Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 26-та тема

• 56 210
  • 365
  •   1
Отговори
# 75
Роца, благодаря ти. Това ми стига, ходих да си копна в досието и снимката ти, за да си при рецептата. Между другото и аз не зная какво е тесто за бишкоти, защото никога не съм правила бишкоти дори и 2009 г, пък ти ми говориш за далечната.......когата тамън съм спряла да търкам чиновете Joy Joy Joy

# 76
Ягодка прекрасна е вашата  малка принцеса. Да е жива, здрава и много щастлива.    

А от мен за вчера  за вечеря менюто беше пица и за десерт крем карамел само че докато стигна да снимам вече не беше много за снимка.

# 77
Ягодка, страхотна малка принцеса!Само радости да ти носи,на теб и цялото ви семейство!
Моето меню за снощи
бриош

ризото със синьо сирене и гъби

салата-домати,сирене и маслини

# 78
Мерси на Смайли за рецептата.Понеже съм фен на салатите, ще пробвам салатката на Красимира.Тя доста прилича на гръцка салата.

# 79
Искам и аз да потвърдя , че браунито на Берина е страхотно. Аз го правих вчера/какво съвпадение Grinning/ , понеже малкия ни бебок стана на 7 месеца. Облизахме си пръстите- само, че нямах сметана за заливката и я направих само с шоколад. Пак стана много вкусно Peace

# 80
МОМИЧЕТА, моля ви да си намалявате снимките до допустимите размери!
Заемат половината страница ooooh! или поне ги пускайте като линк, ако не можете.

Максимално допустим размер на изображение, публикувано в мнение:
ширина - до 470 пиксела
височина - до 600 пиксела

# 81
  • Стара Загора
Bambinkamalinka, скоро ли си взима силиконовите форми (и двата вида) ?
Никъде не мога да ги намеря.  Sad
Вчера бях в Пловдив , отдавна били свършили, нямат и зареждане, а ужасно искам такива.
Толкова съм съм обикаляла да търся, че продавачките вече ме познават, вече ми е неудобно пак да ходя да проверявам.

# 82
Цитат
Искам и аз да потвърдя , че браунито на Берина е страхотно.
може ли да ми дадете рецепта,че изглежда доста вкусно...

# 83
  • София-Младост
arte_mida47 би ли дала рецептата за кокоските.
Отивам да хапна нещо и после ще ви чета, защото е наказание да съм гладна пред вашите снимки.  Simple Smile

# 84
Не съм арте мида, но тя е дала рецептата на предишната страничка
кокоските са по рецептта на Мишел
2 белтъка
1 ч.ч. захар
3 ч;ч. кокосови стърготини
1 ванилия  1щ.сол
Пече се на 180"
Надявам се , да не ми се разсърди, че отговорих вместо нея! Peace

# 85
Тая тема е наистина най- сладката и изкушаваща във форума Grinning

От мен през изминалите дни:
Шницел с картофени крокети и салата:

Стек със гарнитура от картофено пюре със синьо сирене и грах:

Кълки с картофи на фурна и зелена салата:

# 86
Това е от нас за снощи:

салтака домати и краставици:

супичка картофена

скумрия във фолио на фурна с картофена салата за гарнитура и млечен сос

# 87
Краси.мира би ли ми дала рецептата за твоя бриош. Много вкусно изглежда , какво всъщност предствлява?

# 88
  • София
* *•● Диди ●•* * 
 Доста потърсих, но не успях никъде да намеря твоят сладкиш с извара и стафиди. Ако не те затруднявам, ще ми дадеш ли рецептата?  Praynig

# 89
  • Някъде на път....
Аууу, тук пак сте обрали точките за всусни ястия!!!  bouquet

Лабрекс, празената каша е мнооого проста и вкусна.

2-3 стръка праз се задушават в мазнинка до пълното им омекване. Добавят се и 2-3 с.л. брашно и веднага се заливат с 1 буркан (или консерва) смлени домати. Добавят се сол, черен пипер, кимион и магданоз на вкус. Като "клокне" се изключва. Става много вкусна и ароматна. И е за около 40 мин. заедно с рязането на праза. Да ви е вкусно!  Peace

Ето и няколко манджички в последната седмица....

Не гледайте датата, не знам защо съм с 1 месец назад, снимките са от последната седмица...

Гювечета; Канибалски сърми

И Мноооого вкусен грах - яхния със свински ребърца

Хубав ден на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт