подсъзнанието може всичко 8

• 38 611
  • 371
  •   1
Отговори
# 210
Вела, благодаря, че ни подсети   bouquet
Повтаряйки и разказвайки проблемите си, не правим нищо друго освен да привличаме още от въпросните!!!
Принципно всяка негативна мисъл и емоция, могат винаги и на момента да бъдат неутрализирани и занулени, чрез точно противоположната мисъл и емоция. 

# 211
Здравейте  Hug Hug Hug!

Наистина когото прилагам наученото и получавам резултат се чуствам странно ..ох много е особенно усещането .... Наистина работи
Наистина работи  newsm26 .

Момичета , винаги трябва да помним ,че имаме това което изричаме .Насочвайте мисълта си ,така ,че да получите желаното от вас.
И както е казала .Demi.:. ,заменяйте негативната мисъл ,с противоположната , но така ,че да изразява желанието , а да не звучи като отрицание.

Моето слово е моят жезъл, който привлича към мен доброто

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 212
Привет момичета !  bouquet
Блатодаря ви , че сте се сетили за мен!   love001Аз ви чета редовно , но не пиша , защото не мисля че има какво да кажа по умно нещо от вас. Каквото имах да напиша от опит го написах и това беше. Сега чета и се уча  .
Направих инвитрото и на 18 .03 .09 ми върнаха три ембриончета . Сега си чакам четвърти март - денят на теста и гледам филмът "Тайната " , чета Норбеков , чета ви вас и ви препрочитам........ Щях да ви кажа наистина кога да ми стискате палци , но се оказа , че това означава да не пипате нищо до 04.03.09г. Crazy
Ако искате ми стискайте палци тогава - ще имам нужда от всякаква подкрепа.Не съм се молила толкова , колкото сега и не съм стигала до отговорите на толкова много въпроси , които ме вълнуваха, както сега.До главата ми е снимка на Ариепископ Серафим, а като се кръщавах ми дадоха мирото и ми казаха да си го държа под възглавницата , когато ми е тежко.Цветето на живота е навсякъде - в чантата ми, при лекарствата ми.....
Датата е четвърти март , в осем часът - тогава ще правя тестът. Знам ,че човек може всичко - стига да го вярва , и мисля да го докажа - като ви се похваля на тази дата. Прегръщам ви всички ! Бог е добър !

# 213
  • Tам през Атлантическия океан
 Hug

# 214
klem4e с теб съм  Peace но явно на 18,02, са ти ги върнали не на 18,03 явно грешката означава нещо и на 18,03 вече ще е....  bouquet

# 215
Клем4е,в една друга тема момиче,което е правило ин-витро след нова година вече е бременно.Сигурна съм,че и ти ще има с какво да се похвалиш!Ще стискам палци на 4-ти март! Hug

# 216
  • Добрич
klem4e, желая ти всичко най - успешно.

Искам да ви се похваля с резултата от една моя молба до ангелите. В петък вечерта в големите преспи девера ми си загубил регистрационния номер на колата. В събота пообиколихме с нашата кола, но всичко беше в сняг и не го открихме. Тогава помолих ангелите да му помогнат да си намери номера на колата. Тази вечер това се случи. Някой го оставил на портала на един завод. От там го взел един познат и в крайна сметка всичко се нареди. Благодаря на ангелите за помощта.

Деверът ми въобще не се интересува от ангели и няма представа за тяхната намеса.

# 217
klem4e, желая ти всичко най - успешно.
И аз се присъединявам към пожеланието   bouquet

Като стана въпрос пак за ангелите - много ми помагат, направо нямам думи колко лесно се случват някои неща, когато помоля ангелите за помощ... Изумена съм... Но има 2 неща, за които моля често и не получавам помощ. Не знам защо е така, наистина ги искам тези неща, но ще продължавам да моля ангелите и междувременно може пък да открия къде греша.

# 218
klem4e , с теб сме! Успех!  Hug

*Nessa* , може би никъде не грешиш, просто не се знае какъв е кармичният ти договор по отношение на двете неща, които желаеш. Ангелите винаги помагат, но само дотолкова, доколкото нещата, които искаме от тях не влизат в противоречие с този договор. Ако искаш да се опиташ да промениш кармичния си договор има различни техники - например процесите с Господарите на кармата от Даян Стейн или Милостта на 23-я ден. Пробвай, може след това ангелите да ти помогнат и за тези две неща    bouquet

# 219

*Nessa* , може би никъде не грешиш, просто не се знае какъв е кармичният ти договор по отношение на двете неща, които желаеш. Ангелите винаги помагат, но само дотолкова, доколкото нещата, които искаме от тях не влизат в противоречие с този договор. Ако искаш да се опиташ да промениш кармичния си договор има различни техники - например процесите с Господарите на кармата от Даян Стейн или Милостта на 23-я ден. Пробвай, може след това ангелите да ти помогнат и за тези две неща    bouquet

За едното нещо съм съгласна,че най-вероятно си е някакво изпитание с което трябва да справя сама. Другото нещо са спадовете в енергията, които често усещам. Понякога моля ангелите с мои думи, понякога си прочитам молитвата от книжката специално към Архангел Михаил (за енергия)... Не помага. Даян Стейн много ми допада и съм свалила няколко книги - само да ми остане време да стигна до тях.

# 220
  • У дома
klem4e , успех!!! Стискам палци!

# 221
Момичета, само ви чета напоследък и дори това едва успявам.

Клемче, с теб съм! И съм ти обещала нещо, не го забравям.

Богородице Дево, Радвай се,
Благодатна Мария, Господ е с Тебе;
благословена си Ти сред жените,
и благословен е плода на Твоята утроба,
родила Спасителя на нашите души

Благодаря ви на всички!  bouquet

# 222
  • Tам през Атлантическия океан
 Hug

Скоро на   01 Март се пада Сирни заговезни или Прощална неделя. Hug
...... Нека бъдем по-добри и разбиращи  Hug

...е , не че не сме  Wink просто това е един празник ....православна традиция "Ден за прошка" който лично аз ще го спазя тая година накак си осмислино  Simple Smile
И предишни години съм почитала традицията но някак си е било като че ли механично  Blush
......сега ще е различно  Hug

Успешен ден момичета   bouquet

klem4e
Flowers Four Leaf Clover

# 223
Desss, и аз досега съм искала прошка на този ден, но никога не е идвало от сърцето ми. Тази неделя ще се постарая да бъда максимално искрена и осъзната.

Желая ви светъл празник и леки пости на всички, които смятат да пречистят телата и душите си!

клемче Praynig

# 224
Dess,купих си ето това http://bgfengshui.com/3/39.html само не знам къде точно да го поставя.Ти като по-запозната ще ме посъветваш ли нещо? Praynig

За мен също прошката тази година ще е по-осъзната.

Общи условия

Активация на акаунт