Споделете 94

• 23 325
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Добър ви ден, друзья, откачена седмица се заформя, на всичко отгоре ще свърши в петък, 13-ти.  Мистериите започнаха от тази сутрин. В шест (!!) сутринта на вратата се звъни. Нали се сещате как изпълзях до вратата, а там, с противно жинерадостие някакво мъжле се усмихва. Мъжле ви казвам, метър и четирсет, пипнато с вратовръзка и шлиферче. Целия беше шанхайски размер ХХЛ, само носът му като на висок, едър мъж. "Добро утро"- вика - "Вие ли сте Стоянова". Аз още сънена, от високо - "Да, кажете". "Ами  аз съм готов, наложи се да тръгна по тъмно, за да ви ги доставя навреме". Малко се поразсъних, но  въпреки това изобщо не вдявам за какво ми говори. Пък той не спира да намила - "Не намерих място за паркиране, спрял съм през два блока, ама не се притеснявайте, за нула време ще ги стоваря. Само елате да ми държите вратата". Сега вече леко се озадачих и изфъфлих- "Ама какво да ми носите, нищо не съм поръчвала". Тоз май се ядоса и се напъчи като петел, изведнъж стана с цял сантиметър по-висок и не знам как успя да ме изгледа отгоре, но го направи и ми вика- "Как така, аз какво ще ги правя сега, освен това ми дължите остатъка от сумата!" Е тука вече се събудих и му тряснах вратата, без изобщо да се обяснявам. Пък той кат се облегна на звънеца - явно беше решил да остане там окато не се разберем. След кратка схватка - словесна само, аз на по-малки не посягам, се оказа че всъщност търси другата стоянова от горния етаж, пък и аз може ли да съм такава патка, Стоянова ми е моминското име, все още съм с цветна фамилия... В суматохата обаче забравих да проявя чисто женско любопитство и да питам какво е аджеба туй нещо дето в ШЕСТ сутринта го доставя! Та така. До довечера ще пукна от любопитство, специално ще отида да звънна на съсеката да я питам какво е поръчала.
Хайде спорна седмица Hug, и не забравяйте- ако ви се случват странни неща, то е защото в петък е тринайсти.

# 601
  • Пловдив
МиУото ми организира културно-масова програма.  Heart Eyes Първо малко по магазините и после на кино. Гледахме толкоз прочутият "Рицарят тамплиер", дето чак и от торентите го свалиха, защото бил чудо невиждано. Ами... мила, средновековна любовна история. Много интересно, че говорят на шведски. Т.е. единственото интересно. А, и един красив арабин. Малко исторически факти и нищо повече. Иначе, ако не ви се ходи на кино, не се напъвайте заради него.
Книгата по-хубава Simple Smile

# 602
То остава и по погрешка да ти доставят едни кила дрога.  Shocked
Върви разправяй после, че нямаш кака.
Седмицата започва откачено. В наше село един мъж пък намерил брат си прясно обесен и успял да го снеме и съживи.
Шакира има РД.

# 603
Искам да споделя успешно преминал рожден ден на "супружеството" вчера. Най-накрая майка ми ПРИЗНА, че съм ПО–ДОБРА от нея в нещо. В случая - приготвянето на три салати и две ястия и подреждането на маса за гости. Като ми го каза тази сутрин, преди да си замине за малко на се изръсих от стола, толкова съм свикнала с критиките Party
Изобщо, ама изобщо не държа да съм първенец в подобно съревнование. Доброволно отстъпвам приза на свекърва си. Три салати и две манджи? Аз толкова готвя за цяла година.

http://wulffmorgenthaler.com/strip.aspx?id=4a81b351-c089-4fca-b582-c5de5c2e11df

# 604
  • о`майна лунна нощ е
Дишам през носа. И това, ако не е напредък.

# 605
  • Кацнала на едно дърво.
Фукате се, гледам.  Laughing
На тринайсти, в петък съм канена на изискано Св.Валентин-ско парти. Това беше фукнята, а сега оплакването. Много ми се ще да отида, но знае ли чиляк какво ще му сервира поколението?
П.П. Я да видим сега, кой от вас пръцна?
Не, не сте вие.
Тролът пак е напълнил гащите.  Shocked
Сбогом, дългът ме зове.  Mr. Green

# 606
  • Пловдив / София
Искам да споделя успешно преминал рожден ден на "супружеството" вчера. Най-накрая майка ми ПРИЗНА, че съм ПО–ДОБРА от нея в нещо. В случая - приготвянето на три салати и две ястия и подреждането на маса за гости. Като ми го каза тази сутрин, преди да си замине за малко на се изръсих от стола, толкова съм свикнала с критиките Party
Изобщо, ама изобщо не държа да съм първенец в подобно съревнование. Доброволно отстъпвам приза на свекърва си. Три салати и две манджи? Аз толкова готвя за цяла година.

Аз също. Две манджи за един ден не бих сготвила, пък ако ще не рожден ден, ами света да пропадне. Аз не готвя. Мразя и като мразя винаги нещо не се получава, както трябва да е.
Обаче обичам да ми готвят, щото съм чревоугодник. Mr. Green

# 607
Е то па мноооого трудно да сготвиш две манджи. Аз мога да сготвя 3 едновремено и крем брюле за десерт да направя. Даже имам специална мини горелка с която карамелизирам кафявата захар.

# 608
А така, Марадона, кажи им, кажи им!...Срамота, и това ми били жени. Аз за раждането на сина ми направих 4 вида салати (включително прочутата ми салата с рукола, чушка и пармезан), 5-6 вида предястия със сьомга и хайвер, а за основни ястия бьоф Строганофф и зеленчуково ризото...десерта наистина не помня, защото бяхме мъртво пияни.

# 609
  • Варна
Не се фукайте! Доколкото помня най- добрите готвачи в световен мащаб са мъже, за какво да се пънем жените и в това да ги надминаваме Laughing.

Споделям, че пролетта вече идва- на връщане от обяд видях четири поредни дървета покрити с наизлезли божи кравички. Жалко че нямах фото. Обичам да наблюдавам как се събужда природата.

# 610
Споделям, че в безалкохолното Бени, известно под кодовото име "Кола" има 9 броя Е-та.
Едното е ортофосфорна киселина (ако не греша Е 338), което си е така наречения "преобразувател за ръжда".
Какво по дяволите прави преобразувателя за ръжда в състава на безалкохолното???

Споделям още, че сега открих, че десния ми преден фар е тотално строшен.
Честито.
Подозирам, че струва колкото кола на старо - среден клас.

# 611
Аз като им разравях, че с Пепси се развиват ръждясали бортове, в наш дом ми се смяха.
Че то и в лимоновия сок дето си ръся цацата, Е-тата са поне 5.
Зевс, стария застраховател, а?

# 612
  • Пловдив
А така, Марадона, кажи им, кажи им!...Срамота, и това ми били жени. Аз за раждането на сина ми направих 4 вида салати (включително прочутата ми салата с рукола, чушка и пармезан), 5-6 вида предястия със сьомга и хайвер, а за основни ястия бьоф Строганофф и зеленчуково ризото...десерта наистина не помня, защото бяхме мъртво пияни.
Абе вие каквото толкова мислите, че съм сготвила?! Пъстърва на скара с орехов сос и пилешки пържоли във фурната, щото свеки не ядяла риба, снежанка, картофена салата и зеле с моркови   chef

# 613
Винаги, ама винаги, когато съм гладна, в тази тема се говори за храна. И това ако не е лош късмет Crossing Arms

# 614
......Аз за раждането на сина ми направих 4 вида салати (включително прочутата ми салата с рукола, чушка и пармезан), 5-6 вида предястия със сьомга и хайвер, а за основни ястия бьоф Строганофф и зеленчуково ризото...десерта наистина не помня, защото бяхме мъртво пияни.

...... Аз мога да сготвя 3 едновремено и крем брюле за десерт да направя. Даже имам специална мини горелка с която карамелизирам кафявата захар.

Недоумявам, но карам нататъка....

Кака ви не е за изхвърляне все още. Миналия петък успя да го начука на цяла зала младоци. Да видят те, какво представлява старата школа.....
Продължавам да смятам, че времето за сън е прекалено много. Ако можех да реализирам и тези 8 часа, щях да си постигна половината от плановете.

Общи условия

Активация на акаунт