен на цигари) на всичко от което може да спести? Съответно това поражда спад в мизерните печалби на всички, които са произвеждали нещо за тези хора и води до нови съкращения. На мен това ми прилича на нещо като геометрична прогресия. Ако в един момент безработните станат твърде много и вече няма пари за цигари на детето? Единствения избор е да разбиеш магазин и да откраднеш. А това си е гражданска война.
Плаша се.

# 249
И аз се плаша, Келеш. Чак не ми се пише, че все на оплакване отива работата. Иначе пуша де, въпреки че цигарите намаляват броя на сперматозоидите ми. Просто минахме на едни миризливи украински фъшкии.

# 250
Зефс, за кризата си прав. За гражданската война не си. Масата българи са страхливи по природа. Събират малко смелост, когато се съберат на по-голяма група, но като им хвърлиш един камък и се разбягват като бездомни кучета.

# 251
Зефс, за кризата си прав. За гражданската война не си. Масата българи са страхливи по природа. Събират малко смелост, когато се съберат на по-голяма група, но като им хвърлиш един камък и се разбягват като бездомни кучета.

Марадоне, прави ми впечатление, че редовно се разграничаваш от всичко. От Споделете, от българите ...

# 252
Кризата не е толкова голяма, психозата я усилва с 30-50%. В такива години японското правителство е съветвало да се дават премии, да излязат японците на шопинг, да се раздвижат нещата. Важното е парите бързо да сменят собственика. Таксиджията да се подстриже, бръснарят да си купи торта, сладкарят - билет за Мадона.

# 253
Здравеите, братчета прасенца  Heart Eyes 

И ние те обичаме.

Не се плаши народе. Просто спри кабелната и не хвърляй пари за вестници. Нещата рязко се оправят. И това не е завиране глава във пясъка, а просто спираш системата, от който ти пият кръвта енергийните вампири и ти вливат обратно усещане за хаос. Разходи се и се порадвай на детето. И току виж осъзнаеш, че имаш повече лукс от родителите си и караш по-добра кола от тях. А те бяха щастливи......

# 254
Споделям горните две мнения...всичко е в главата.

Общи условия

Активация на акаунт