подсъзнанието може всичко 8

• 38 626
  • 371
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Здравейте  Hug Hug Hug!

Desss Честита работа! Много успех  и все така хубави случки да имаш   bouquet!
       втория линк не се отваря

esme_bolger и аз се бях превърнала в г-н Х .Но успях да сложа спирачка.Даже бях започнала да изпитвам безпокойство ,че съм изостанала с духовното израстване .Сега съм спокойна и знам ,че има време за всичко.
Къде чете за "микровълнова духовност" ? Дай линк ,ако може.

Щастлива седмица и от мен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

# 152
Къде чете за "микровълнова духовност" ? Дай линк ,ако може.

Спиралата , естествено! Бог да ги благослови!  Heart Eyes
http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%F5%E5%E9%2 … E8%FF%F2%E5%EB%E8

Дарът на благодарността
Робърт Оудъм
За да се научим да обичаме, е необходимо да си спомним кои сме всъщност. Основната истина е, че всичко живо на планетата е проявление на Духа във физическа форма. Всичко живо е Дух, а Духът е свещен, затова всичко живо е свещено.
Блгодарността изисква да отделим време съзнателно да оценим живота в неговата цялостност. Често сме толкова заети да действаме, че ни остава малко време да живеем. Понякога сме благодарни само за очевидните благословии и негодуваме срещу болката си.
Живеем в култура, която ни програмира да очакваме мигновено удовлетворение на желанията ни и да не ценим процесите, изискващи много време и голямо внимание. За нас е лесно да прочетем няколко книги, да посетим няколко семинари и да очакваме мигновено просветление. Това е манталитетът на „микровълновата духовност”. Научавайки се да обичаме, ние трябва да прегърнем всички житейски преживявания – както ужасни, така и върховни. Често най-голямото духовно познание идва маскирано като обълканост и болка. Наистина е предизвикателство да бъдеш благодарен както за радостта, така и заболката.
Чувството на благодарност за уроците и за преживяванията всъщност е вид отклик на живота, породен от пълнотата в сърцето. Благодарността или възприемането на благодарствена нагласа, както казваме в програмите от 12 стъпки, поддържа взаимосвързаността ни, Тя ни напомня, че всички сме част от голямата спирала на творението и че извършваме духовно пътешествие обратно към Първоизточника. Всичко в това пътешествие е част от приближаването ни до Духа и ни кара да осъзнаем собствената си божественост.
Ние носим духовната отговорност да бъдем съзнателно благодарни, защото честотата на тази енергия извира от нас и подпомага собственото ни изцеление и в крайна сметка  изцелението на нашата планета, Майката-Земя.
Отделете време да останете сами сред природата. Мълчаливо наблюдавайте мравките, птиците, листата на храстите и дърветата. Никоя форма на живот не се смущава да се наслаждава на съществуването си. Мравките имат предостатъчно песъчинки, за да построят мравуняците си; птичките разполагат с изобилие от клонки за гнездата си; листата имат повече от достатъчно слънчева светлина, за да произвеждат храна за растенията. Докато сте навън сред природата си спомнете, че и вие сте част от тази прекрасна, сложна тъкан на живота. Истински благослов е да бъдеш жив на това прекрасно място. Поемете дълбоко въздух, отворете сърцето си и си спомнете, че благодарността е признателност за Божия  дар за света.
Съзнателно благодарете за всеки човек, място и нещо, които ви помагат да се научите да обичате.

# 153
# 154
  • София-в сърцата на моите деца
Добро утро момичета  Hug

Миналата седмица по Цариградско видях една реклама с лого  което ми направи впечатл., може и вие  да сте я срещали  Wink  - "Знаете ли че китайския йероглифът за “криза” означава още и “възможност”. "

Успешна седмица момичета  Kissing Heart
Да, но означава и опасност!!!

# 155
  • Tам през Атлантическия океан
 newsm78 хъм ..... интересно  Wink

....явно има много  възможности/значения    ......  т.е. всичко си зависи от нас   Wink Hug

# 156
  • Добрич
Desss, честита нова работа! Поздравявам те с една колекция от снимки- И в твоя офис ли е така?

Ето и една мъдрост, която много ми хареса:

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили “Титаник”.

# 157
Desss, честита ти нова работа! Много позитивизъм и слънчеви работни дни ти пожелавам от все сърце. Hug

Вела, благодаря ти за сайта за Природата. Невероятен е.  bouquet

# 158
Даоски целителни звуци. Релаксация КУМ - НЯЙ    

....
Дишането определя жизнените ритми, затова начинът, по който дишаме, показва как се разпределя енергията ни. Вълнението и възбудата водят до ускорено дишане. Когато сме спокойни и уравновесени, дишането се успокоява и става бавно и леко.
Човек може да променя своето ментално и физическо състояние, като променя начините на дишане. Състоянието на силно вълнение може да бъде отстранено напълно и да бъде заменено с абсолютно равновесие, като се използва техника на бавно и ритмично дишане. Ако успеете да започнете да дишате равно и спокойно, тогава напълно естествено ще се подобрят възприемчивостта ви и бистротата на ума, ще се изостри вашият слух. В такова състояние и вашето зрение ставапо-качествено, възприемат се значително повече цветови оттенъци.
Енергията на дишането е най-тясно свързана с нервния център (чакра) Вишудха. Когато центърът на гърлото е в равновесие, тогава енергията протича координирано и уравновесено, менталната и физическата енергия се обединяват в хармонично съзвучие. В повечето случаи обаче центърът на гърлото е възбуден и небалансиран. Вследствие на това се нарушават качеството и ритъмът на дишането, енергията се блокира, а това довежда до различни патологии в организма. Следователно за да се подобри качеството на дишането, е необходимо да се нормализира работата на енергийния център на гърлото.
За да достигнем до балансиране на енергиите в нервния център, е необходимо да дишаме едновременно през носа и през устата бавно и равномерно, като устата трябва да е леко отворена, а езикът да докосва леко небцето. В началото този начин на дишане ще предизвиква затруднения, но когато го усвоите, ще усетите как енергията се движи хармонично към главата и към сърцето, как дишането става равномерно, а самото дишане става леко и приятно.
.....

тук е цялата статия http://www.occultism.tk/content/view/254/3/

Heart Eyes

# 159
Добро утро момичета  Hug

мерси за пожеланията  Grinning

Искам да ви попитам как , кога намирате/отделяте  време за себе си примерно за медитация,релакс , разпускане  Rolling Eyes Напоследък все по-малко ми се отдава да намеря временце  Tired Може би единствено разспускам като чета и ....... в сънищата си.Много сънувам и винаги преди да заспя си "пожелавам" да сънувам да видя нещо в съня си (сори за дубликата)

Искренно се радвам на тези от вас които имат време за истинска медитация и изучаването/разкривенето  на чакрите.

Успешен ден   bouquet

Нещо приятно за четене  Hug

Реших да си инсталирам Любов - една модерна притча

Диалог с космическата техническа поддръжка

# 160
Десс  Heart Eyes
страхотна притча  Hug

# 161
Добро утро  момичета  bouquet  къде сте    Wink

".....
 Желая ти достатъчно слънце, за да запазиш мирогледа си светъл.

Желая ти достатъчно дъжд, за да оцениш слънцето още повече.

Желая ти достатъчно щастие, за да запазиш духа си жив.

Желая ти достатъчно болка, така че и най-малките радости в живота да изглеждат много по-големи.

Желая ти да получиш достатъчно, за да задоволиш желанията си.

Желая ти да загубиш достатъчно, за да оцениш това което имаш.

Желая ти достатъчно 'Здравей!', за да ти дадат сили за последното 'Довиждане!'......."

от тук Grinning

Последна редакция: ср, 18 фев 2009, 08:58 от Desss

# 162

бих искала да започна да медитирам, но не зная как.Опитвала съм сама но нещо не се получава. някой знае ли място където се събират хора които искат да медитират?

аз ходя тук на йога http://www.yoga108.info/

виж в графика има и медитация,
засега групите са пълни, проверявай.........

ама ти да си знаеш къде има де   bouquet

# 163
Жалко /за мен/ , че този център е в София. Някой знае ли нещо в Пловдив?

бих искала да започна да медитирам, но не зная как.Опитвала съм сама но нещо не се получава. някой знае ли място където се събират хора които искат да медитират?

аз ходя тук на йога http://www.yoga108.info/

виж в графика има и медитация,
засега групите са пълни, проверявай.........

ама ти да си знаеш къде има де   bouquet

# 164
  • България
Дес, благодаря за притчата   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт