Нова седмица -нов късмет 01.08-07.08.05г.

• 10 563
  • 336
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Юлче , мисля че трябва да са го оправили вече , но имаше проблем точно с кирилицата , така , че пробвай с латиница .
Леа , ми да сложат климатик шефовете , к'во се стискат и морят служителите си  Twisted Evil ?!
Гриз , къде е т'ва обърквацио бе , при Барбата ли  newsm78 ?

На Ива добре дошла  Grinning!
И моля те , ползвай малки букви !

Дари , аз ползвам за децата Отипакс , прпоръчвам го .

# 151
Да, бях го сложила за около 5 минути. Докато не установих, че не върви. Като кликна върху него ми се отваря страничката и пише, че не съществувам. Много ми е кофти като ме обиждат по този начин Wink
Кодът го копирах. Това съм го проигравала много пъти и не е от него. Имам си отделна регистрация за календара - всъщност за зачатие въобще си нямам регистрация, а имам само за календара. Нинам какво става, наистина. newsm78
Ще пробвам да се регистрирам на латиница, ако мине.

Не минава, пише, че потребителското име не може да се променя. Ами начи докато не направят нещо по въпроса с кирилицата, няма да си имам календарче в подписа. Или поне до другия месец, когато тръгне официалната вересия и си направя регистрация на латиница.

# 152
  • Sofia
...Конетирахме графиките ми и с тях всичко е ОК, както и очаквах. Лекарят обаче ми обясни, че е възможно БТ да се повишава, но фоликула да не се пука, което значи, че и овулация не настъпва. Същото се отнася и за достоверността на тестовете за ову. Винаги съм се питала дали това е възможно, но никога не съм срещала такава информация....

Лелееее Мър направо ме разби с това инфо   Tired .  И аз съм се питала същото  ама така ми е криво от отговора .  И я кажи какво всъщност им е наред на графиките ти според лекаря , след казаното . Питам , щото и мойте май са наред , ама ето че май нищо не означва това , както и положителния ми ову тест този цикъл  Shocked . УжасТ !
Мерси за инфото  Simple Smile !

# 153
  • Стара Загора
Ами то тогава лятото в жегите не трябва да се мери БТ...нали уж тя беше най-достоверния начин. Rolling Eyes

# 154
Леа, ми да сложат климатик шефовете , к'во се стискат и морят служителите си
Мм да, какъв е този тормоз над вас. Да не би да ви изпробват колко сте издържливи Mr. Green Wink

# 155
Гриз , къде е т'ва обърквацио бе , при Барбата ли  newsm78 ?
Не е при Барбата, Моренка, при св. Пантелеймонци е Laughing Но хайде да не ги обвинявам предварително, ще си направя още 1 изследване - в ЦибаЛаб, и тогава пак ще говорим.

# 156
  • София
От 1 месец се говори, че ще имаме климатици...ама засега ...нищо. До зимата може и да имаме Wink А и на кой му пука. Лятото аз съм вечния дежурен в офиса...и нали съм издържливо говедо smile3515 В момента съм си събула сандалите и съм стъпила боса върху плочките, пия и айс-кафе...временно помага. Нататък - ще му мисля Thinking Чакам оферти!

# 157
  • Sofia
Аз пак за температурата - да ви кажа , направих си току що експеримента и с децата и двете с щерката сме с 37.2 , а синковеца 37. 3 . Та аз заключих , че това е начин на организма  да се справя с жегата  Crossing Arms . Това е положението ! Whistling

# 158
 А това значи ли, че докато траят тия гадни жеги е по-добре да пропусна да си меря ВТ щото имам чувството, че хептем ще се объкам с това скачанне на Т нагоре - надолу? Как мислите, а? newsm78

# 159
  • София
Ети, не я мери тоя месец. Като слушам Моренка, аз трябва до го докарвам към 38 градуса Thinking Иначе да съм припаднала досега Rolling Eyes

# 160
Май си права че сега е по добре да не се мери, на доста им е по висока, явно е от горещините...... Embarassed

# 161
Няма да я меря този месец видяло се е! Обаче друго не пропускм Naughty luvbed

# 162
  • София-Лозен
Няма да я меря този месец видяло се е! Обаче друго не пропускм Naughty luvbed

Eti, харесва ми много. Това в заключение е най-ефикасния начин водеш към успеха.

Момичета, толкова ми е топло, че едвам си движа пръстите по клавиатурата. Ама и ние тук сме едни, климатика бачка, прозореца отворен, абе страшна работа. Кога ли ще ни изостави тази машинка. Ама няма друг начин, като пушляват как да ги издържам.

Леа, ти както обикновено ме кефиш. Шляпкаш си и да не ти пука. Щом има напитка, която да ти помага, давай не спирай да търсиш най-подходящото разхладително средство.

# 163
Здравейте, ноничета и от мен днес. Пак естрашна жега. Егати ваканцията! По цял ден съм си вкъщи с малката. Няма къде да ходиме в тая жега. Сутринта излязохме за малко и тя така се умори от горещото, а и нищо неще да яде, само с вода и сок се налива. То и аз така правя, ама за нея ми е съвестно...
Дари, от малка знам лек за уши: загряваш малко олио или зехтин и капваш по една, две капки в болното ухо, за препоръчване е вечер.Можеш да си сложиш и едно памуче в ухото за да не ти изтича докато спиш. Естествено по-добре е да отидеш на лекар за да те видят и да ти изпишат капки, но това е за първо време.

За Т и аз смятам, че е абсолютно безсмислено да се мери сега. От една седмица поддържам Т, около 37,2-3, понякога и по-висока дори. Мисля че Морена е права, като че ли това е начина на организма да се справи с жегата.

Последна редакция: сб, 06 авг 2005, 19:47 от michel

# 164
Аааа, това не се пропуска Wink Снощи мъжът ми се измъкна - било му горещо, уморен бил...Аз му казах, че не е никакъв мъж като не може да изпълнява съпружеските си задължения...и той тази сутрин се реваншира Grinning
А ти Тедунски, много рядко пишеш! То и на мен ми е жега, ама пълня страниците с глупости. Само да видим модераторките кога ще ми напомнят, че има чат за тая работа Embarassed Ама ей тъй, някой път като ме засърбят ръчичките, и не спирам да пиша...
Измислих нов начин за разхлаждане! Намокрих си косата...сега съм малко като мокра кокошка, нооо се диша...

Общи условия

Активация на акаунт