подсъзнанието може всичко 8

• 38 605
  • 371
  •   1
Отговори
# 255
Nessa, ще ти кажа аз как ги чета, без да съм сигурна, че това е правилният начин. Изчитам в началото и трите молитви, като само Богородица я чета 3 пъти. След това, когато е упоменато "Отче наш" го чета веднъж(обикновено е в началото на розария, след заглавието), а когато пише "Богородица" по 3 пъти (ето тук не съм сигурна дали съм права).
Дано съм се изразила разбираемо Simple Smile

# 256
Честита баба марта ! На всяка да донесе сбъднати мечти , на мен ми донесе вече две черти ! Искам да ви благодаря за подкрепата мили момичета, за енергията която ми пратихте, и да ви кажа , че дори за миг не съм се съмнявала в резултатът. Вярвайте наистина съзнанието може всичко, наистина Вселената ти дава това което искаш. И разбрах едно нещо : ърво трябва да повярваш че имаш това , което искаш и после го получаваш , Там ни е грешката - ние сме свикнали да правим обратното - първо да го видим и чак после се убеждаваме че го имаме. Всяка сутрин и всяка вечер съм благодарила на Вселената , на Бог и на Водата в мен , че е създала най - доброто и сигурно място за развитие на моите деца .  И  стана  реалност !
Обичам ви момичета !!!!п preggo newsm51

# 257
  • Лондон
klem4e това което си ни написала е П Р Е К Р А С Н О !!!!

Много здраве и късмет желая на семейството ти!

# 258
klem4e, честито, винаги такива примери вдъхновяват  Hug И наистина показват, че колкото и да не ни се ще, първо трябва да повярваме, че имаме нещо, за да го получим и наистина. Тоест да вибрираме на неговата честота предварително, за да стане то реалност. И че мозъкът не прави разлика между реалност и илюзия, а реагира само на нашите емоции. Затова и мечтите имат такъв ефект - защото предварително изживяваме, това, което искаме, като вече получено. Честито още веднъж и много усмивки ти желая  newsm51

# 259
klem4e,  как ме зарадва само!   Grinning
 честито миличка!
  bouquet

# 260
Nessa, ще ти кажа аз как ги чета, без да съм сигурна, че това е правилният начин. Изчитам в началото и трите молитви, като само Богородица я чета 3 пъти. След това, когато е упоменато "Отче наш" го чета веднъж(обикновено е в началото на розария, след заглавието), а когато пише "Богородица" по 3 пъти (ето тук не съм сигурна дали съм права).
Благодаря за отговора. Само ми е странно защо всички розарии са едни и същи молитви се повтарят в една и съща последователност  newsm78 Нещо не разбирам каква е разликата...

# 261
klem4e,  smile3525 EFP preggo newsm32,
чудесна новина.Бъди здрава, силна и все да ни радваш с хубави новини  bouquet

# 262
klem4e , това е чудесна новина!
Пожелавам ти лека бременност и безпроблемно раждане
Heart Eyes

# 263
Благодаря за отговора. Само ми е странно защо всички розарии са едни и същи молитви се повтарят в една и съща последователност  newsm78 Нещо не разбирам каква е разликата...

mamm, аз чета розариите както е дадено като пример от първия розарий-
Път- Отначало Отче Наш- 1 път и Богородице Дево- 3 пъти, а между текстовете само по един път. Така е дадено в първият розарий и после е дадено само името но молитвата, ако трябваше да се повтаря според мен щеше да е указано.

Nessa,  има едно кратко обяснение какво е розарий в началото, което дава отговор на твоите въпроси, а именно:

Какво е Розарий

Розарий – това е сборник от молитви, основаващи се на събития от евангелските текстове. Розарият съдържа определен брой повторения на молитвата към Богородица, молитвата “Отче наш” и “Славене”. Порядъкът на четене и броя на повторенията има принципно значение и представлява дълбоко обмислена система, над усъвършенстването на която са се трудили много святи хора. Каноническият вариант на Розария се използва в еднаква степен от католическата и православната религии.

А пък аз чак днес открих молитвите. Интересно защо не ми се отваряха от началната страница на сайта. Ето ги, ако някой също като мен не ги е намерил.

http://www.sirius-bg.iskri.net/molitvi/index.htm

# 264
Момичета, пропуснах да ви честитя Баба Марта, да ви пожелая много радост през хубавия месец март и да ви кажа, че на първи март имахме гости и ходихме до Рупите. Hug да занесем мартеничка на светицата и пророчицата Ванга, да се поклоним на гроба й  и да постоим при нея, както обичам да казвам.Хубаво време, 18 градуса. Синът ми си игра повече от час край езерата сам. Той много обича да си играе там, а аз да стоя на един камък и да се радвам, че е толкова хубаво там на Рупите. Всеки път там ме облива една радост , става ми топло и спокойно, сякаш баба Ванга ме прегръща и съм у дома.

Хубав ден на всички!   bouquet

# 265
Клем4е, честито миличка!  Hug Стахотна вест!
Бог да благослови рожбичката ти! Бъди безкрайно щастлива!

# 266
  • Tам през Атлантическия океан
Ей klem4e ... силно те прегръщам  lovekiss

# 267
Klem4e,каква чудесна новина!Желая ти много,много здраве,късмет и хармония в душата и разбира се здрави рожбички на финала! Hug Heart Eyes

# 268
Благодаря ви за поздравленията момичета ! Да сте живи и здрави и винаги така любознателни и отзивчиви ! newsm51

# 269
  • България
Клемче, честито и от мен . Много се радвам  Hug Hug Hug Наистина ти си един пример за това че желанията се сбъдват  Hug

Общи условия

Активация на акаунт