подсъзнанието може всичко 8

• 38 611
  • 371
  •   1
Отговори
# 195
Елена, кажи какви са тези символи, ако имаш някакъв линк пусни.
Би ми било интересно да науча повече за Фън Шуй.Благодаря.

Искам и някои от символите на ФЪН Шуй. И те са скъпички.

# 196
Desss , чела съм Квантово лечение на Д, Чопра и съм впечатлена от стила. Той е лекар ендокринолог прилагащ в практиката си аюрведа , визуализация и разни неща дето ги разглеждаме тук. За този си труд е номинаран за нобелова награда. В книгата разглежда случаи на хора излекувани от рак в последна степен.

# 197
  • Tам през Атлантическия океан
Ей момичета  Wink

БЛАГОДАРЯ  Hug

Много от заглавията на книгите на Чопра ме впечатлиха , но тази която ме грабна е
тази Grinning нямам търпение да си я поръчам от една позната  Flutter .....
И да някой ми бе казвал че в книгите му имало неща от квантовата физика  Thinking

Уютна вечер и от мен  lovekiss

# 198
# 199
  • У дома
Здравейте момичета  Heart Eyes
Първо да благодаря, че ви има!!!  Hug И да споделя нещо интересно - утвържденията и вярата са много интересно нещо. Днес в магазин за книги, след дълго взиране и проронени сълзи, че не мога да изкупя всичко, което ми харесва се преместихме в детската секция, където празнуваха рожд. ден на Елмо. Малката се забавлява, черпиха ги, играха и на томболата много дечица си тръгнаха с подарък. На най-хубавата книга със СД си казах - е, това искам Мая да спечели, тя е късметлийка, нейна ще е!!! И хоп, изтеглиха нейното име  Grinning
Друг е въпроса, че тя не я хареса и искаше да я остави, но решихме, че е по-добре да я подарим найно приятелче и така ще зарадваме още някой.

Приятен уикенд!!!  bouquet

# 200
Добра вечер момичета Hug

........„ По- благословен е онзи, който дава ... „ Hug

Уютна вечер  Grinning

# 201
Добро утро  Grinning

Момичета забелязвате ли теми в клюкарникаима много подобни на нашите тук .... Хората се "пробуждат" по един или друг начин за предстоящите промени  Rolling Eyes някои осъзнато други не торкоЗ  Wink

Тайната на вселената
Еволюция или интелигентен създател?
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=373792.0
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=373203.0

....доста са темите ако се поразровиме  Wink

Усмихнат ден  Flowers Bouquet

# 202
 Mr. Green
Здравейте мили деца!
Друнвало пише в "Цветето", че човечеството от началото на пътя си до 1900 г. е събрало х количество информация. После само до 1950 г. тази х информация се е удвоила. След това до и 70 г. тя се е утроила. След това през 2-3 години пак сме натрупали още толкова знания. И така прогресивно и лавинообразно количеството информация ни залива.
то не че не го забелязваме всички де  Wink
... и все повече хора се "пробуждат"  Wink

# 203
Момичета замря ни нещо темичката Sad

Някой знае ли нещо за Клемче?

# 204
И аз си мислех за нея тези дни.Дано да се появи скоро с хубави новини!

# 205
Момичета замря ни нещо темичката Sad

Някой знае ли нещо за Клемче?

Клемче, последно каза ,че отива да прави инвитро. Дори някой, не помня кой и предложи да каже деня и часа за да и пратим всички позитивна енергия , но тя не се включи. Дано всичко е наред при нея  Praynig.

Момичета , няма ви напоследък  Tired. Знам ,че сега ви се случват хубави неща и очаквам да ги споделите  Heart Eyes.
Ето една от молитвите които си чета :

Необикновени мой Приятелю
Благодаря Ти ,че ме слушаш
Знаеш колко упорито се опитвам да оправдая твоето доверие в мен.
Благодаря Ти още за дома, в който живея. Не оставяй нито работата, нито действията, независимо колко са удовлетворителни и славни, някога за дълго да ме отделят от обединяващата скъпото ми семейство обич.
Научи ме как да се включвам в играта на живота с честност, храброст, твърдост и увереност.
Погрижи се да имам няколко приятели, които ме разбират и все пак ми остават приятели.
Дари ме с милостиво сърце и душа без страх да пътува, дори ако пътят не е начертан.
Дай ми чувство за хумор и малко свободно време без никакви дейности.
Помогни ми да се стремя към Най-високата допустима награда за достойнство, амбиция и добър шанс, но и никога да не допускам да забравям с удоволствие да протягам подкрепяща ръка на Нуждаещите се от поощрение и помощ.
Дай ми сила да посрещна всичко, което ми предстои, да съм храбър в опасност, твърд в изпитание, въздържан в гнева и винаги готов за промяна на съдбата.
Дай ми възможност да се усмихна, вместо да се мръщя и да кажа не груба и язвителна, а весела и любезна дума.
Направи ме състрадателен към скръбта на другите, осъзнавайки, че скрита неволя има във всеки живот, независимо колко е възвишен.
Поддържай ме постоянно спокоен във всички житейски дейности, нито прекален самохвалко, нито с комплекс за малоценност, което е по-сериозен грях.
В скръбта душата ми да се ободрява от мисълта, че ако няма сянка, нямаше да има слънчева светлина.
Запази вярата ми при неуспех
Запази ме скромен при успех.
Дай ми опора да изпълня възможно най-добре всичко, което ми се полага и още, и ме спри, когато е изпълнено, плати ми по Твое желание  и ми разреши да кажа с любящо сърце... благодарствено Амин.

обръщението може да е друго ( Господи ,Бог и др), на мен това си ми харесва, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 206
Аз лично напоследък позабавих малко темпото.По едно време се усетих,че само прехвърлям книгите една след друга,казвам "колко е логично всичко",но не ми оставаше време да прилагам на практика,това,което научавам.Сега например чета "Поискай и ще ти бъде дадено".Има много полезни и интересни процеси,но аз още един не съм седнала на направя както трябва,затова този уикенд смятам да приложа процеса писане на сценарий...Та така е при мен.

# 207
kambanka 2304 права си  Hug не само трябва да четем като "зомбита"  Wink  но и да се учим да прилагаме на практика това което ни поднасят книгите  Hug

Наистина когото прилагам наученото и получавам резултат се чуствам странно ..ох много е особенно усещането .... Наистина работи ..... всичко зависи от нас он нашия вътрешен мир/мироглед , т.е. всичко започва от нас и после следва промяната навън ....(ох май се насметох в обяснения)

Успешен ден момичета   bouquet

# 208
Здравейте момичета, следя темичката с интерес. Тези дни не сте много активни, няма лошо, нормално е малко почивка за преосмисляне или други задължения. Време е да се включим останалите като мен, които черпят така да се каже наготово.  Embarassed
Та и аз като kambanka 2304  чета статии, книги първо на едни дъх, но после почвам по-задълбочено, чета, препрочитам, спирам, подчертавам, осмислям, опитвам да прилагам, визуализирам.... и действам.  Grinning
Но независимо какво правиш в и с живота си като цяло, винаги е хубаво да си задаваш 3 въпроса - това, което правя (или животът ми) :
- развива ли ме в посока, в която желая?
- прави ли ме щастлива в рамките на този процес?
- ограничава ли свободата ми?
Прегръщам ви и благодаря, че ви има!  Heart Eyes

# 209
  • Добрич
Здравейте момичета!

Desss, възхищавам ти се, че намираш време да се поровиш из новите теми на форума. В клюкарския подфорум въобще не влизам, защото нямам достатъчно свободно време и за това. Мислех си, че като се оплакваме от липсата на време всъщност утвърждаваме тази липса. Затова от известно време си повтарям, че имам достатъчно време за всичко, необходимо. Мисля, че действа добре или поне аз се чувствам по- добре. Клюкарският явно не е от необходимите за мен неща и не съм стигала до него, макар, че в последно време явно и там има интересни теми.

А сега една интересна притча:
Цитат
Защо винаги търсим онова, което нямаме, а не виждаме това, което имаме?

Лъвът и котките

Един лъв вървял из саваната и видял група котки, които си бъбрели. Първоначално, воден от хищническия си инстинкт, си помислил да ги излапа, но изведнъж го обзело чувство на доброта и спокойствие и решил да седне покрай тях и да се заслуша в разговора им.

- Мили Боже! - казала една от котките, без да забележи присъствието на лъва. - Прекарахме цял ден в молитви! Поискахме дъжд от мишки да се изсипе върху нас.

- И досега нищо не се случи! - казала друга. - Чудя се дали наистина Бог съществува.

Небесата останали безмълвни. И котките изгубили своята вяра.

Лъвът станал и продължил по пътя си, мислейки си: “Странна работа. Мислех да избия тези животинки, но Бог ме спря. И въпреки това те изгубиха вярата си в Божията благодат. Толкова бяха заети да се притесняват за онова, което нямат, че въобще не разбраха, че бяха предпазени от гибел.”

Не се вкопчвайте в онова, което нямате и което не сте успели да постигнете. Това носи само страдание. Огледайте се около себе си и вижте всичко хубаво, което ви заобикаля - приятелите, любимите хора, малките радости и големият късмет, които вече имате. Бъдете благодарни за тях и бъдете щастливи!

И да допълня отново като продължение на притчата: " Благодаря, че имам достатъчно свободно време за всичко необходимо".

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 10:10 от Вела

Общи условия

Активация на акаунт