И в слънце, и в дъжд, и в мраз Дюкан е винаги с нас - 152

• 28 712
  • 506
  •   1
Отговори
# 390
Абе,мацки дайте  примерно меню какво ядете ,напр .днес..? Пиша,пиша,никой не ми отговаря..... Sick
Ма аз всеки ден пиша какво ми е менюто,ама кай да чете  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Даже публикувам и сполучливи рецепти в закованата тема .....

Жужеееей  Hug Hug Hug
Честити ти нови дънки!!! Със здраве да си ги носиш!  Hug Hug Hug

# 391
Абе,мацки дайте  примерно меню какво ядете ,напр .днес..? Пиша,пиша,никой не ми отговаря..... Sick
Ма аз всеки ден пиша какво ми е менюто,ама кай да чете  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Даже публикувам и сполучливи рецепти в закованата тема .....
    bouquet    bouquet    bouquet  Видях им сметката на кюфтаците....... Laughing Пууууу ,че и детето хапна но неговите бяха с екстри  Wink

# 392

bouquet    bouquet    bouquet  Видях им сметката на кюфтаците....... Laughing Пууууу ,че и детето хапна но неговите бяха с екстри  Wink
Радвам се,че са се харесали....Малееее спуквам се от ядене(и от готвене де  Mr. Green)....Никога толкова много храна не съм поемала... hahaha hahaha hahaha

# 393
TheNMaster    ей това му е най хубаво на режима ....яяяяяяяяяяяяядееееееееш си на воля ....колиииииичества ....
АЗ СЛЕД 44 години битка с килограми и ГЛАД ...най сетне си ПАДНАХ НА ДИЕТАТА ...абе тоя човек все едно е писал за мен ...личен хранителен режим ....

# 394
Цоце,мен ме мъчи само ,че много месо се изяжда  ooooh!  hahaha hahaha hahaha hahaha
Малееее,ужас съм направо  Shocked ....Много ми липсват плодовете...Това ми е зора на мене... Tired Tired Tired Tired
Това е единственото нещо,което може да ме изкуши  ooooh! ooooh! ooooh!
Как да устискам,а?А степчета не понасям....

# 395
ЖУЖИИИ,честита ти нова придобивка!Напълно те разбирам,миличка в каква еуфория си.Ама,наистина си е голяям кеф,нали?
ЖАБЧЕЕЕ,хич да не ти пука,колко/като количество си изяла-еее, до позволеното,де/важно е да е разрещено! smile3534 smile3533
НИАЛА,КАТЕТООО  къде се загубихте? Weary

# 396

тъй като цял ден мисля и пиша умности и обяснения как върви моята трета фаза /чувствам се длъжна да го направя/, пък и тя темата така беше тръгнала днес, с разни полезни информации ........ ама тока спря . Целият ми труд отиде по .....  hit
та така
сега ви казвам приятна вечер, и ако мога някога да събера мозъка си пак, ще видите един умен пост от мен:mrgreen:

Фоли е минала. Здрасти добричка фея...... Що не виждам наредени под вълшебния прашец ....... пък да знаете как помага само  Mr. Green, особено ако не се къпете  newsm47

Боби - не няма да дойда  Tired

Светлат  Hug

още разни хора трябваше да нагушкам ама  newsm78

Hug Hug Hug за всички

Зеленкото
- дръж ни в течение   love001 Flowers Four Leaf Clover

Ама я да кажа за кръвната група. И аз съм А. Преди години може би 2-3,влизаме с моето детенце в една книжарница. Пухкавелки сме и двете,разбира се. Книжарката се оказва някаква видна диетоложка, временно замествала нейна приятелка. Естествено,започна да ме разпитва, и от приказка на приказка се оказа, че от външния ми вид и излъчване,тя позна коя кръвна група съм. Детенцето също. Естествено започна да говори,как не трябва да ядем мръвки /пък аз без мръвка не мога/ даде ми визитка,да отидем при нея за да  направи пълна програма за хранене и т.н.
Съвсем наскоро след тази случка, на кафе с приятелка попадаме на тази тема. Вадя аз визитката и показвам, естествено разказвам и всичко цветно. Тя възхитена ми обяснява,как от няколко месеца ползва услугите на същата специалистка. Детенцето и е доста пухкаво, а и тя самата. Ми, до ден днешен са си такива! Само дето изкупиха плодовете на града. Моето дете тръгна на плуване и нещата долу, горе влезнаха в релси. Аз подхванах Дюкан, и при мен нещата се понаредиха. Това е.

по другите теми отношение не вземам  newsm78

# 397
Здравейте! wavey

Понеже имам много работа в новата фирма успявах само да ви четано нямах време да пиша!

Кантара е безвъзвратно повреден и ще си купя нов! smile3515 

След 5 дни на ПЗ отново минавам на П.

Вещи Да си жива и здрава и все толкова упорита!  lovekissВъзхищавам ти се и ти свалям шашка! smile3501 Hug

# 398
Здравейте,Дюканки и Дюканци!
Стелксен,честита годишнина!много любов, взаимно разбирателство и безброй поводи за усмивки  bouquet
Бабка Жабка ,да не се повтарям-късмет и много минуси
Цоци,страхотни резултати HugИзглеждаш страхотно и с новата прическа КАТ-аджиите не са имали шансове просто Joy
И за протокола-400гр,ама те ту падат ,ту се качват WhistlingХайде лека и минусова вечер на всички,пък по-късно ще чета Heart Eyes
Жужи честити дънки - със здраве да си ги носиш и да им се радваш!Усещането да спориш с продавачката за номера/ти искаш голям,пък тя ти казва, че си за по-малък/ е невероятно ,нали? newsm10

# 399
Здравейте,сладури!

Минавам само да почерпя,сега се сетих,че днес стават 9 месеца откак съм Дюканка,изкарах една "дюканска бременност",само дето от нея съм 26 кила по-малко,за разлика от другата,при която бях 36 повече!

Весито, Hugмила тук съм,режимна съм си,само че имам много работа,и не стигам до компа,даже не мога и да чета темите напоследък!Радвам се,че се сети за мен! Heart Eyes

На всички мили муцунки много Hug Hug Hug!

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 19:22 от Nyala

# 400
досега съм научила че трябва да си хапваш месо и то поне 0.500кг на ден, да пиеш много вода 1,5-2 литра, кис. мляко не повече от 4 кофички... и задължителните трици 3 лъжици...
Момичета, един тъп въпрос от мен относно маркираното в червено  Thinking  - по колко грама са кофичките в БГ , според мен трябва да са по 400-500 gr. или се бъркам... newsm78   FoxMamma, ограничението е млечни продукти общо до 1кг дневно - предполагам че го знаеш, но това "4 кофички" ме притисни, освен ако разфасовките в БГ са по-различни...   Peace

Честита месечинка и на Бабче жабче Hug, kalinchita и половинката на Sunrise!      bouquet

Стелхен, честита годишнина!   bouquet 

Nyala, честита ти 9та месечинка!      bouquet  Hug  Липсваш...  Sad

# 401
blumchen fee,благодаря,и вие ми липсвате,но времето нещо ми е в недостиг напоследък!

# 402
  • София
Допреди малко сравнявах етикетите на Кока Кола Light и на Пепси Light.Аз не открих никаква разлика,но виждам,че Пепсито не е сред записаните позволени продукту.Открили ли сте нещо ,което да го вкарва в забранените? newsm78

# 403
До "Боби1973" - Хайде не се напъвай. Че съм кльощав - кльощав съм!

До "nelsun" - Наистина ли си щяла да сгазиш някой? Я раздухай повече, да се посмеем и ние newsm53

До "rien" - По Закон трябва да си оставяш колата ВИНАГИ на ръчна спирачка?

До "Didka_23" - 6 дни задържаш? Моля ТЕ - Успокой се и не го казвай повече! Има Жени, който задържат по 2 седмици, да не говорим, че и в книгата пише, че може по 10-ина дни да няма понижения..

# 404
  • София :(
babka_jabka  ,  Nyala ,  desi val, честити ви месечинки   bouquet
stelxen, честита годишнина    bouquet
 На всички с минусчета и други разни хубави поводи    bouquet
Цоци, с твоите постове коремни преси не ми трябва да правя  Joy
 Хайде, моля ви, стройте се да ме наритате, че ми писна, вися ли вися на едно място, току скокна кило надолу и пак си отвися. Не че е лошо, ама омръзва  Tired Пък и кантара ми май плаче за нов, уж трябваше да показва през 100 грама разлика, а той освен кръгли числа и половинки друго не признава  #2gunfire Само да си взема този месец заплатата и ако не го пусна през балкона..., лошото е че съм на втория етаж, току виж оцелял  tantrum
 Весела, уютна и красива нощ ви пожелавам  Hug

Общи условия

Активация на акаунт