Злато или сребро предпочитате?

• 14 828
  • 187
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас/София
Само злато нося

# 151
само сребро, не се възприемам със злато  Peace

# 152
На мен сребро не ми утива, а имам много и подаръци също от сребро получавам...но седи в кутията за бижута.
Нося злато

# 153
# 154
Определено харесвам сребро!!! Naughty

# 155
Сребро носех в тийн годините. Сега рядко нося бижута, но повечето ми са комбинация от бяло от и жълто злато. Имам и сребро, но малко. По ми е важно да е красиво и стилно едно бижу, отколкото от какво е. Никак не си падам по кичозните неща.
Харесвам и бижута със символика. Последно получих подарък висулка скарабей от бяло и жълто злато. Стана ми любима.

# 156
  • велико търново
само и единствено фен на златото.

# 157
  opredeleno srebro  Simple Smile Simple Smile Simple Smile  mn haresvam da razglejdam krasivi bijuta ,daje sega sam popadnala na edno mn qko saitche za bijuta  Flutter   www.bijuta.bg  Money Money Money Money  neveroqtno krasivi neshta ... dano da sam bila polezna Simple Smile

# 158
# 159
между другото преди имаше същата тема Mr. Green,но заглавието беше : "злато или сребро - какво предпочитате? " ,а ето и линка към нея  bowuu

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=368680.0

# 160
           През зимата и есента нося злато ,а през пролета и лятото нося сребро.

# 161
Предпочитам среброто, или в краен случай злато- но бяло.

# 162
  • някъде другаде
злато Peace

# 163
  • София
Бяло злато нося,защото прилича на сребро,но е по-лъскаво.

# 164
  opredeleno srebro  Simple Smile Simple Smile Simple Smile  mn haresvam da razglejdam krasivi bijuta ,daje sega sam popadnala na edno mn qko saitche za bijuta  Flutter   www.bijuta.bg  Money Money Money Money  neveroqtno krasivi neshta ... dano da sam bila polezna Simple Smile

mn interesen sait Simple Smile  za parvi pat vijdam ,takava interesna kombinaciq na srebro sas skapocenni kamani . Po nashite magazini ,moje da namerish ,srebarni bijuta obiknovenno ,turkoaz,kehlibar i drugi babeshki kamani. A tuk ima strahotni kombinacii na cvetni kamani dori s diamanti ...   Ti pazaruvala li si ot tam  simona ?

Общи условия

Активация на акаунт