подсъзнанието може всичко 8

• 38 616
  • 371
  •   1
Отговори
# 180
Тъкмо щях да кажа,че съм се притеснила,че Картата на желанията изразява материалните желания Laughing И хоп-вече сте разсеяли притесненията ми.

А нематериалните как ги изразявате там,например здравето?На едно листче-"Здраве за цялото семейство" дали ще стане? Thinking Или някоя снимка на доктор зачеркната с червен Х  Joy

Сериозно питам Hug

# 181
  • София-в сърцата на моите деца
Благодаря за здравето, което имаме!!! Praynig

# 182
  • Добрич
За здраве си сложих снимка на здравец и надпис " Здрава съм!".

# 183
  • Tам през Атлантическия океан
EЙ  Hug момичета   bouquet

я вижте на какво попаднах в "Клюкарника"  Wink http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=373749.0  Wink ...интересно а ?! Не ни ли е познато  Grinning много от постовете които са отговор на авторката на темата въобще не отразяват написаното  Sunglasses .....

Едно стихотворение на Дамян Дамянов ... мисля че не излизам с него от темата   Hug

КОГАТО СИ НА ДЪНОТО

Когато си на дъното на пъкъла
        Когато си най тъжен и злочест
        От парещите въглени на мъката
        Си направи сам стълба и излез
        Светът когато мръкне пред очите ти
        И притъмнява в тези две очи
        Сам слънце си създай и от лъчите
        Създай си стълба и по нея се качи
        Когато от безпътица премазан си
        И си зазидан в четири стени
        От всички свои пътища премазани
        Нов път си направи и сам тръгни
        Трънлив и зъл е на живота ребуса
        На кръст разпъва нашите души
        Загубил всичко, не загубвай себе си
        Единствено така ще го решиш

Последна редакция: чт, 19 фев 2009, 19:41 от Desss

# 184
    Момичета, от снощи съм в плена на тази книга, малко ми остава : http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=24234 Някой от вас я беше препоръчала преди няколко страници, коментирахме я с моя близка и на другия ден я получих като подарък!
Препоръчвам ви я, съдържа в синтез всичко, което до сега съм чела по езотеричните теми откъслечно, в различни книги. Поразена съм от съвпаденията между автора на тази книга и баба Ванга в нещата, които разказват.

EASpirit , в зоната на здравето, на картата можеш да си сложиш хора, които спортуват и са с красиви тела или нещо, което ти асоциираш със здраве, може да е излет в планината Peace

Хубав петък  bouquet

# 185
    Момичета, от снощи съм в плена на тази книга, малко ми остава : http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=24234 Някой от вас я беше препоръчала преди няколко страници, коментирахме я с моя близка и на другия ден я получих като подарък!
Препоръчвам ви я, съдържа в синтез всичко, което до сега съм чела по езотеричните теми откъслечно, в различни книги. Поразена съм от съвпаденията между автора на тази книга и баба Ванга в нещата, които разказват.

EASpirit , в зоната на здравето, на картата можеш да си сложиш хора, които спортуват и са с красиви тела или нещо, което ти асоциираш със здраве, може да е излет в планината Peace

Хубав петък  bouquet

Nadejdica, и аз чух много добри отзиви за тази книга. Имам я, но още не съм я започнала тъй като в момента свършвам "Поискай и ще ти бъде дадено".
Сега виждам и твоя коментар и вече нямам търпение да я започна.  Simple Smile   

# 186
Книгата си заслужава отвсякъде Peace

Благодаря за съветите,ще ги приложа Peace

# 187
  • Tам през Атлантическия океан
Добро утро  Hug

Книгата която EASpirit  е предложила е сред следващите книжки които ще прочета  Hug
Сега искам да ви питам , някой чел ли е нещо на Дийпак Чопра  Rolling Eyes Вчера ми попадна една негова книга .....и ме заинтригува някак си   още преди да съм я почела Flutter
.Днес като проверих в гъгъла излезнаха доста  захващащи ме  ме заглавия на негови книги  Peace  http://www.helikon.bg/?act=books&do=autor&autor=NDE1NA==&sql_which=10

А нематериалните как ги изразявате там,например здравето?На едно листче-"Здраве за цялото семейство" дали ще стане? Thinking Или някоя снимка на доктор зачеркната с червен Х  Joy
....примерно аз освем изрезки от снимки на картата съм писала и утвърждения   Grinning около тях

Хубав снежен ден   bouquet

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 08:31 от Desss

# 188
Момичета, бих искала да споделя, че се чувствах страшно натоварена, нямах време за себе си, за книги, медитация и утвърждения, докато не почнах книгата за ангелите. В един момент си казах, ами точно това е ключа. Една сутрин на път реших да помоля ангелите  за време. За мое учудване още с пристигането ми в офиса, се обадиха хора, които отложиха или отменяха срещи, шефа ми тръгна на път, а останалите задачки през деня се нареждаха едва ли не от само себе си и безпрепятствено. Това съответно ми отвори доста време за четене. И така вече моля ангелите освен за всичко друго и за време и организация. Не забравям и да благодаря за това.   bouquet

# 189
  • Добрич
.:.Demi.:. , идеята да помолим ангелите за време е чудесна. Чак се учудвам, че не съм се сетила до сега. Благодаря ти.

# 190
  • София-в сърцата на моите деца
 Praynig Praynig Praynig People Angel People Angel People Angel Flowers Sunflower Flowers Sunflower  love001

# 191
Здравейте  Hug Hug Hug!

Desss нямам много свободно време и рядко медитирам. Всъщност на дали ,правя точно медитация  Embarassed. Но обичам да визуализирам. По - лесно е и ми е приятно. Визуализирам чакрите със съответните им цветове, също и  Ангели в различни ситуации .
Друго което правя за отпускане е "мантруване".Това е когато съм сама , си слушам и пея мантри.И съм забелязала ,че докато слушам мантрата ,едновремено не мога да чета, не ми влиза нищо в главата..За това си го нарекох "мантруване"- време само за мантри.Действа ми супер ободряващо и приповдигащо. Освен любимите ни мантри - Ом МАни и Гаятри ,скоро открих и друга която ме привлече :
ОМ НАМАХ ШИВАЯ

http://www.youtube.com/watch?v=y20Q444I9QU&feature=related

Аз и преди си я знаех , но с тази мелодия и ритъм много ми хареса.Някъде съм чела, че докато танцуваш ,също е един вид медитация. Защото се освобождава съзнанието , т.е. не мислиш за нищо и се отдаваш на танца . Значи ако танцуваш и пееш  мантра , за мен си е една супер медитация.

Но това е само за отпускане и релакс. А за вглъбяване в себе си ,трябва повече. Аз все още не успявам ,да отида по навътре. Но и не се насилвам. ВАжно ми е да се чувствам в хармония . А  напоследък ми е апсолютно хармонично  Heart Eyes.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 192
Desss, аз имам тази книга http://www.helikon.bg/?act=books&do=detailed&id=23150&am … 818801635b295d6ee

Много е ценна.Струва си всеки да я има в къщи.

Елена, благодаря ти за ритмичната мантра.  bouquet

# 193
# 194
За картата на Желанията - аз не съм си правила такава, но разбира се имам желания. Скоро Ви споделих ,че ми се сбъдна едно много важно. Някак си не чувствам ,че трябва да си правя такова табло. Всичко е в главата ми. Примерно имам 2-3 желания по -значителни и си работя по въпроса. Като се сбъдне някое  се наслаждавам известно време и тогава формулирам нови, в повечето случаи са свързани. За материалните неща- винаги са сред желанията ми. Просто няма начин. Ако не искаме пари , как да си купя следващите 5 книги  които искам да прочета ,всяка по 20лв. Искам и някои от символите на ФЪН Шуй. И те са скъпички. Също съм запланувала да си взема Баховите есенции. Ами това са само моите желания. Ами на децата и съпруга ми . Ами сметката за ток ,която е 300лв този месец. Това са дребни неща . Но и колата си е необходимост. НЯма нищо лошо да поискаме хубава кола. И хубав дом.Това са моите разбирания, не ги натрапвам.Само го казвам ,за тези които се притесняват да поискат такива неща и се винят ,че не се връзва с духовното ни израстване  Peace.
За здравето- всяка сутрин е в ритуала "Благодаря".
Така се получават нещата и без карта , за който няма време.

Ооох ,за  къде без Ангелите  Joy! Днес ги помолих за енергия ,че много ме мързеше , трябваше да  newsm79 . Нестига ,че ошетох ами и само как съм се разписала днес   typeuu. Даже и вечеря ще приготвя  Joy.

В Бургас няма сняг, само вятър и студ.
Желая ви топла и уютна вечер!

Kissing Heart

Последна редакция: пт, 20 фев 2009, 17:10 от elena_

Общи условия

Активация на акаунт