подсъзнанието може всичко 8

• 38 606
  • 371
  •   1
Отговори
# 240
  • Добрич
tenderseducer, пращам ти я.

# 241
# 242

bouquet

видяхте ли това http://self-help.bg/

# 243
Интересен сайт bowuu

Мен ме заинтересува това Peace

# 244
  • Tам през Атлантическия океан
Здравейте момичета  Grinning

Да се похваля днес ми донесоха книгата на Дийпак Чопра "Спонтанното удовлетворяване на желанията"  newsm44

а туко що попаднах на негови книги за теглене от нета http://izvorite.com/downloud/downloud6.htm  /  http://izvorite.com/downloud/results.php  - "Как да познаем Бога" и "Седемте духовни закона на успеха"
...заповядайте  Hug

Прекрасни празници ни предстоят  Hug  пожелавам ви да ги изкарате с близките си любими хора  Hug

Лека вечер  lovekiss

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 22:21 от Desss

# 245
Момичета, чета ви всеки ден и въпреки , че не пиша присъствате в живота ми всички.   bouquet

Много ви благодаря. Тази и другата тема много ми помогнаха и промениха. Не го казвам за първи път. Просто толкова е различно всичко отпреди, макар че и тогава четях и знаех доста нещица, но може би степента на осъзнаване е била по слаба и съм била по-инеретна.

Толкова хубави книги ме чакат да ги прочета.  Hug

# 246

Мартеницата е символ на мир и любов, на здраве и щастие. В белия цвят е втъкана чистотата и искреността на отношенията, а в червения - топлотата на приятелството и взаимната обич.
С красота срещу злото - как хубаво го е измислил НАРОДЪТ!

Хубави празници и много здраве  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes!

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 15:12 от elena_

# 247
Запис и от мен!

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 22:26 от tweeety

# 248
Вела,прекрасно е това,което си дала за децата.Линка много ми хареса,както и целия сайт Peace

# 249
  • У дома
Честита Баба Марта!!!

Прегръдки на всички!!! Hug
Преживях един гаден изпит вчера и мисля да реанимирам няколко дена, че ме чакат книжки на Чопра. Опитах да чета Холографската вселена, но нещо не ми върви. А моя колежка, египтянка ми връчи и Библия с обяснения. Жената ще пости 55 дена, а аз тепърва започвам.

От както работя съвсем не ми стига времето за четене и ми е едно криво.... Cry

# 250
  • Добрич
Не си спомням да е даван линк за сайта с информация за учението на Петър Дънов /Беинса Дуно/ "Порталът за съзнателен живот".
 Тук можете  да изтеглите песни: Музика от учителя.

А тук има невероятни книги за теглене.
Струва ми се, че скоро някой питаше за Завета на цветните лъчи на светлината.

Най - общо : Книги, музика, филми

Последна редакция: пн, 02 мар 2009, 21:04 от Вела

# 251
  • Добрич
Една притча за Жената - Богиня

# 252
Вела, благодаря ти  Hug, много е хубава притчата  Heart Eyes

# 253
Момичета, искам да ви питам за розариите. Въпреки,че често си чета от въпросния любим сайт, на розариите не бях обръщала внимание до сега. Прегледах ги и нещо не им схващам идеята. Наема ли се някой да ми обясни? Видях,че всички започват с 3 еднакви молитви - четем ли ги тия 3 молитви в началото или не. Или се четат молитвите в последователността дадена по-долу? И как не се обърквате коя молитва колко пъти се чете  Crazy Осъзнавам,че въпросите ми звучат глупаво и не успях да ги формулирам добре, но просто ми е много мътно и не знам как по-ясно да попитам.

# 254
  • Tам през Атлантическия океан
Добро утро  Hug Честита баба Марта и от мен     bouquet
надявам се сте имали прекрасни празници, почивни дни  Wink

*Nessa*
надявам се някой да ти отговори  Wink аз малко съм далеч за момента  от това което питаш/те интересува  Blush

В момента чета неща за квантовата физика или по точно една от книгите  на Дийпак Чопра..... направо съм пленена .Там нещата които споделяме,обсъждаме и ни вълнуват са обяснени ..някак си по нАучному (ако мога да се изразя)
В книгата се обяснява (това вече го знаем де  Wink)че ние  можем съзнателно да променяме енергията и информационното съдържание на собственото си квантово механично тяло и следователно да влияем върху енергията и информационното съдържание на разширеното си тяло (своята обкръжаваща среда, своя свят) и да караме нещата да се материализират в него. Peace

Една интересна статийка нещо обобщаващо с това което ви споделям по-горе  Hug

....и още : Елегантната Вселена. Теория на Всичко.
Теория на струните
Wink

Вела  Peace мерси за лика с книгите за "теглене" , има интересни заглавия

Успешен ден момичета  Hug

Последна редакция: ср, 04 мар 2009, 08:23 от Desss

Общи условия

Активация на акаунт