В ДЕТСКАТА ГРАДИНА Св. Валентин дали пристига? - 21 част

• 15 072
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
Оххх, това много добре го знам, тъй като аз самата гъбясвам от АБ. Чудно ми е тези гъбички от кога и от къде да се появили Rolling Eyes. Последно пи пак Сумамед между Коледа и Нова Година. Н е вярвам повече от месец да си ги разнася из устата Thinking

Н е знам, Дю, уж докторът е добър специалист, но беше категоричен, че това възпаление трябва да се лекува незабавно.

# 166
МерСедес, дано бързо се оправи. Ама защо веднага са ви дали АБ?

Вероятно, за "да си вържат гащите". Повечето така правят Sad Чувала съм че такива неща се махали също, ако се намаже гърлото с течен йодасепт, но било много гадно и аз лично не знам дали бих се справила  Tired

# 167
Ох, чакайте ,че не се изразих май правилно, АБ го изписаха не заради точките по сливиците,а заради  възпалената трета сливица. Това с Йодасепта го знам, ама за налепи от гнойна ангина. Не бих направила подобно нещо на малко дете.

# 168
Явно всички дечица се наговарят точно събота и неделя да стават рано.
Лошото е, че и аз съм тази дето става с нея. Но тя и само мен ме вдига, не й пречи ча баща й си спи в другата стая.

Понякога съм се опитвала да остана да си спя, а баща й да стане но не се получава за съжаление. Просто тя ми е като ваденка лепната. Даже напоследък застава зад мен, пъха си главата под блузата ми и ходи заедно с мен  Laughing. Луда ставам направо.

Понякога си мисля, че не съм нормална майка щом се дразня от това..............

# 169
А, той и моя като се събуди и почва да крещи-Мамо, стани...Докато не стана, а баща си изобщо не закача Twisted Evil.

# 170
МерСедес ,освен да потърсиш и друго мнение ,че тези лекарстава така начесто....

simba21 и разкажете малко де..,само ни разпалвате любопитството

# 171
А, той и моя като се събуди и почва да крещи-Мамо, стани...Докато не стана, а баща си изобщо не закача Twisted Evil.

И у нас картинката е същата.

МерСедес, сега разбрах за АБ. Възпаление май само с АБ минава.

# 172

Амииии  newsm78 Не знам какво да разкажа... Говорихме си за разни неща, но нищо "жълто" Wink Аз лично успях да се отпусна, което с непознати хора не ми се случва често. И тъй .... не знам какво друго да кажа  Thinking

# 173
  • София

Амииии  newsm78 Не знам какво да разкажа... Говорихме си за разни неща, но нищо "жълто" Wink Аз лично успях да се отпусна, което с непознати хора не ми се случва често. И тъй .... не знам какво друго да кажа  Thinking

Знам за какво говориш Whistling

# 174
  • В средата на времето
Понякога си мисля, че не съм нормална майка щом се дразня от това..............

А нормална майка си си Laughing, то и мен ме хващат нервите, когато реши да се залепи за мен и то, защото е точно като лепенка.. хваща се за крака ми и не ми дава да ходя.. Crazy

simba21 аз смятах да запазя тази наша среща в тайна, пък ти я издаде  Joy не ставаш за таен агент  Grinning хайде скоро време пак на среща  Sunglasses  bouquet

# 175
simba21 аз смятах да запазя тази наша среща в тайна, пък ти я издаде  Joy не ставаш за таен агент  Grinning хайде скоро време пак на среща  Sunglasses  bouquet

Еееее, стига де, засрамих се  Blush

# 176
  • София

Този път до нас или у нас Izi знае къде Wink

# 177
Да, Ема със ставането си пеее с пълно гърло и ме вдига мен.
Вчере изтърсила на г- жата "Пък мама ходи по пижама и тати и се кара" Г-жата пита "Е защо се кара" и Ема заявява "Еми ние какво ще ядем с тати"  Mr. Green
Това е няма почивка за мамите  Whistling

# 178

Този път до нас или у нас Izi знае къде Wink

NaughtyМного потайни станахте.Разбирате си се на лични и не казвате подробности за срещите Crossing Arms
 Hug

# 179
  • София

NaughtyМного потайни станахте.Разбирате си се на лични и не казвате подробности за срещите Crossing Arms
 Hug

А не сега само се коНкаме.......после ще се уговаряме.

Общи условия

Активация на акаунт