Нова седмица -нов късмет 01.08-07.08.05г.

• 10 563
  • 336
  •   1
Отговори
# 105
  • София-Лозен
Мишелкаnewsm10 много добър избор. Да станеш шоколадова с него и после ще гледаме  smile3509

If, ама как си се развреднила само в тия жеги, направо ти се чудя. и сега без праФосмукачка на къде. Дано да се оправи!

iva0175, Добре дошла във форума. Сигурна съм, че тук ще ти хареса много. Дано надеждите ти този месец се окажат верни и ни изненадаш с приятна новина.

# 106
 Hugдобре дошла на адашката  bouquet и скоро да се похвали с EFP preggo
Ей Теди ама аз си се вихря  smile3534щото си имам още 2 лами( newsm79-едната е на сестра ми а другата е една антика от годините на майка ми)ама тая си е моята а и е с воден филтър и по малко прах има след като мина с нея.
Къде ли е Sunshine дали не прави  микици? Mr. Green

# 107
Къде ли е Sunshine дали не прави  микици? Mr. Green
А дано Twisted Evil

# 108
Къде ли е Sunshine дали не прави микици? Mr. Green
А дано Twisted Evil
ХАААААААААААХАХАХАХА, ами ха дано мекици прави. Хихихихииииии

# 109
 Laughing че кво друго да прай  ppp Mr. Green,ех а на мен как ми се kiss

# 110
  • Sofia
Митка като гламава в тая жега , т'ва прави тя , щот не съм там да я шамара !

# 111
 newsm09ау Моренка ама що ша я биеш? noама то добро момиче Peace

# 112
  • Sofia
Аааа  ми така , за разнообразие  Mr. Green !

# 113
 hahahaмалеййййй опасно си ти  Joy аз пък тъкмо мисля да си уредя сре6та с нея  че и без това сме близо

# 114
Аааа  ми така , за разнообразие  Mr. Green !
Все някой трябва да го обере, нали  Mr. Green
Подигравайте се вие с мекиците, тя като дойде и като размаха метлата ще видим кой кого hahaha

# 115
  • Стара Загора
Ако е направила мекиците ша ма извинявате ама със сигурност няма да размита....Иво 100% ще се оплаща после Mr. Green
Ама това не бива да ни окуражава разбира се защото зоркото око на Моренски не ни изпускаааааа Joy Joy Joy

# 116
Ох, голям проблем ми се стовари на главата Confused
няма кой да ми гледа котенцето другата седмица, когато ще заминаваме...имах си решение, което обаче преди малко се оказа невалидно...много съм притеснена, не знам какво ще правя, няма на кого да я оставя, точно сега на никого не мога да разчитам...ужас Cry И с глупавия ми мУж се скарах пак заради това Confused Оф...спасете ме...

# 117
Стефи, жалко че не си в София, иначе щяхме да намерим решение.

Ох, аз да ви се оплача това мойто съвсем не е за тая тема, ама луднах тази вечер. Crazy Чувствам се така отпаднала, че не зная къде съм. Моята малка пакостница седна върху кактус! Не, не се смейте, половин час вадих трънчета от крачетата, после я водихме на лекар, въобще при нас е весело. Няма празно всеки ден, направо си се чудя на акъла, за къде съм се разбързала да искам още палавници... Имам един единствен кактус в къщи (въобще не харесвам кактусите, защото и аз съм се бола), ама го държа защото е от свекито (каква съм гадна, веднага си намерих кой да ми е крив- шегичка!) Та тоя кактус е от тези най-популярните дето са на малки топчета, ама моя беше станал бая голям. Цялата саксия беше пълна с малки бодливи топчета. Саксията я бях сложила на балкона в един ъгъл, откъм страната с решетките на парапета, около него пълно със саксии със съкъзчета, уж цветята са ми жив плет, Ема да не може да ходи в опасна близост до парапета, независимо че винаги има някой с нея. Та и сега, играят с баща си на балкона, пеят и се заливат от смях, а аз седя от дивана в хола и им се радвам. В един момент незнайно защо, бебка заотстъпва назад. За части от секундата си помислих да кажа на мъжа ми да я пази да не седне в саксиите и хоп! Незнайно как саксиите се отместиха в страни и тя падна дирекно върху тази с бодлите. На всичкото отгоре, от две седмици сме без памперс, та и дупето и не беше съвсем защитено. Абе, въобще какво да ви разправям, не е за приказки, ама преди малко, като си припомняхме случката, такъв смях ме напуши, че се разплаках. Май направо изпетквам.
 Извинявайте, че ви отнех толкова време. Но да кажа на всички, които искат бебе за първи път, че и това влиза в радостите от отглеждането на деца!

Туку-що, разбрах че мъжа ми в момент на гняв е запратил саксията с кактуса директно през балкона в тревата. Направо ми настръхна косата и го питам дали си е представил ако долу имаше някаква животинка, или недай си Боже човек, а той ми отговаря " ей, ти за толкова луд ли ме смяташ! Погледнах дали е чисто!". Той мята саксии от балкона, а аз съм го мислила за луд! Crazy smile3506

Последна редакция: ср, 03 авг 2005, 00:04 от michel

# 118
Ей ме на върнахме се от Несебър беше страхотна вечер просто Simple Smile,разхождахме се и както си вървим един заек ми пращаше целувки,голям сладур беше съжалявам,че не се снимах с него вижте го!
Хера сладурче не ми се цупи,сега аз съм една такава абе ще ти обяснявам като се видим Laughing целувки и умната,а Коко ти праща поздрави
Стеф ако може или ако минавате покрай нас със удоволствие ще я приютя обожавам котетата,пък и мога да навия Коко за котенце Rolling Eyes (не се майтапя сериозно)
А   Моренка се прави само на лоша да знайте,тя от кое време ми се кани на мен ехееее,още я чакам Mr. Green
michel имаш страхотно красиво момиченце,а още един пакосник по голяма веселба,да я нацелуваш от мен Heart Eyes
А исках да ви покажа разликата в кг, направих една фото сесия етоя тук!

И моля без комлименти,че изглеждам добре има още мнооого до супер гадже,аз най харесвам тази снимка! итази снимка!

# 119
Много си хубава, Дея, кажи на каква диета се подложи. Може и на ЛС!

Общи условия

Активация на акаунт