подсъзнанието може всичко 8

• 38 607
  • 371
  •   1
Отговори
# 225
Desss , благодаря че ме подсети за прошката. Момичета миналата година случайно бях на църква в този ден и бях учудена, че отеца помоли всички ние познати и непознати да си вземем прошка с думите ПРОСТЕНО ПРОСТИ.

...И ДА НЕ ЗАБРАВИМ ДА ПРОСТИМ НА СЕБЕ СИ за това , че сме се ядосвали, обвинявали или упреквали за нещо  Peace

# 226
mamm1129 радвам се ,че се появи,липсваше ми вече bowuu

Клемче,всички сме с теб мила и чакаме само да съобщиш хубавата новина Hug

Съгласна съм с humanis-нека да съумеем преди това да простим първо на себе си,а след това ще сме отворени и освободени.Така ще дадем път на прошката и към другите Peace

# 227
  • България
Klem4e Hug

# 228
  • София
Dess,купих си ето това http://bgfengshui.com/3/39.html само не знам къде точно да го поставя.Ти като по-запозната ще ме посъветваш ли нещо? Praynig

За мен също прошката тази година ще е по-осъзната.
Камбанка, позволявам си да отговоря на въпроса ти, макар че не е отправен към мен. Хубаво е да сложиш този символ в сектора на семейството или богатството. Секторът на боготството се намира в най-отдалечения ляв ъгъл на дома като цяло или стаята, в която смяташ да го сложиш. Предполагам, че ме разбираш, но с риск да се повторя, заставайки на вратата на хола например, най-отдалечения ляв ъгъл е този на богатството. Вляво от централния сектор е секторът на семейството. Можеш да потърсиш каква е най-благоприятната ти посока и да го разположиш в нейния сектор, но аз предпочитам по-опростения вариант, за който ти казах.
Извини ме, че отговорих вместо Dess, надявам се, че не съм я засегнала.

# 229
Благодаря ти,Ignition, и се извинявам,че малко оспамих темата Embarassed

# 230
За рождения ми ден ми подариха икона, осветена в църква. Не знам къде да я поставя. Моля за съвет.

# 231
  • Tам през Атлантическия океан
За рождения ми ден ми подариха икона, осветена в църква. Не знам къде да я поставя. Моля за съвет.
На светло място в дома и най-вече да бъде обърната на изток . Не се слага на , печки,телевизори,компютри, ел.уреди, в санитарни помещения, гадеробни и подобни  Sunglasses

ignition аз и отговрих на ЛС и съвпада с написаното от теб  Grinning

# 232
Desss, благодаря ти много!!!

# 233
Здравейте  Hug Hug Hug!

Супер е ,да ви видя (прочета).

Вела ,отличен резултат. Хубаво е когато се убеждаваме за нещата ,чрез личния си опит. Някой ще каже случайност. Но ние знаем кой ги прави тези" случайности" -

*Nessa* за тези две неща които не ти се сбъдват ,може да е за твое добро . Времето ще покаже. А за  енергията ,при мен работи .  Не ползвам молитвата , а съвсем простичко , леко шегобийно се помолвам за енергия. Това за сега е най- бързия вариант. Иначе съм пробвала и с ТЕС .
Аз снощи също имах поредно доказателство ,за Ангелска помощ. Много ме болеше кръста и 2 часа не можах да заспя. След като се помолих на Архангел Рафаел , не помня нищо . Значи болката е минала и съм заспала. Ето цитат от "ЛЕчЕНИЕ с Ангели":

Архангел Рафаел: Върховният лечител между ангелите
За физически безпокойства, като болести или мъка, няма по-добър лечител между ангелските създания от Архангел Рафаел. Този ангел, чието име означава „Излекуване от Бога“, може да донесе незабавно освобождение от страдание. Рафаел сияе с една разкошна смарагдово зелена излекуваща енергия. Често Архангелът обгръща болната част на тялото със своята излекуваща светлина. Светлината действа като успокояващ балсам, и като бързо действащ начин за внезапно и напълно излекуване.

И друг път съм го викала и си представям тази зелена енергия като един кръг ,който пулсира там ,където ме боли.

Клемче
,успех  Hug!

Момичета Благодаря Ви за напомняне на този хубав празник. Ще започна с прошка към себе си.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 234
# 235
  • София
На светло място в дома и най-вече да бъде обърната на изток . Не се слага на , печки,телевизори,компютри, ел.уреди, в санитарни помещения, гадеробни и подобни  Sunglasses

ignition аз и отговрих на ЛС и съвпада с написаното от теб  Grinning

Nevena_68, Dess е абсолютно права. Това, което съм чела в литературата за FS е, че религиозни символи е добре да не се слагат в помещението, в което се спи. Идеята е, че мястото за молитва трябва да предполага уединение. Да не говорим, че било табу да божественото създание, изобразено на иконата да е свидетел интимните моменти.

Dess, съжалявам, че с отговора си натоварих темата със спам!

# 236
ignition Hug нищо не товариш Hug

Радвам се че се намерихме и споделяме общи интереси в темите тук  Peace  помагаме си взаимно
Вчера си препрочитах някои неща от Луиз Хей и това което сега ще препиша много ме впечатли  сетих се за вас , за форума , за темите тук Peace

Цитат
.....Препоръчвам на хора със сходни интереси да се срещат редовно помежду си.

.....Ако вие сте много всеотдаен , самодисциплиниран и духовен човек , можете да извършите много работа над себе си .Когато сте с група хора , които правят същото , вие можете да направите квантов скок , защото се учите едни от други.Всяка отделна личност в групата е учител
.

Момичета БЛАГОДАРЯ   Grinning

Лека вечер  Hug

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 21:49 от Desss

# 237
  • София
Момичета, постът на humanis в началото на страницата ме накара да си спомня за моята баба, която беше вярваща жена. Знаете, че традицията повелява по-младите да искат прошка от по-възрастните. Е, баба ми, която иначе стриктно спазваше канона, на Заговезни искаше прошка от всички нас, включително от внуците си и казваше, че постите са важни, но без вътрешно пречистване, са просто спазване на режим на храненето, защото грешно е не това, което влиза в устата, а жлъчта, която излиза от нея...
Редовно чета това, което пишете, не толкова редовно пиша, но ако с думи съм обидила или засегнала някоя от вас, моля за прошка!
Пожелавам ви слънчеви и изпълнени с обич и усмивки празнични дни!

# 238
Здравейте момичета HugЧета ви отскоро и се опитвам да мисля позитивно и да изгоня всички лоши мисли от главата си.Искам да прочета "Лекуване с ангелите", но като я изтеглих ми излизат само йероглифи.Мога ли да помоля някоя от вас да ми я изпрати на е-мейл tisheto_dobrich@abv.bg
Предварително Ви благодаря.Желая ви хубав и успешен ден!

# 239
tenderseducer Hug

Може да е от настроиките  Rolling Eyes

Надявам се някои да те упъти или прати книгата на e-mail Peace

п.п.аз още я нямам , като стигна до нея ще си я взема на хартиен носител

Общи условия

Активация на акаунт