Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-25)

• 17 824
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Благодаря на всички за честитките,много сте мили  bouquet

# 181
Привет от снежно Фарго, тук също вали цял ден сняг. Да ви кажа, че при нас всеки е длъжен да си почисти около блока или къщата, а общината чисти по главните улици. Собствениците на сградата където живея са толкова безотговорни, че веднъж реших да изляза без да предупредя съпруга си и ето ме на, бременна в 9 месец разчиства 1 метър сняг с лопатка за трохи, за да си изкара колата от гаража. Подивях тогава и се обадих на собствениците , а те ( извинявам се за израза ) си го изместиха от единия крачол в другия и чак след седмица, когато вече всичко беяе вледенено решиха че е време да се размърдат, но вече бе твърде късно....лед трдуно се разбива на -40С. От тогава мажо рине всеки път, за да е сигурен, че няма да повтарям тази гимнастика.
Относно тези пелени за които говорите...ами те тук са добре разпространени, но малко майки смеят да ги ползват, защото нали се сещате, че навън като сте, трябва мръсната пелена да си я занесете вкъщи с пълнежа Laughing. За позлване вкъщи мисля са добра идея, но ако само ми пишкат в тях Grinning. Можете и сами да си ги ушиете. Аз имах такива намерения, но каката я тренирах на гърне от 6 месечна възраст и тези ми планове остаха на заден план.
Ронка, може ли да ми пишеш и за гинеколог. Благодаря за инфото за зъболекар.  bouquet
yanchik, много вярно казано, но и ние като че ли бяхме по жилави.
Честита месечинка на малкия Иван Hug, прегладнях да гледам тия вкусотии   Rolling Eyes

# 182
26  , здравей Simple Smile Аз съм решила  и пълнежа да си нося в нас  Laughing  Crazy Кажи , ако имаш наблюдения как вървят там тези пелени...
За гинеколога   , аз съм при Д-р Партовска , много съм доволна... На консултации съм при Д-р Антимова . Д-р Партовска сега ще си мести кабинета и като разбера къде се намира с точност (че аз се ориентирам трудно, нали не съм от тук) , ще ти пиша Simple Smile 
Усмихнат ден желая на всички Simple Smile)  и едно ритниче от нас  Wink  preggo

# 183
26  , здравей Simple Smile Аз съм решила  и пълнежа да си нося в нас  Laughing  Crazy Кажи , ако имаш наблюдения как вървят там тези пелени...

Имай в предвид колко пишка детето ти.На Бамбино мио пише че 3 часа трябва да издържат,а Димана пие много вода и пишка много.Издържат само час и винаги дрехите й са мокри.Провери много внимателно модела който ще вземеш.

# 184
Mona-balona , върви на google i napishi cloth diapers и ще види саитове с такива безброй и цени много различни.Дори и на www.ebay.com ги има Peace

# 185
26, д-р Антимова препоръчвам с 2 ръце! Много добър професионалист и много мила и внимателна! Много жалко, че вече не работи в болницата. Иначе кабинета й се намира на ул. Петропавловска срещу Църквата в двуетажна къща. По-късно мога да дам точен адрес. Моя много добра приятелка живее над кабинета й. Работи със здравната каса.

Момичета, голям сняг при вас. Crazy Радвайте му се, ние тази година видяхме точно 2 пъти за по няколко часа сняг, и това си беше.

Лоритка, подсети мекакво ми се яде, а именно пълнени чушки!

Честито на всички имали повод за празнуване изминалите дни. Много здраве и късмет им желая.

ПП. 26, намерих адреса на Антимова. "Иван Рилски" 9.

# 186
Аз миналата година когато ходих последно,ноември тя си беше в болницата Антимова.Аз ходя при докторката срещу нея.От кога се е преместила д-р Антимова?

# 187
Аз миналата година когато ходих последно,ноември тя си беше в болницата Антимова.Аз ходя при докторката срещу нея.От кога се е преместила д-р Антимова?
Бубе, аз знам, че Антимова не изражда вече! Кабинета й на Иван Рилски 9 е от години(минимум 6г.)!
Не знам дали работи в болницата, може да ходи и там. По-късно ще се поинтересувам по-конкретно и ще пиша. Peace

# 188
Аз от нея си взимах направленията. Има кабинет в болницата, който работи със ЗК, но вече не е в отделението и не изражда.

Ох, момичета какво ще правим с този сняг, аз от 2 дена несъм мърдала от вкъщи и направо ще полудея. Страх ме е да изведа малкия да се порадва на снега, че ще го загубя някъде, трява да му сложа GPS.

# 189
Аз не говоря за израждане,а за кабинет за прегледи.От както съм почнала консултацията си в началото на бременноста до последната ми консултация след като родих тя си беше постоянно в болницата,в кабинета.
Гледам днес времето беше по-меко,снега се топеше.Дават го обаче да стига до -15С

# 190
Ей, ама аман ви казвам от обсъждане на тия лекари, то във всяка тема задължително ще ги обсъдим Wink , ама те не заслужават такова внимание  Mr. Green
Да ви се похваля- купихме си машина за хляб, а за нея трябвало и кухненската везна... та и с мерилка се снабдихме Simple Smile Много съм щастлива, отдавна исках да вземем, тази вечер правих хляб с типово брашно и сложих вътре тиквено семе, овесени трици и маково семе. Стана разкошен хляб (за който обича такъв тип де ) утре ще пробвам да правя кекс и бял хляб- ще имаме гости за вечеря, та ще има кой да го яде  Wink
Red_Sonya няма страшно, ако още 2 дена пече като днес ще се разтопи...иначе сега здраво е взело да замръзва, ние излизахме и на връщане на няколко пъти щях да падна.
_babyКъде се загуби? Как сте?
Mona-balona Ти пита ли майки, които са използвали такива пелени за марки, от кои са доволни?
loritka направо си ги представих тези чушки   chef
Лека вечер на всички  smile3524

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 09:34 от Bubeto*

# 191
Bubeto* Работя и като се прибера все има какво да свърша и време не остава.
Честито на всички, които имат повод, че нямам време и да чета, а вие пишете много.
Днес се прибрах с такси, а като тръгна, съжалих че съм се качила, беше ужасно. През целия път, таксито се поднасяше и се носеше като хоро.  ooooh!  Нищо не са разчистили, а минават с трактори и други машини. Само замазват очите на хората. От София до Мездра, даже малко преди Враца, пътят е изчистен до асфалта, а тук ще видим асфалта, когато се разтопи снега. Тези два дена се нагледах на ужасии, никаква подготовка за навалелия сняг нямаше.  Thinking
Валката тази седмица си е в нас, мъжът ми я гледа, че е болничка. Поне свалихме температурата, сега остана гърлото и нослето да се оправят. Ужасно е, растат и два кучешки зъба и са големи мъки. Sad Надявам се скоро да напиша нещо хубаво.  Rolling Eyes
А за докторите, наистина не заслужават чак такова внимание.  Laughing
Ще предложа нещо:
Няма ли да е по-добре, ако вместо толкова много картинки, се пускат само линкове към снимките? Много бързо свършват темите и няколко страници отлитат в снимки. А вие в последните две теми се оляхте с картинките.  Joy

И както казват едни приятели: Хайде със здраве.
Лека нощ.

# 192
Добро утро , мами Simple Smile)
Честит сняг, скоро не беше валяло Simple Smile)  А и ние ще минаваме на принципа - разтапяй сняг , за да имаш вода ... как може в неделя ПАК да има авария...
Bubeto* да , и много се интересувам от естествената бебешка хигиена (ЕБХ) , живот и здраве да я прилагам. Ще дам парички на куп и то за по - скъпите пелени, но си заслужава Simple Smile 

Д-р Антимова работи в поликлиниката сутрин , мисля, че беше на 3-ти етаж , после от 14 ч е в частния си кабинет, където работи и в събота от 10 ч. Аз съм доволна от нея, защото ако има някакви съмнения , не си прави експерименти, а те праща при Партовска (иман негласен пакт) Simple Smile

Страх ме е да изведа малкия да се порадва на снега, че ще го загубя някъде, трява да му сложа GPS.
   Голяма идея , много се смея   Laughing

Последна редакция: нд, 22 фев 2009, 09:42 от Mona-balona

# 193
Добро утро , мами Simple Smile)
Честит сняг, скоро не беше валяло Simple Smile)  А и ние ще минаваме на принципа - разтапяй сняг , за да имаш вода ... как може в неделя ПАК да има авария...
Добро утро. Каква авария, ти къде живееш?

# 194
Генерал Леонов... около нас се пукат доста често тръбите.... (поне така казват приятелите ми от ВиК - аз съм им редовна почитателка ) Чакаме Тотю да се сети за кои улици има пари да запуши дупките , за да разрови и смени тръбите...

Общи условия

Активация на акаунт