Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 26-та тема

• 56 178
  • 365
  •   1
Отговори
# 45
Страшно апетитни неща се сготвили !  Peace Изкушена съм от пиленцето на Pety и картофките на KafencetoCrazy Поздравления, момичета !  Grinning

От мен един попрепечен и обикновено изглеждащ , но страшно вкусен, Сладкиш с извара и стафиди :

# 46
Здравейте дами,
след няколко технически проблеми около компютъра и преинсталации започвам с десерти и сладки

кокоски -страшно вкусни не са за диетуващи

# 47
Pety, би ли споделила, моля, за мъфините и бисквитките? Това вътре парченца шоколад ли е или нещо друго?

Kafenceto, благодаря Hug! Много ти е свежарска салатката, много обичам доматки, но сега зимата трудно може да се намерят хубави. А картофите как ги правиш? Подправки или сосове докато ги печеш или чак след това? Все се каня да си пека с кората, но май по-добре да са пресни, незнам.

arte_mida47, по коя рецепта правиш кокоските? Много ме съблазняват, пусти апетит ooooh!.

* *•● Диди ●•* *, исках да те питам за вътрешността на сладкиша. Само с извара ли си го правила? Аз правя един подобен крем за торта, но меша с крема сирене и добавям и сметана. Много ми е любим Blush.

# 48
polin_a , освен изварата има 1 яйце , 50 гр грис , лимон , бита сметана , заквасена сметана , захар и ... може и да съм пропуснала нещо !   newsm78

# 49
Qgodka, бебчето е един истински разкош, толкова е мъничка и нежна! Heart Eyes да ти е жива и здрава!

за днес солен кекс

и  парче

миш - маш

мезета

и кремче, проготвено от щерката Heart Eyes

# 50
  • София
Лелеее, за един ден цели 4 страници сте изписали. Hug
Ягодке, разтопих се от снимките на малката ягодка  Heart Eyes, да я гушнеш и цункаш от мен по краченцето.  Simple Smile

Ето днес от мен едно шарено бобче с праз и топено сиренце

и свински пържолки.

# 51
  • varna
Малееее,вече четвърта страница от новата тема...Трябва да наваксам по-бързо Wink

# 52
Pety, би ли споделила, моля, за мъфините и бисквитките? Това вътре парченца шоколад ли е или нещо друго?

Заповядай!!

бисквитките ,но този път не сложих орехи , и мъфините този път без да ги намажа с яйце отгоре.

# 53
Специални благодарности на Лабрекс  bouquet Heart Eyes Вчера правих вкусния домашен хляб, който ме изуми с обема, в който го извадих от фурната Shocked. Досега не е имало нещо по твоя рецепта, Лабрекс, което да не се получи Peace

feya meya , така беше и с мен първия път - не вярвах на очите си, че съм направила и опекла такова хлебище. Че и вкусно се оказа. Радвам се, че си харесваш неща от посочените рецепти, щом пък и все ти се получават, значи си майсторица в кухнята!   chef bouquet

# 54
отговарям за зеления фасул, някой беше поискал.  То рецепта няма това нещо. Вадиш от плика, задушаваш с малко зехтинче и водичка, сол,  малко чесън, ако ви понася. Не е необходимо да се прави на пара, става и в обикновен тефлонов тиган, стоманена тенджера...аз ги правя тия неща в цептер съд. Важно е да не се разкашка все пак. После добавям свежите подправки  - зелен лук и копър, или пък магданоз, зависи какво е основното. Може и топло, и студено да се яде. Сушените домати бяха експеримент, но много добре се вързаха вкусовете.

# 55
Pety, благодаря!
* *•● Диди ●•* *, за гриса въобще не бих се сетила Thinking. Много е идейно Peace. Във всеки случай изглежда вкусен кремо-пълнежа Crazy.
Гелева, вече ще се върна да чета за глазурата, която правиш Peace. Еми много лъскави ти изглеждат месалаците винаги Thinking. Страшно апетитни Peace.

# 56
Пеп, благодарско за новата вкусна тема  Hug

Вечерята ни - бутер кифлички с извара

и зимна доматена салата с добавки  Grinning

зелен фасул яхния

Последна редакция: вт, 03 фев 2009, 21:30 от пеп-4o

# 57
polin_a , тя идеята за гриса не е моя  , така си пишеше в рецептата.Той всъщност не се усеща , само 50 грама са.

# 58
Ягодка, малката е голяма сладуранка!   love001 От опит знам - прекрасно е да имаш дъщеря! Да ти е жива и здрава!

# 59
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
днес мъжът ми готви.
е не беше много по желание.

понеже стана вкусно -  показвам и обяснявам Peace

тарта с тиква

тиквата ми е бяла, почти няма вкус... някакъв странен сорт е. newsm78
добавих сирене за малко вкус, той си сложи пушен колбас Peace
подправките са майоран и розмарин.
тестото стана много вкусно - хрупкаво - защото добавихме царевично брашно....

П.П. понеже преди не се сетих, че зад малките ядоди се крие бебече-ягодче... та сега видях снимките
Ягодке, минавай в пастисерията.
такава сладка дъщеря сте направили.... Hug
доволна съм.
трябва по-често да го оставям в кухнята...

Общи условия

Активация на акаунт